Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Fajny okoń na brązowego Percha . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Pierwsza rybka silikonowa ze szprycy.Szykujemy się z Zelldo do produkcji gum w większych rozmiarach.Będą malowane aero.Zawsze to lepiej przetestować na czymś mniejszym 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 To o czym wcześniej wspominałem.Już przy delikatnym podbiciu robal się prostuje,następnie wraca do stanu takiego jak na fotce.Dalej już chyba nie muszę pisać.Łatwo sobie wyobrazić pracę tej gumy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 ile waży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 ile waży ?1,5g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Pierwsza rybka silikonowa ze szprycy.Szykujemy się z Zelldo do produkcji gum w większych rozmiarach.Będą malowane aero.Zawsze to lepiej przetestować na czymś mniejszym Tomek, ja bym z chęcią wypróbował na bolki taką właśnie przezroczystą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 To jest bardziej do dropshota na główce wątpię w jakakolwiek pracę.Mogę wysłać jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wyślij. Już ja coś wykombinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 A te robaki po czemu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wyślij. Już ja coś wykombinuję. Adam.Najpierw to dla mnie przetestujesz to.Zrobiłem Ci takie dość mocno transparentne.Uklejki z mikro kopytkiem.Przy ściąganiu merdają delikatnie ogonkiem a boki drgają poosiowo.Bolenie już na to były a Ty postaraj się wyczarować 75+. Ruffle105 Chartreuse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ołki. 75+ w Warcie to jest prawdziwe wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Przyłów na ciernika.Branie z opadu.Karaś.Palacz jak widać wyjątkowo przepadlisty na szlugi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Boleniowe transparenty.Raczej na czystą wodę.Guma o drobnej/szybkiej pracy.Merdanie ogonkiem i drgania po całym korpusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Coś tam się będę bawił w te gumki.Niedługo strona się pojawi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Boleniowe transparenty.Raczej na czystą wodę.Guma o drobnej/szybkiej pracy.Merdanie ogonkiem i drgania po całym korpusie. P1300151.JPGNo kurde! Podobają mnie siiieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Przyłów na ciernika.Branie z opadu.Karaś.Palacz jak widać wyjątkowo przepadlisty na szlugi. P1300146.JPGP1300147.JPGP1300149.JPG To karpik nie karaś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 To karpik nie karaś.Mi tez sie wlasnie Wigilia przypomniala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Softbait Perch8 w różnych odcieniach na ukończeniu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) W pełnym słońcu. Edytowane 9 Czerwca 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Czym wypychasz te martwe okonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Czym wypychasz te martwe okonie ? .Piękny Garbolino na Ruffe105. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 @TomyCzy Twoje gumki typu ciernik i okoń nadają się pod offsety? Nie miałem ich nigdy w ręku, co widzę to jedynie ze zdjęć i zastanawiam się czy właśnie ich kształt nada się pod czeburaszki... Czy tylko główki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 A od kiedy czeburaszka musi być sparowana z offsetem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Nie musi, ale ja właśnie w ten sposób łączę czeburaszki z większymi gumami i dlatego pytam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 @TomyCzy Twoje gumki typu ciernik i okoń nadają się pod offsety? Nie miałem ich nigdy w ręku, co widzę to jedynie ze zdjęć i zastanawiam się czy właśnie ich kształt nada się pod czeburaszki... Czy tylko główki?Cierników narazie nie robię,bo to małe i mi się nie chce.Okonie zbroje na jigach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi