Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Niedługo będzie taka wentylacja przy tych gumach że trzeba będzie uważać na lekkie rzeczy w jej polu rażenia.Cztery wentylatory zamontowane pod wspólnym długim okapem ok 2,5 metra.Pod nim stół,blat z nierdzewki albo hartowanego szkła.Zobaczę.

Zaczyna mi pomieszczeń brakować na te moje pomysły.

Najważniejsza praca-PŁOĆ-czekam tylko na resztę materiałów do malowania i różnych innych zabiegów.Pracownia na dole ukończona.Jeszcze tylko blaty,regały i różne pierdołki.

Edytowane przez Tomy

Gumki są robione bardziej hobbystycznie ale pomyślę nad sprzedażą.Tym czasem odmeldowuję się.

attachicon.gifP1270826 - Kopia.JPG

:lol:

Haaaa dobre, skojarzyło mi się z Brucem.... 

jupikajej madafaka

Tomku poprosił bym kilka sztuk jesli są dostępne gumki Jazgarze i Okonki

Proszę o info na PRIV-a

Edytowane przez Karol Krause

No.Odlałem 20sztuk.Wyszły w miarę.Już po testach.Ładnie kiwają ogonem.Dość wyraźnie.Wyginanie zaczyna się w miejscu zbliżonym do żywej ryby.Do tego ładnie lusterkuje boczkami.Praca w opadzie i przy podbijaniu też bardzo dobra.

post-46714-0-04859600-1429986531_thumb.jpg

Teraz przyszła kolej na gumową imitację strzebli potokowej.

Edytowane przez Tomy
  • Like 4

Strasznie mnie te gumy wciągnęły.Nowe materiały już w drodze.Będzie coraz lepiej.Mam nadzieję.

Swimbaity gumowe szczupakowe 15-20cm może będą w planach ? Małych popiergumek na rynku jest masa , chociaż nie tak realistyczne jak Twoje , natomiast swimbaitów dużych fajnych tylko kilka firm ma . Mam przeczucie ,że dużą gumą real nieźle zatrząsłbyś wędkarskim światem B)

Tak tak ,- już słyszę rozmowę dwóch okoni  :ph34r:

- jak ty wyglądasz

- co,- jak ja wyglądam?

- no taki wyblakły paski też coś nie tak

- a jak ma być?

- popatrz na gumy Tomy-ego jak chcesz wyglądać jak okoń ...

Tomek jeszcze chwilka i z Sevres zamówią wzorzec okonia ;)

• Like 3