Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Kobieta sie zatruje, jak tyle tego bedzie musiala odlewac Ale te z ostatniego zdjecia piekne No "ni ma letko" Baby są twarde,nic jej nie będzie. Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Niedługo będzie taka wentylacja przy tych gumach że trzeba będzie uważać na lekkie rzeczy w jej polu rażenia.Cztery wentylatory zamontowane pod wspólnym długim okapem ok 2,5 metra.Pod nim stół,blat z nierdzewki albo hartowanego szkła.Zobaczę.Zaczyna mi pomieszczeń brakować na te moje pomysły. Najważniejsza praca-PŁOĆ-czekam tylko na resztę materiałów do malowania i różnych innych zabiegów.Pracownia na dole ukończona.Jeszcze tylko blaty,regały i różne pierdołki. Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Napisano dziś, 21:28 Skrobałbym :P :P :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nowa gumka Okonek 6cm. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 O Ty... to mnie teraz zatkalo... biore. Tomek rewelacja, to po prostu jest mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Uhuhu pomyslalem ze znowu sobie jaja robisz i jakas zamrozona ryba wstawiasz Mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Tomek walnij mi jeszcze takiego gumisia okoniowego pod Xzoge i bedzie piknie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Marcin duże gumy kwestia czasu 20-25cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ale jaja!!! Kolejne 3 poproszę do listy dopisać. Nie sposób nadążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Gumki są robione bardziej hobbystycznie ale pomyślę nad sprzedażą.Tym czasem odmeldowuję się. P1270826 - Kopia.JPG Haaaa dobre, skojarzyło mi się z Brucem.... jupikajej madafaka Tomku poprosił bym kilka sztuk jesli są dostępne gumki Jazgarze i OkonkiProszę o info na PRIV-a Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Raptorek 8-ka w akcji : 50+ drugi większy się zawinął i z ostatnim BS-kiem popłynął... Pzdr. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Znaczy, duża rybka strażaka się nie boi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Konkretne kluchy lubią Raptory8BS i o dziwo więcej brań tego gatunku jest na 8mkę niż na 6stkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Raptorek 8-ka w akcji : 50+ drugi większy się zawinął i z ostatnim BS-kiem popłynął... Pzdr.Dzięki za foty Adamie.Piękne ryby.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Konkretne kluchy lubią Raptory8BS i o dziwo więcej brań tego gatunku jest na 8mkę niż na 6stkę. gdybym miał 6-tkę to może byłoby i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 To będziesz miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) No.Odlałem 20sztuk.Wyszły w miarę.Już po testach.Ładnie kiwają ogonem.Dość wyraźnie.Wyginanie zaczyna się w miejscu zbliżonym do żywej ryby.Do tego ładnie lusterkuje boczkami.Praca w opadzie i przy podbijaniu też bardzo dobra. Teraz przyszła kolej na gumową imitację strzebli potokowej. Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Odlewaj Tomek te strzebelki żebym miał co dołożyć do zamówienia na okonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Strasznie mnie te gumy wciągnęły.Nowe materiały już w drodze.Będzie coraz lepiej.Mam nadzieję. Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Strasznie mnie te gumy wciągnęły.Nowe materiały już w drodze.Będzie coraz lepiej.Mam nadzieję.Swimbaity gumowe szczupakowe 15-20cm może będą w planach ? Małych popiergumek na rynku jest masa , chociaż nie tak realistyczne jak Twoje , natomiast swimbaitów dużych fajnych tylko kilka firm ma . Mam przeczucie ,że dużą gumą real nieźle zatrząsłbyś wędkarskim światem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ja tez czekam na wieksze real , z niecierpliwoscią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Są w planach.Tymczasem kolejne stadko okoni 6. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Oj Tomy Zaskakujesz, za każdym razem. Indywidualnie, a także z Zelldo trzymasz na prawdę bardzo wysoki poziom polskiego hand made Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Tak tak ,- już słyszę rozmowę dwóch okoni - jak ty wyglądasz- co,- jak ja wyglądam?- no taki wyblakły paski też coś nie tak- a jak ma być?- popatrz na gumy Tomy-ego jak chcesz wyglądać jak okoń ...Tomek jeszcze chwilka i z Sevres zamówią wzorzec okonia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi