Skin Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Mam i ja Czekamy na majówkę zobaczymy co te jerki potrafią Czekam z niecierpliwością na dalszy rozwój tematu z jerkami. Może się coś urodzi pomiędzy 10,5-20cm w granicach 50g był bym w pełni szczęścia Pzdr. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu TapatalkaUrodzi się urodzi, a nawet już rodzi. Płoć 19,5cm. Tylko czy w granicach 50g? Na pewno nie Co do jazgarzy to dostajemy pierwsze coraz ciekawsze wieści z US. Czekamy tylko na zdjęcia, aby nacieszyć oko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Rheinangler czarnuchy dla Ciebie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tomku, tam czerń jest, czy to jaki fiolet przebija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Na Zanderka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tomku, tam czerń jest, czy to jaki fiolet przebija?Może przebijać co chcesz To żaden problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Mam i ja Czekamy na majówkę zobaczymy co te jerki potrafią Czekam z niecierpliwością na dalszy rozwój tematu z jerkami. Może się coś urodzi pomiędzy 10,5-20cm w granicach 50g był bym w pełni szczęścia Pzdr.Przy takiej długości raczej nie ma szans na 50g, ja jak robię mysiora 8cm to sama kształtka z drewna waży 35g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Też miałem jednego obiecanego! chce czarnego jeśli to możliwe numer konta na priv;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Na Zanderka P1280278.JPGP1280279.JPGP1280280.JPG rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tomek po ile te gumeczki będziesz sprzedawał lub sprzedajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tomek, chcem kilka tych gumisiów, oczywiście jak coś Masz wolnego. Są cacuśne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tomy, no co ty, poszedłeś w cukiernictwo?Jaki smak mają te żelki? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tomy, no co ty, poszedłeś w cukiernictwo?Jaki smak mają te żelki? :D Jak to guma,różne smaki .Gość w aptece przy okienku pyta:-są prezerwatywy o smaku truskawkowym?-są.-a o smaku jagodowym?-są-a o smaku bananowym?-sąw końcu wku....ny głos z tyłu kolejki.-Panie! będziesz pan dupczył czy kompot pan będziesz gotował ! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Gumki są robione bardziej hobbystycznie ale pomyślę nad sprzedażą.Tym czasem odmeldowuję się. Już niedługo zbrojenie X-Zoga Taka G75 12kg. ....pod. Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Rheinangler czarnuchy dla Ciebie. P1280270.JPGDoskonałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 P1280287.JPGTe też będą golić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nie zapeszajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Przynęta jest ok, prowadzenie należy do mnie wynik do Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Ciekaw jestem jak cholera co to będzie.Dragon Fish nowa wersja kolorystyczna.Może jutro wstawię gotowe.Trzeba jeszcze popracować. Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tomy drewna już nie robisz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Na tą chwilę nie.Może jako odskocznie potraktować ale bardziej mi chodzi po głowie to. Tak choćby dla siebie od czasu do czasu coś uzbroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Tomy , od czasu do czasu to obgonisz na takim CRB , plus suszarka . Prosty sprzęt , wygodny i tani . Alps , który wkleiłes to juz profeska na " masówke" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 ale tamta maszyna mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jak coś się podoba , to nie trzeba z tego rezygnować - trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jak coś się podoba , to nie trzeba z tego rezygnować - trzymam kciuki.Tak myślę.Po za tym pomieszczenie gdzie teraz działam na poddaszu [super klimacik] będzie wolne bo pracownię przenoszę na dół.Wymarzone lokum na pokój wędkarski,na środku kurna blat z taką maszynką i suszarka na ścianie.Już długo o tym zbrojeniu smęcę,może przyszła właśnie ta pora żeby zacząć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi