Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

ARMS to takie marzenie.Nie wiem czy by mnie było stać psychicznie na łowienie patykiem za blisko 4koła.Ryoga shrapnel to już real.Cena umiarkowana jak za taki sprzęt i to też inwestycja w pracownie.Muszę mieć czym rzucać i łowić na te big baity które robimy z Zelldo.No i co nie co z szafy ubyło sprzętu co by się ona zmieściła a zakup mniej "bolał".  

Nie liczyłbym na to. :D

Zrozumiesz jak zobaczysz naszą płoć [jerk] i twichbaity 20-25cm :)

mnie ona do szczescia potrzebna nie jest ;) 

mialem to niedawno w lapie i jak dla mnie to maszyna zdecydowaniie do trolla niz do rzucania :)

• Like 1

Ja sobie pakernie zrobiłem.Właśnie zniosłem graty i już mam zakwasy :lol: .Do tego kija który będzie budowany to ten multik jest w sam razik :) .To fakt wymiękłem w 2014r z grubym sprzętem ale jak wszyscy wiedzą zajmowałem się małymi woblerami.Teraz będą głównie duże konstrukcje,tworzone w kooperacji z Zelldo i musi być jerkówka pod LiN BJ i "monster" rod pod shrapnela.

Mniejsze woblery będą robione hobbystycznie,dla stałych klientów.Może do jednego sklepu w Polsce i jednego w Szwajcarii.

R8BS i R6BS będzie na 100%.

Edytowane przez Tomy

Tomy bez obrazy marnujesz się skoro tak idealnie odwzorowujesz naturalne ryby (wykonanie bardziej profesjonalne niż ci co oklejajż skórą) to równie dobrze zastąpiłbyś mennicę państwową. Przy odrobinie wprawy nie odróżniliby Twoich od swoich hehe. WOBKI REWELKA!!!

Mam i ja :) Czekamy na majówkę zobaczymy co te jerki potrafią :) Czekam z niecierpliwością na dalszy rozwój tematu z jerkami. Może się coś urodzi pomiędzy 10,5-20cm w granicach 50g był bym w pełni szczęścia :)

Pzdr.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka