grunwald1980 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ile wazy brzydki dzieciak ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 ok.4g są to kurduple pod casta.Przy użyciu spina to już można nimi bardzo daleko sięgnąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Nowa maszynka w drodze.Będzie pracować ze szklakiem Megabass Shiryu. Nowa partia jerków Dragon Fish-Tomy's Bait & Zelldo Lures w trakcie malowania. Płoć Jerk 20cm praca nad tym modelem idzie dość szybko.Waga będzie w okolicach 100g. Edytowane 29 Marca 2015 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Takie nowe malowanko Dragon Fisch 10,5cm 32,5g. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Tomku Twój wątek jest twoim i Ty na niego pracowałeś tyle czasu, wątek Zelldo jest osobno i on pracował na niego:http://jerkbait.pl/topic/38077-zelldo-lures/ Jeśli weszliście w kooperację i zaczynacie nowy rozdział proponuję abyście zrobili to w nowym temacie, a nie zmieniając tytuł dotychczasowego twojego Fajnie będzie oglądać Waszą wspólną działalność, a w Waszych wątkach widzieć indywidualne projekty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Na indywidulane projekty się nie zanosi.Może to i dobry pomysł nowy oddzielny wątek.No ale co jak dojdzie jeszcze ktoś?Będziemy zaczynać znowu od nowa wątek?Pomijać kogoś kto stanowi grupę trochę nie tak.Przegadamy to jutro i na pewno coś postanowimy.No i pytanie czy to jest taka propozycja czy "prikaz" z góry . Edytowane 29 Marca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Tomku też jestem zdanie że z Zelldo powinniście mieć nowy wątek, ktoś buszujący po Twoim wątku mógłby zamówić wobki tylko Twojego wykonania lub tylko Zelldo przeglądając jego wątek no chyba że takowych już nie będzie i wszystkie będą szły w kooperacji z Zelldo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Muzycy, mający za sobą kariery solowe, czasem łączą siły i nagrywają płytę. Może kilka. W międzyczasie potrafią dać solowy koncert, lub nagrać płytę w innym składzie. Za każdym razem trzymają się nazw (czasem pseudonimów), które fani znają, rozpoznają, kojarzą. Myślę, że to dobry pomysł, który możecie skopiować. To, co razem, zespołowo, to razem, nie zamykając wątków na "solowe pomysły", które mogą być odskocznią od projektów wspólnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Płoć Jerk 20cm praca nad tym modelem idzie dość szybko.Waga będzie w okolicach 100gGabarytowo lepiej być nie może .... ciekawość mnie zżera . Zdradź chociaż na kiedy mniej więcej premiera będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Muzycy, mający za sobą kariery solowe, czasem łączą siły i nagrywają płytę. Może kilka. W międzyczasie potrafią dać solowy koncert, lub nagrać płytę w innym składzie. Za każdym razem trzymają się nazw (czasem pseudonimów), które fani znają, rozpoznają, kojarzą. Myślę, że to dobry pomysł, który możecie skopiować. To, co razem, zespołowo, to razem, nie zamykając wątków na "solowe pomysły", które mogą być odskocznią od projektów wspólnych. Może i racja.Wątpię co prawda w te solowe występy a nawet jak to i tak potem będą grane w zespole.Musimy nad tym pomyśleć. Edytowane 29 Marca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Gabarytowo lepiej być nie może .... ciekawość mnie zżera . Zdradź chociaż na kiedy mniej więcej premiera będzie Na tą chwilę głównie pracujemy nad nią.Myślę że dość szybko będą pierwsze egzemplarze.Na maj 99,9% Edytowane 29 Marca 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Na tą chwilę głównie pracujemy nad nią.Myślę że dość szybko będą pierwsze egzemplarze.Na maj 99,9%Bardzo ładnie, to ja staję za wczasu na pierwszy ogień po tego klocka, nie zamawiam jerków zza miedzy, liczę na łowność największego dziecka w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Bardzo ładnie, to ja staję za wczasu na pierwszy ogień po tego klocka, nie zamawiam jerków zza miedzy, liczę na łowność największego dziecka w ciemno To nie jest największa konstrukcja w naszym wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 To nie jest największa konstrukcja w naszym wydaniu Tak czy inaczej rozmiarówka płotki 20cm/100gr mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Mrówa w wersji Vespa Crabro. Raptor65 [2015] Jazgarze brown. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Tomy najmniejsze bezsterowce pod "klenia" jakie masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Tomy najmniejsze bezsterowce pod "klenia" jakie masz ?Bezsterowców na klenie nie mam ale są bardzo częste przyłowy na Raptor8BS i Raptor6BS.Te konstrukcje mają na rozkładzie.Bolenie,Sandacze,Okonie,Klenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Mam 6BS , będą w tym sezonie łowiły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 .........No i pytanie czy to jest taka propozycja czy "prikaz" z góry . Tomku prikaz nie ale tak będzie czytelniej, kilkaset stron twojego wątku dotyczy indywidualnej pracy, a w nowym wątku będziemy mieli Wasze wspólne dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ok.To zmienię i ruszymy ten temat ale nowy wątek otworzymy razem z debiutem Płoci 20cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Kusisz tą płotką, oj kusisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 A może pójść taką drogą jak inni w wędkarskiej branży tzn Batson i Loomis?Tomy-ego wątek jest jednak 'trochę' większy od Zelldo czyli można by w odpowiednim miejscu (Tomka wątku) wkleić iż od tego momentu zaczęła się współpraca i wszystko było by jasne a tak największy "dorobek" w dziale lurebuilding pozostawić by pikował gdzieś w niebyt,- dla mnie to smutne i nieuczciwe wobec dotychczasowych wysiłków Tomka, które przecież nie zaczęły się od spotkania Zelldo...Każdy sukces ma historię a ją dobrze jest szanować i uczyć się z niej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Tomy ja mam takie pytanie gdzie można nabyć te cudeńka , jest jakiś sklep internetowy czy można zamówić bezpośrednio w twoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Tomy ja mam takie pytanie gdzie można nabyć te cudeńka , jest jakiś sklep internetowy czy można zamówić bezpośrednio w twoim wątku Hej Maciej pisz do mnie na priv.Strona w przygotowaniu i to trochę zajmie.Może będzie sklep na jerku ale to nie wiem kiedy. Edytowane 30 Marca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Kolejne stadko Jazgarzyków 4cm.Tło pod malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi