Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Super. Czekam na info  :)

Na poniedziałek masz gotowe.To już trzeba się szybko uwijać.Zamówienie jest realizowane w ten sam dzień.Dotąd dopóki dam radę ogarnąć detaliczną sprzedaż,ale czasu coraz to mniej.

post-46714-0-11618500-1426791034_thumb.jpg

Dzisiaj montuje nowe boleniówki ZE STEREM  :D  na sezon 2015.Będziecie bardzo zadowoleni.Jak nie lubię takich konstrukcji to na te będę łowił  :)

Priorytetem są big baity 20cm+ już w przygotowaniu i przynęty big game-ryby latające [materiał do odbicia leci z Texasu] i inne stwory.

Mniejszych przynęt też nie zabraknie.Okonie [foto powyżej] będą w wersji Glider7 .Modyfikacja korpusu,balans - Zelldo - praca perfekcyjna!!!Z resztą sami niedługo zobaczycie. 

Pozdrawiam Tomy 

Edytowane przez Tomy
  • Like 7

A co to za gazeta w niekoszernym języku odwiecznego wroga??? Chętnie bym poczytał :rolleyes:

Dodam tylko jeszcze, że jak rezygnowałeś Tomek z metalicznej folii to trochę żałowałem ale te opalizacje które teraz robisz biją alu-folię na łeb  :)

W moich Reńskich woblerowych pudłach mieszają się Twoje wobki z Widłami i jakby się wspólnie wytarły to też bym nie miał nic przeciwko temu  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Edytowane przez Rheinangler

A co to za gazeta w niekoszernym języku odwiecznego wroga??? Chętnie bym poczytał :rolleyes:

Dodam tylko jeszcze, że jak rezygnowałeś Tomek z metalicznej folii to trochę żałowałem ale te opalizacje które teraz robisz biją alu-folię na łeb  :)

W moich Reńskich woblerowych pudłach mieszają się Twoje wobki z Widłami i jakby się wspólnie wytarły to też bym nie miał nic przeciwko temu  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Robię dla Esoxa partię woblerów do testów.Taki przekrój ogólny.

Woblery boleniowe ze sterem-całkiem nowa konstrukcja-dostaną do testów

1.Patu

2.Grunwald

3.SiwyPike

4.Rheinangler.

5.Cubo Hutnan

Praktycznie 90% woblerów będzie w kooperacji z Zelldo.Już niedługo będą sygnowane opisem Tomy's Bait & Zelldo Lures.

Edytowane przez Tomy
  • Like 6

He he, szukaliśmy ryb ale nic nie znaleźliśmy. Ale to była tylko próba. Wiało mocno tak, że ściągało droniaka po dwa metry w różne strony. Będzie dobra pogoda to wpadnę znowu i się ponagrywa. Dzięki za spotkanie. Filmik wrzucę tutaj jak potnę i obrobię.

ir5h1u.jpg

29xbqkx.jpg

• Like 15

Raptor75BS [2015] jeszcze parę szczegółów,parę warstw bezbarwnego materiału i gotowe.

7,5cm waga 16g

attachicon.gifP1270559.JPG

Do tygodnia wersje ze sterem Raptor75 [2015]

7,5cm waga 14g

Widzę Tomku oprócz kapitalnego wyglądu, że zmieniłeś ustawienie oczka z przodu :o

Edytowane przez Rheinangler

Krisu super.Jak się coś ruszy dam znać.Ten rok to inwestycje w pracownie ale może jakoś się wyrobię i kupię drona.Szlaki już przetarłeś i wiadomo co brać.

To jak będziesz go odpalał chcę być. Pierwszy dzwon i mina asa przestworzy są bezcenne:) Żartuję jakbyś się zdecydował to uderzaj śmiało służę informacją i pokażę czego nie robić, żeby na początek nie skończyć tak jak ja.

No inaczej Krisu to ja sobie tego nie wyobrażam  :D

Przygotowania do sezonu.Od razu obalę mit.Szpule ze Steeza nie pasują do Ryogi1016.LiN BJ itp.Mają tam ciasno.Nawet jak się docisk odkręci ,dalej jest opór.Tak więc jest to bzdura na resorach.

post-46714-0-77784100-1427117717_thumb.jpgpost-46714-0-60581600-1427117740_thumb.jpg

Testy szklaka MB Tomahawk Shiryu.Bolka wytrzyma każdego,jazie nie powinny spadać.Duża moc,piękne ugięcie.Ładuje się od 4g.Nie jest to wędka na jazie i klenie ale jak jest sytuacja że w łowisku są bolenie i w/w.gatunki jest to dobre wyjście i jednym patykiem można ogarnąć całość.Łazić po krzakach z 2 castami to sobie nie wyobrażam i to jest jego zadanie.

post-46714-0-89975800-1427118133_thumb.jpg

Teraz wchodzimy w duże przynęty i kto wie?Może lekki sprzęt pójdzie pod młotek.Zostanie sprzęt na Bolenie:MB Destroyer'y LiN BJ,Hyper Lariat ale to sezon zweryfikuje. 

Edytowane przez Tomy

W rybnym czy wedkarskim ? :) One sa jak zywe

Tak fajne.Woblery tego typu że jak na nie patrzę to sobie myślę.To nie możliwe że ja to zrobiłem.Ten model to taka uniwersalna mocno kopiąca konstrukcja ale dzisiaj zrobiłem fajną padakę,praca drobna i bardzo mocna.Wagowo ok.6g przy 4cm będzie fajnie fruwać i powinna przyłowić nie jednego bolka.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1