Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam i ja :) Czekamy na majówkę zobaczymy co te jerki potrafią :) Czekam z niecierpliwością na dalszy rozwój tematu z jerkami. Może się coś urodzi pomiędzy 10,5-20cm w granicach 50g był bym w pełni szczęścia :)

Pzdr.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Urodzi się urodzi, a nawet już rodzi. Płoć 19,5cm. Tylko czy w granicach 50g? Na pewno nie ;) Co do jazgarzy to dostajemy pierwsze coraz ciekawsze wieści z US. Czekamy tylko na zdjęcia, aby nacieszyć oko.

• Like 1

Mam i ja :) Czekamy na majówkę zobaczymy co te jerki potrafią :) Czekam z niecierpliwością na dalszy rozwój tematu z jerkami. Może się coś urodzi pomiędzy 10,5-20cm w granicach 50g był bym w pełni szczęścia :)

Pzdr.

Przy takiej długości raczej nie ma szans na 50g, ja jak robię mysiora 8cm to sama kształtka z drewna waży 35g :ph34r:

Tomy, no co ty, poszedłeś w cukiernictwo?Jaki smak mają te żelki? :D :D :D

Jak to guma,różne smaki  :D .

Gość w aptece przy okienku pyta:

-są prezerwatywy o smaku truskawkowym?

-są.

-a o smaku jagodowym?

-są

-a o smaku bananowym?

-są

w końcu wku....ny głos z tyłu kolejki.

-Panie! będziesz pan dupczył czy kompot pan będziesz gotował !

• Like 6

Jak coś się podoba , to nie trzeba z tego rezygnować - trzymam kciuki.

Tak myślę.Po za tym pomieszczenie gdzie teraz działam na poddaszu [super klimacik] będzie wolne bo pracownię przenoszę na dół.Wymarzone lokum na pokój wędkarski,na środku kurna blat z taką maszynką i suszarka na ścianie.Już długo o tym zbrojeniu smęcę,może przyszła właśnie ta pora żeby zacząć. :)

• Like 1