Mateush Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Plan jest jednak taki żeby zejść trochę z gabarytów i następna będzie taka pod 15cmTomek czy to jest plan na ten sezon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Tomek czy to jest plan na ten sezon ?hehe no myślę że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Vespa Crabro35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Pytałem poważnie bo jak tak to już nie chcę cegłówki , chcę normalnego 15cm płocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Pytałem poważnie bo jak tak to już nie chcę cegłówki , chcę normalnego 15cm płocia To wcześniej w tym rozmiarze będzie co innego ale nie napiszę co. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Na ciernika się pokusił gumowego , niby mała przynęta a szczupaki walą przynajmniej u mnie jak głupie... No i po co komu podbierak.. hehe.. Od dnia dzisiejszego na stałe w bagażniku podbierak... niezły horror przy końcowym holu )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Nie słuchajcie MATIG'a,Na te cierniki gówno bierze."Jeszczem ryby na to nie chycił" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Takiego typu "horrory" już wyeliminowałem w prosty i przede wszystkim skuteczny sposób : podbierak . Mam już nagrany jeden materiał nawet jak używam wcześniej wspomnianego przedmiotu I żadnych "biiip" już nie ma i nie będzie... chyba Edytowane 4 Lipca 2015 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Tommy, Sorry, że się wtracam, ale moze pomysleli byście o " szkierowym śledziu" na przyszły sezon w Szwecji? Tak okolo 12-15 cm. I w granicach 40-60 g. Sądzę, że cieszyl by sie duzym powodzeniem, a i docelowa grupa odbiorców na odpowiednim poziomie...pozdrawiam,Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Coś takiego robiłem.Taka modyfikacja klenia na uklejkę.Ma 12cm waga ok.40g ale można wpakować do 50g.Miałem na to strzały boleni ale wszystko chybione.Fakt że się specjalnie do testów nie przykładałem,byłem z tym może 3razy nad wodą.Jednego na kanale porwał mi wąsaty plećka 37lb varivasa strzeliła przy braniu.No ale jak się dokręca w daiwa shrapnell hamulec na beton to tak jest..Linka już wymieniona na stosownej mocy.Praca przy ściąganiu V z migotaniem poosiowym.Nie jest to jerk!Choć przy podbiciu coś tam pewnie robi.Na tym słabo widać fakturę łusek ale to nie problem je wyciągnąć. Edytowane 4 Lipca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Ale mi przypiekło!Chyba 50 stopni na zewnątrz.Roach przetestowane.Jedna odpadła ale tak czułem . Edytowane 4 Lipca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Jedna odpadła ale tak czułem .Wklej ster, może będzie hulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Wklej ster, może będzie hulać E zostawiam dla siebie takie niespodzianki.Lubię na nie łowić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 A tę modyfikację klenia na ukleję będziesz robił w jakimś przewidywalnym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Jaka ma być praca tego.Tu wszystko zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Raczej nie jerk,( śledż tak nie chodzi), raczej jak pullbait z migotliwym opadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 I raczej szybko tonacy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 ...a i docelowa grupa odbiorców na odpowiednim poziomie...pozdrawiam,GaddaA powiesz mi Gadda co miałeś na myśli? Pozdrawiam,Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 A powiesz mi Gadda co miałeś na myśli? Pozdrawiam,SławekNo właśnie też mnie to zaintrygowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Dobra dajcie spokój Panowie.Na pewno nie chodziło o ludzi z jerkbaita contra reszta świata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Panowie, popracujecie troche w marketingu - będziecie wiedzieć o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Ale mi przypiekło!Chyba 50 stopni na zewnątrz.Roach przetestowane.Jedna odpadła ale tak czułem . P1300852.JPGP1300847.JPGP1300831.JPGP1300843.JPG No , no i jak ja mam być zdrowy, nie dość że słońce piecze w łepetynę a na działkę jechać trzeba by wieczorem wszystko popodlewać, ryby bo nie biorą za gorąco to jeszcze weźmiesz pokażesz zarąbiste płocie tylko k...a żadna nie ma steru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Carlavan spróbuje nagrać film jak to pracuje bez steru.Mało konstrukcji BS ma tak agresywną pracę.Tym nie trzeba jerkować.Wystarczy ściągać równym tempem.Od czasu do czasu można podbić i zrobić przerwę na opad ale niekoniecznie. Szykuje się u mnie wyprzedaż ciężkich sprzętów.Wisła struta może i coś tam pływa ale wąchanie gnojówki jak dla mnie nie należy do przyjemności i nie po to chodzę na ryby.Jak by ktoś był chętny są dwie X-Zogi 7kg i 12kg oraz Daiwa Shrapnel do łyknięcia w dobrych pieniądzach. Edytowane 5 Lipca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Napisałem na Giełdzie że wezmę jedną taką ale te ze sterami też chcę jak pisałem najchętniej jedną w barwach płoci a drugą wzdręgi tylko nie mogą być lżejsze od tej 8-ki bo nie rzucę wtedy daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Teraz mam sporo gum do odlania.Przez ok.2tygodnie nie zrobię nic nowego z woblerów. Edytowane 5 Lipca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi