Tomy Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Tomku Jazgarze 9tki wymiatają!Dzięki wielkie.To super bo już zamówiłem pudełeczka do pakowania gumek .Te wory strunowe doprowadzają mnie do kur....cy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Okonie u M4TYY już łowią.Był szczupak i sumek.Panowie jak ktoś coś połowi na moje gumy proszę foty na mail.Pomoże mi to na szybkie zrealizowanie strony z tymi przynętami,z góry dziękuję. Edytowane 7 Maja 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Następne stadko gumowych okoni gotowe.Trzy różne odcienie. Już po "przegryzieniu" i ostatecznej obróbce. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Powiem szczerze ,że te okonki to rewelacja na bank będą łowić grube garbusy , kiedy wstawisz jakieś filmiki z pracą tych gum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Tomek jakiej wielkości są te okonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Kapitalna robota- widzę, że pochłonęły Cie te gumy totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Powiem szczerze ,że te okonki to rewelacja na bank będą łowić grube garbusy , kiedy wstawisz jakieś filmiki z pracą tych gum ?Filmik najwcześniej w czerwcu na żwirowniach gdzie jest czysta woda.Okonie już łowią szczupaczki,sumki.Garbusy będą w to grzać ale to Iras dostanie do testów. Tomek jakiej wielkości są te okonki? ok.8cm. Kapitalna robota- widzę, że pochłonęły Cie te gumy totalnie Tak.Woblery duże robię z Zelldo.Małe odpuściłem i ten czas przeznaczyłem na uruchomienie małej produkcji gum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Będziesz miał 5-6cm? Jeśli tak to chętnie przetestuję na okonkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Spokojnie konkretny okoń wciągnie tą gumkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Spokojnie konkretny okoń wciągnie tą gumkę.... że się ogon zatrzymie przy odbycie tudzież okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Galaxy Parrot 105. Pilna robótka na już dla Mifka. i niech mi się to jeszcze raz moderatorze powtórzy!! Taka robota na ostatni dzwonek. Priorytet Woblery Tomy's Bait & Zelldo Lures.No! dobrze to wygląda. Edytowane 10 Maja 2015 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Zdjęcie wyszlo jakby Ci wiatrak palca wkręcał .Woby miazga!!! Galaktyczne cieszą oko najbardziej. Brak słów.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Mifek dwa zostają u mnie.Jeden poleci do Ciebie. Muszę zobaczyć czy u mnie tez będą do tych chlapaków wychodzić . Edytowane 9 Maja 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Tomku, praca okonków i jazgarzy bardzo miodna. Przy 5 gr i wyżej super merdanie a przy jednostajnym prowadzeniu cały korpus wpada w drobne kolebanie Wkrótce testy na rybach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Tomku, praca okonków i jazgarzy bardzo miodna. Przy 5 gr i wyżej super merdanie a przy jednostajnym prowadzeniu cały korpus wpada w drobne kolebanie Wkrótce testy na rybach.Czekam na fotki z rybami Raptor8BS w takich kolorkach. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Edytowane 11 Maja 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Jazgarzyki u mnie , są super wypasione.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Fajnie się prezentują w takich pudełkach. Zabezpieczasz je dodakowo żeby nie latały po pudełku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Młody!Po prostu nie wiem co bym bez Ciebie zrobił hehe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) No! mniej więcej tak łuski będą wyglądały w Płoci 20cm/160g. Edytowane 13 Maja 2015 przez Tomy 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ale sie droczysz z nami ta plocia Jak ma wygladac tak jak te migawki co nam serwujesz to czapki z glow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ale sie droczysz z nami ta plocia Jak ma wygladac tak jak te migawki co nam serwujesz to czapki z glow.Cała będzie wtedy jak już będę w 100% zadowolony z efektu.Na tą chwilę jeszcze jedna rzecz będzie zmieniona.Potem jak przyjdą korpusy od Zelldo muszę mieć to opanowane a efekt zamierzony i dokładnie taki jak chcę.Design będzie bardzo mocno zbliżony do żywej ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 E ...mała dokładność szczegółów, nie da się określić wieku ryby po łusce ,<joke> Respekt - zresztą jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi