Tomy Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Na sandałki to będzie większy Jazgarz 6stka i FanTom9 softtail-9cm 15g.Fotka poniżej.Dla siebie na 100% będę je robił czy na handel to zależy jak będzie z czasem.Część silikonowa łatwo wymienialna,nakręcana.Nie trzeba żadnych klejów/kropelek.Trzyma jak głuchy drzwi. Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Na sandałki to będzie większy Jazgarz 6stka i FanTom9 softtail-9cm 15g.Fotka poniżej.Dla siebie na 100% będę je robił czy na handel to zależy jak będzie z czasem.Część silikonowa łatwo wymienialna,nakręcana.Nie trzeba żadnych klejów/kropelek.Trzyma jak głuchy drzwi. P1270908.JPGBrakowało softtaili na forum, nawet sam podejmowałem koślawe próby takich przynęt ze względu na trudną ich dostępność. Miejmy nadzieję, że za ciosem pójdą koledzy po fachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Fajnie, że idziesz Tomek w tym kierunku Wygrzebałem gdzieś z pstrągowego pudła jednego z pierwszych hornetów salmo, które przerabiałem zaraz po wyjęciu z pudła.Przy tej pracy woba, świsterowe ogonki sprawdzały się najlepiej ale przy drobnej energicznej pracy też nie było najgorzej ale te powyrywałem Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Na sandałki to będzie większy Jazgarz 6stka i FanTom9 softtail-9cm 15g. Ja najpierw chciałbym przetestować te co zamówiłem u Ciebie z sterami tak wstawionymi jak ja chcę (celowo zresztą z takimi bo na Wartę a to bardzo zmienna w układzie dna rzeka), a później czas pokaże jak będą te dostępne to pewnie też zamówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Woblery mają tak wstawione jak mają.Dla paru sztuk nie mam czasu się bawić ze zmianą konstrukcji.To nie jest tak że ster sobie można dowolnie wstawić i nie zmieniać przy tym układu obciążenia.Spróbuje jak będą chodzić z tak zamontowanymi sterami.Jak będzie dobrze [w co wątpię] to będą jak praca mi się nie będzie podobać to nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Tomku jazgarzyka 4 cm w tym bardziej żółtym niż zielonym kolorze (bo pokazałeś dwa różne malowania) to chcę z sterem tak jak ma oryginalnie wstawiony a tylko w tym jalcu miodku chciałem byś ster wstawił tak jak w jazgarzyku, może nieporozumienie wyszło słowne jakieś. Jak stwierdzisz że w jalcu nie da się tak wstawić steru jak w jazgarzyku to wezmę samego jazgarza jeśli będzie dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Tomku jazgarzyka 4 cm w tym bardziej żółtym niż zielonym kolorze (bo pokazałeś dwa różne malowania) to chcę z sterem tak jak ma oryginalnie wstawiony a tylko w tym jalcu miodku chciałem byś ster wstawił tak jak w jazgarzyku, może nieporozumienie wyszło słowne jakieś. Jak stwierdzisz że w jalcu nie da się tak wstawić steru jak w jazgarzyku to wezmę samego jazgarza jeśli będzie dostępny. Jazgarz4 to bardzo filigranowy wobler.Bardziej go widzę na klenie i jazie.Jak to ma kusić sandacze to celowałbym raczej w Jazgarza6stkę.Na fotce z kotwami nr6. Pierwsza partia w trakcie malowania.Już zabukowane ale można zamówić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Tomku, jak jeszcze nie spakowałeś paczki do mnie to chętnie zaczekam jeszcze na te sandaczowe jazgarze ze starem w rozmiarze 6cm bo to podstawowa sandaczowa wielkość u mnie w czerwcu i lipcu 4 szt poproszę Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 No tak myślałem.Dobra wiadomość.Udało mi się zrobić wersje tego małego jazgarza4 o pracy bardzo podobnej do nie ma bata.Już są dla Ciebie odłożone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) dzięki Tomek, kiedy będziesz wysyłał całosć?Wrzuć proszę na priv ile mam dopłacić Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Oki Tomku to wpisz mnie proszę na tą 6-tkę zamiast 4-ki (ale jelca miodka chcę jak da radę wstawić ster tak jak w jazgarzu) i czekam na spokojnie, do łowienia sandaczy u nas jeszcze mamy troszkę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Raptor75 [2015] 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Perch75 minnow. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Efekt kształtu i malowania niesamowity. Tomy na j.pl wątek dochodzący do 600 stron jest kasowany bo serwer ma ograniczona pamięć, ,,właściciel,, wątku musi założyć nowy od podstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 śledź od Tomiego dał mi dziś fajne sreberko i spudłowane branie. nazwy wobka nie pamiętam, robisz je może w mniejszej/lżejszej wersji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 śledź od Tomiego dał mi dziś fajne sreberko i spudłowane branie. nazwy wobka nie pamiętam, robisz je może w mniejszej/lżejszej wersji? WP_20150408_007.jpgZZ'Rap10 ale już ich nie robię.Drewno poszło w odstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Coś dla pasjonatów soft plastiku.Formy na gumki realistic&life. Produkty. Pracę można uzyskać różną w zależności od zastosowania materiału-twardy,miękki,bardzo miękki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Tomku a czy 'kolor' da się nieco przyciemnić w kierunku np brązu albo zieleni z czarnymi plamkami? Chodzi mi o upodobnienie do małego sandaczyka lub jazgarza (obojętnie) czy babki byczej? Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Da się bez problemu ale gum teraz robił nie będę.Ofertą są formy na gumy.Do paczki masz dołożone dwa takie jazgarki gumowe.One są ciemniejsze.Na fotkach lampa je trochę rozjaśniła. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Raptor65 [2015] są dwie wersje ze sterem i bez. Jazgarze oczko większe. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) No! to zajęcie na weekend mam z boku pudełka w woreczku Okoń glider 7mka .Konstrukcja mocno odchodząca na boki przy podbiciu i lustrerkująca w opadzie.Może kazać się skuteczxny na grube pasiaki . Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Glider Perch7.Bardzo mocno odbija na boki.Przy mocniejszym podbiciu to i zawrócić może,w opadzie lusterkowanie.Dedykowany grubym pasiakom. Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wielkie będzie miał oczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Sezon już blisko.Sporo pracy.Nowe kolorki i nowe konstrukcje już niedługo. Myślę że tak na 1 maja wjedziemy z płocią 20cm. Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi