wobler130 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Will, staruchu , przecież Ty dalej gówniarz , jak i ja haha. Jakie smaki dzieciństwa . Ciesz sie jeszcze tym ześ młody bo niewiele nam zostało do pracy itp... . Haha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Chodziło mi bardziej o czasy przedszklaka i początki podstawówki. Dobra Tomy nie zaśmiecam wątku, ale pomyśl nad tymi owocowymi. :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Tak robale będą za jakiś czas sprzedawane w komplecie z action disk.Tak do m-ca można się spodziewać nowej strony poświęconej soft bait.Będzie też parę gadżetów.Taki wstępny projekt.Będą jeszcze zmiany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Zamontować stery i gotowe.Woblery są już sprzedane i nie są dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 (edytowane) No!to jest dron Edytowane 28 Maja 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 (edytowane) No!to jest dron Można by patrolować miejscówki w poszukiwaniu kłusoli z piwkiem w ręku przed telewizorem Edytowane 28 Maja 2015 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 No przyszła i jest.Niedługo ruszam na okonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Oliwke ultralight jeszcze zapodaj, szpula bedzie glosna ale bedzie lataaac! Edytowane 29 Maja 2015 przez MRTNZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Tomy dzięki za gratis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) No i zestaw prawie gotowy. Edytowane 29 Maja 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Dlaczego prawie co mu brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Dlaczego prawie co mu brakuje.Linki :D ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Jazgarz9.Kolorki na sandacze.Na niebieskiego już jest 74cm ale fotki niestety brak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Tomy jak sie ma płoć dwudziestka ? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Kurna co za nudziarze .Już nigdy niczym tu się nie pochwalę przed czasem .Jest dobrze.Próbne egzemplarze lecą do testów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Na Facebook jest już wstawiony link do sklepu Tomy&Zelldo.Linku nie wklejam bo nie wiem czy wolno czy nie wolno.Zapraszamy-z okazji dnia dziecka niższe ceny w dniu dzisiejszym. Tomy&Zelldo. Dobra macie .Taka płoć do testów malowaną na szybko. Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Fiu fiu. Oko wyszło bombowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Kolory Jazgarzy9 i Cierników4.Będzie też parę Okoni 8 do wzięcia. Priorytetowy kierunek.Tomy's Baits&Zelldo Lures.Testowe Perch glidery 8 w przygotowaniu.Niebawem powinny pojawić się w naszym sklepie. Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 chciałbym umieć tak malować "na szybko " będzie kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Oliwke ultralight jeszcze zapodaj, szpula bedzie glosna ale bedzie lataaac!I to jak!? Marcin zdeklasował mnie dystansowo. Przy 2 gr na końcu zestawu i dwucalowym Kajtku rzucał duuużo dalej. A ja miałem stałą szpulkę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) To ja już sobie tego nie wyobrażam.Na swojej dałem hamulec na 2jke.Trąciłem szpulkę wczoraj i do dziś się kręci.Leży w łapie pięknie. Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 I to jak!? Marcin zdeklasował mnie dystansowo. Przy 2 gr na końcu zestawu i dwucalowym Kajtku rzucał duuużo dalej. A ja miałem stałą szpulkę...Radzio to było 1.8gr;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Czyli małe pijawki 3cm można odlewać na jigach ok.2g.Tak się zastanawiam jak ją odleje taką zwiniętą czy przy podbiciu będzie się prostować?Jak myślicie?To by mogło dobrze działać na ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Raptor90. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Świetny korpus !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi