Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

A co mam robić... w Warcie kicha taka, że strach chodzić, to inne wyzwania se robię. 

Szczupok powiadasz... a wiesz Tomku co to pamperek ? Ino w googla się nie gap. 

....u mnie też kicha.Siadam przy metodzie dopóki te upały nie przejdą.Okonie dzisiaj brały i sporo ale max.25cm.

Widze bedą foremki zamkniete i wstrzykiwanie plastisolu :-D

Tak.Zobaczymy co i jak.Raczej spore gumy to będą.Do małych też ale formę muszę kupić na paprochy.W sklepach nie ma takich kolorów jak ja chce. 

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Tak te płotki na żywca wyglądają, że aż fote pierdyknąłem i po obróbce wyszło całkiem fajnie, może się przyda  B) . A praca, rewelka, niestety dzisiaj się nic nie udało wyjąć na tego wobka ale miałem mase odprowadzeń, pewnie pogoda zrobiła swoje na przemian słońce i deszcz.

post-53754-0-53798600-1436557410_thumb.jpg

• Like 2

Spora wyprzedaż u mnie się szykuje.Zostaje tylko sprzęt boleniowy,który zdaje egzamin na szczupakach,sandaczach i konkretnych okoniach.Reszta idzie do ludzi.Jak ktoś chętny pisać.Wszystko castingi-X-Zoga 7kg,X-Zoga 12kg,Kaleido Stingray [wypasiona okoniówkaJDMcastingu] DaiwaT3Air-multik UL.Wszystko w stanie idealnym.Zostają tylko Megabassy ale to bardziej do testowania przynęt,u mnie ryby się skończyły a jeździć gdzieś żeby połowić,nie mam czasu.

Tomy a jak prace nad formą raka :)  u mnie okonie opchane są raczkami które zrzuciły pancerz.

Dziady jebane na nic nie reagują zero ataków z powierzchni ;) parę wydłubał znajomy i sekcja wykazała że zażerają raki ;)))

Tak i to jest problem jak raczki mają wylinkę.Rzucaliśmy różnymi twisterami 2 ogonowymi tzw.portki,różnymi imitacjami raczków i zero. <<...>>

Używanie żywych raków jako przynęty spinningowej jest niezgodne z regulaminem połowu ryb. Musiałaby to być bardzo wierna imitacja.

Edytowane przez mario

Tak i to jest problem jak raczki mają wylinkę.Rzucaliśmy różnymi twisterami 2 ogonowymi tzw.portki,różnymi imitacjami raczków i zero. Musiałaby to być bardzo wierna imitacja

Z Twojego warsztatu byłaby git wersja , River 2sea  ma w swojej ofercie coś takiego 

Edytowane przez mario