Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 A mówie wrzucę co tam, nie jest to bestia ale zawsze coś. Na ciernika oczywiście. To mój drugi i ostatni filmik z takich "krótszych" nastepny postaram skleić z kilku wypadów zobaczymy jak to wyjdzie. Matig Ty tam tą płotką 7mką byś powalczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Odezwe się w swoim czasie tzn. za niedługo pewnie, teraz za dużo wydatków mam ale kusi kusi ta płotka, bo popróbować na coś nowego zawsze warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Parę Cierników w takich kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Odezwe się w swoim czasie tzn. za niedługo pewnie, teraz za dużo wydatków mam ale kusi kusi ta płotka, bo popróbować na coś nowego zawsze warto. Napisz w jaka główkę i hak zbroisz tego ciernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Płoć afrykańska .Moja prywatna hehe. Edytowane 30 Czerwca 2015 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Oczko jak u kota w dzień, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Napisz w jaka główkę i hak zbroisz tego ciernika W gramach zakres od 2 do 5, wielkość haka 2. Większych główek i haków nie próbowałem. Na tym co napisałem chodzi rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Płoć afrykańska .Moja prywatna hehe.P1300753.JPGWiedźmin zawitał do świata Twórców Przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 W gramach zakres od 2 do 5, wielkość haka 2. Większych główek i haków nie próbowałem. Na tym co napisałem chodzi rewelka. ...a mi nie biorą na te cierniki Wiedźmin zawitał do świata Twórców Przynęt takie były pod ręką ale jak wkleiłem to mi się nawet to podoba.Płoć będzie inaczej pomalowana pod te oczka.Teraz trzeba coś zamieszać na rynku boleniowym.Próbuje z chlapakiem.Na prototyp już były jakieś tam reakcje ale ciut trzeba go poprawić.Konstrukcja na jakimś korpusie jp,nie chce mi się tego rzeźbić.Po za tym wobler ma być dość tani a to wyklucza malowanie i design R&L.No i musi kosić.Raptory8 i 6 BS non stop w produkcji.Łowią ryby ale fotek na prośbę kupujących nie wstawiam.Będą na mojej nowej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Raptor6BS-Honey- Raptor6BS-Natural- 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Jak bedziesz robil nastepna partie to chetnie przygarne dwa miodowe i dwa naturale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Jak bedziesz robil nastepna partie to chetnie przygarne dwa miodowe i dwa naturale No to robię za tydzień będziesz miał gotowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Ukleja R&L powraca.Już niedługo nowa wersja.Bardziej wypasiona,dużo lepsze odwzorowanie detali.Praca wyjściowa podobna do woblerów Siudaka.Podbicia=zygzaczki.Opad mocne lusterkowanie.Przeznaczona do łowienia na każdej głębokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Cześć Tomy,a nie planujesz 8BS? Wziąłbym też po dwa kolory (miód i natural). Pozdrawiam,Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) R8BS i R6BS robię non stop.Ok.Slava za tydzień masz pod drzwi. Edytowane 1 Lipca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Nowy wobler na bolenie 7cm./15g . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Czadowy. Ja uparcie czekam na płoć i wzdręgę lub dwie płocie z sterem, jakoś jerki mi średnio podchodzą, jak ma ster jakoś mi się wydaje (może tylko wydaje albo łowić nie umiem) że wobki są agresywniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Czadowy. Ja uparcie czekam na płoć i wzdręgę lub dwie płocie z sterem, jakoś jerki mi średnio podchodzą, jak ma ster jakoś mi się wydaje (może tylko wydaje albo łowić nie umiem) że wobki są agresywniejsze.Ze sterem też będzie.Akcja typu kosiara z odskokami-to co Bolenie lubią najbardziej.Tylko muszę sobie zrobić łoże na ten wzór,do wycinania pod stery. Edytowane 2 Lipca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Płotki 7 i 8 prawie gotowe.Oczyścić oczka,uzbroić i wodowanie. Panowie w poniedziałek wysyłam.Pomyślnych łowów życzę. Tomy. Edytowane 3 Lipca 2015 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Tomy,Wyglądają przepieknosciowo! Jesli pracują choć w połowie tak jak wyglądają - będę zachwycony! btw. A nie myslisz o troche większych plociach - tak 10-12 cm.? Melanż by się ucieszyl...GADDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Ze sterem też będzie.Akcja typu kosiara z odskokami-to co Bolenie lubią najbardziej.Tylko muszę sobie zrobić łoże na ten wzór,do wycinania pod stery. E tam bolenie ja taką płoć i wzdręgę lub dwie płocie jak te co teraz pokazałeś 8 cm w takim wykonaniu ale jak dostaną ster będę pod szczupłe używał choć pewnie boleniom też je podam w menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 To masz fajnie.Ja to chyba zostawię ze sprzętu castingowego tylko to co niezbędne do testów przynęt.Na przyszły sezon zapłacę łowisko Mała Wisła,kupię sprzęt muchowy i przynajmniej połowię.Wisła-pusta,Soła-pusta,Skawa-pusta.Może by coś jeszcze wychodził przedzierając się kilometrami przez chaszcze ale ja już na to ochoty nie mam.Bolenie na kilkaset rzutów 2 ryby też mnie już nie bawią.Żwirownie zasypane karpiem.Walą ciężarówkami,widełki w wymiarze.Fakt mięsiarstwo poszło bo ciężko im ucelować takiego do wzięcia,no ale ja karpi nie łowię.Choć patrząc na efekty chłopaków powiem szczerze,łamię się.Po kilka sztuk dziennie 15-16kg a i 20stka się trafi.Jeszcze jak by to ogrodzili żeby polska podchmielona chujoza nie miała tam wjazdu to już raj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Tomy,Wyglądają przepieknosciowo! Jesli pracują choć w połowie tak jak wyglądają - będę zachwycony!btw. A nie myslisz o troche większych plociach - tak 10-12 cm.? Melanż by się ucieszyl...GADDAJest większa płoć 20cm/150g i kilka ich zrobimy z Zelldo.Plan jest jednak taki żeby zejść trochę z gabarytów i następna będzie taka pod 15cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 To zamawiam pierwsze 2 pietnastki! !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 To zamawiam pierwsze 2 pietnastki! !!Ok.To idę złowić materiał do odbicia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi