MateuszDDZ Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 szczupaczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Lin? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Jest tu jakis ichtiolog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Pewnie ta bestia z fb, wiec nie bede zgadywal Ale musze przyznac ze wyszlo bomba, tylko czekac na efekt koncowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Przed tym są jeszcze dwie konstrukcje.ale to jak będą gotowe wstawimy.Esox to taki wobler zamykający ofertę.Zajmie sporo czasu ale efekt będzie lepiej niż bardzo dobry.Malowanie już przetrenowałem.Teraz Mistrz Zelldo zajmie się całą konstrukcją która musi poczekać na swoją kolej.Może i trochę schodzi ale jak zobaczycie następne jerki będziecie wiedzieć dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Pewnie ta bestia z fb, wiec nie bede zgadywal Ale musze przyznac ze wyszlo bomba, tylko czekac na efekt koncowy słabe fotki.kroi mocno.Będzie dobrze Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zębaty zapowiada się ciekawie, ja tam jednak czekam sobie cierpliwie na tą płoć i wzdręgę (ew. dwie płocie) ale z sterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Szczupak Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Szczupak.... edit: spoznilem sie chyba na konkurs:)l)Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Szczupak Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Prosze admina o usuniecie tego i powyzszego wpisu. Wciaz ucze sie obslugi via telefon. Przepraszam za balagan. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Żaden bałagan.Dobrze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Popper Perch 7 a dokładnie mieszanka popper/wtd. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zapowiada się grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Zapowiada się grubo Dość tak nawet. Edytowane 28 Czerwca 2015 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dość tak nawet. A jak to to będzie pływać? Prawo- lewo, pull czy w opadzie?Coś wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 A jak to to będzie pływać? Prawo- lewo, pull czy w opadzie?Coś wiadomo? No właśnie co Twoim zdaniem by było najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dzisiaj testy Shrapnella w różnych zestawieniach.Podstawa przy tym multiku to gruba linka.Żadne tam pajęczaki JDM 40lb.Przy grubej lince ciśnie pięknie,nawet małymi przynętami.Małymi jak na ten kaliber sprzętu.Przy dużych konstrukcjach można szarpać,zwijać i tak jak by nic nie było na końcu.Mega moc.Teraz już jestem happy ale jak rzucałem cienką linką to mnie mało szlag nie trafił.Z tego co piszą multik przeznaczony na snakeheady czyli małe przynęty i mocne ryby.Zgadza się pod warunkiem nawinięcia odpowiedniej plecionki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dobre kolory. Militarnie - specopsowo Może pullbaita byście spsocili? Nie bardzo widzę celowość w robieniu glidera z takiej torpedy Plus, taki rodzaj pracy bardziej odpowiada poruszaniu się szczupaka. No i pullbaita jeszcze nie macie w swojej ofercie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Raptor7. Lepszej jakości fotki na Facebook. Edytowane 29 Czerwca 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Płotki 5tki na użytek własny w trakcie tworzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dobre kolory. Militarnie - specopsowo Może pullbaita byście spsocili? Nie bardzo widzę celowość w robieniu glidera z takiej torpedy Plus, taki rodzaj pracy bardziej odpowiada poruszaniu się szczupaka. No i pullbaita jeszcze nie macie w swojej ofercie.No pewnie będzie pullbait.Niedługo ruszam na zapomniane wody z tymi armatami.Może się coś trafi godnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Raptor7. P1300739.JPGP1300734.JPGP1300730.JPG Lepszej jakości fotki na Facebook. Klasa szczegoly rewelacyjnie odwzorowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Tak mnie wzięło coś na wspominki.Poszperałem w necie i jest,Tam spędziłem kupę czasu za małolata czyli dawno.Planuje się wybrać w te rejony i zobaczyć co z tych pstrągów zostało.Pamiętam jak dziś jak skakały przez ten wodospad.Były to ryby ogromne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 A mówie wrzucę co tam, nie jest to bestia ale zawsze coś. Na ciernika oczywiście. To mój drugi i ostatni filmik z takich "krótszych" nastepny postaram skleić z kilku wypadów zobaczymy jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi