Norbert 78 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Tomy, nie ma co się zastanawiać, życie jest za krótkie. Sam od dłuższego czasu o tym myślę i bije się z myślami. Jak na razie przemówił zdrowy rozsądek i zleciłem budowę kija na jazie fachowcowi. Przecież zrobi to lepiej bo przerobił już tego sporo, ale on też kiedyś zaczynał i prędzej czy później sam ukręcę sobie kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Raptor75BS łowi konkretne garbusy Fotka od Irasa pogadaliśmy trochę dzisiaj.Jak by ktoś szukał do niego kontaktu jest na Facebook'u i wstawia swoje fajne ryby. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Irek ma talent do tych okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Irek ma talent do tych okoni No ma a to słowa samego Mistrza. "Cześć. To są obiecane zdjęcia pasiaków. Pierwszy złowił się ten maluch, ale musiałem strzelić foto, bo to pierwsza ryba na tego jerka. Po nim złowiłem w innym miejscu szczupaka około wymiaru, ale w kwietniu się nie liczy. Kilometr dalej przywalił ten większy pasiak, po zarzuceniu opuszczałem jerka na dno i walnął pięknie przy opadaniu, ale puścił i po chwili poprawił, miał może ze 37-38 cm ale nie mierzyłem go. Ryby złowione w różnych miejscach, więc nie ma mowy o przypadkowości, u mnie jak przynęta złowi ryby w kilku oddalonych od siebie miejscówkach, to musi być dobra i nie ma o czym dyskutować. Praca jerka wzorowa, nie mam się do czego przyczepić, w opadzie kolebie się jak trzeba, a przy zwijaniu fajnie zygzakuje. Można by jeszcze sprawdzić, co da np chwościk na tylnej kotwicy." Teraz robię kolegom Iras i J-23 nową przynętę na okonie.Po wodowaniu dam znać i bardzo dziękuję im za pomoc przy testach. Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 No ma a to słowa samego Mistrza. "Cześć. To są obiecane zdjęcia pasiaków. Pierwszy złowił się ten maluch, ale musiałem strzelić foto, bo to pierwsza ryba na tego jerka. Po nim złowiłem w innym miejscu szczupaka około wymiaru, ale w kwietniu się nie liczy. Kilometr dalej przywalił ten większy pasiak, po zarzuceniu opuszczałem jerka na dno i walnął pięknie przy opadaniu, ale puścił i po chwili poprawił, miał może ze 37-38 cm ale nie mierzyłem go. Ryby złowione w różnych miejscach, więc nie ma mowy o przypadkowości, u mnie jak przynęta złowi ryby w kilku oddalonych od siebie miejscówkach, to musi być dobra i nie ma o czym dyskutować. Praca jerka wzorowa, nie mam się do czego przyczepić, w opadzie kolebie się jak trzeba, a przy zwijaniu fajnie zygzakuje. Można by jeszcze sprawdzić, co da np chwościk na tylnej kotwicy." Teraz robię kolegom Iras i J-23 nową przynętę na okonie.Po wodowaniu dam znać i bardzo dziękuję im za pomoc przy testach. Nie odkryję Ameryki pisząc że inaczej być nie mogło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Teraz robię kolegom Iras i J-23 nową przynętę na okonie.Po wodowaniu dam znać i bardzo dziękuję im za pomoc przy testach. Ja też chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Odlewam je właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 P1280308.JPG Uklejki dla Irka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Irasowi to tam moich uklejek nie trzeba.Tworzy swoje zajebiste i skuteczne woblery.Robi mi grzeczność swoją pomocą przy testach. Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wiem wiem ze robi swietne wobki, jakis ze starszej serii nawet od niego mam Myslalem ze to ta nowa przyneta do testow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Gumiś Jazgarz 9tka.Pierwszy odlew czarny żeby dobrze widzieć co ewentualnie poprawić. Praca zajebista . Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Taka czerń świetnie za pijawę posłuży. Na miniaturkach bez detali (w telefonie) wygląda jak takie opite bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Pijawa też będzie.To niech pozostanie Jazgarzem Jazgarz 9. Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ba, Ty tu kroisz tort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ba, Ty tu kroisz tort Chyba już niedługo.Nuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wersja De-Lux 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 No.... brak słów... wykonanie de-lux również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Skolka takie budu kurrrrrr zajeeeeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Na tych fotkach to i tak słabo wyszło.Rano wstawię małą gromadkę.Masakryczna robota z tymi uszami.Ale praca ....Zrobię film.Następna guma to będzie ukleja na bolenie.Zanosi się jednak na to że soft baity będą.Przeszkoliłem kobietę idzie jej bardzo dobrze.Co ja się będę truł Jazgarze9 z płetwami i bez będą łowne.Nie ma innej opcji przy takiej pracy.Co jakiś czas będzie jakaś nowość z gumek.Zgłębiam temat.Ma kto odlewać! Temat priorytetowy woblery Tomy's Bait & Zelldo Lures .Jutro do mnie dotrą płocie 20cm i pobawię się z ich malowaniem. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Grunt to ruch w interesie i dobra zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Takiej wielkości będzie Płoć Jerk 20cm waga przekroczy 100g.Nad pracą nie będę się rozwodził.Jest idealna.Detale na korpusie wymiatają ale to już po malowaniu wstawię fotki. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 To jest jerk a nia jakas popierdolka :) Zapisy juz przyjmujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 W końcu! To ja dwie poproszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Bardzo ładnie, to ja staję za wczasu na pierwszy ogień po tego klocka, nie zamawiam jerków zza miedzy, liczę na łowność największego dziecka w ciemno Byłem pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi