Tomy Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Parę gumek przygotowanych do dalszego działania-malowanie,oczka itd. Edytowane 5 Lipca 2015 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Teraz mam sporo gum do odlania.Przez ok.2tygodnie nie zrobię nic nowego z woblerów. Ok na spokojnie, odłóż mi tylko tą jedną 8-kę z giełdy w takim razie i poślesz razem z tymi ze sterami jak je zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Parę gumek przygotowanych do dalszego działania-malowanie,oczka itd. P1300865.JPG P1300863.JPGP1300864.JPGP1300861.JPGP1300862.JPGHej Wrzucisz parę sztuk na giełde ?? Zabrałbym razem z kupionyn wczoraj na giełdzie wobkiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 HejWrzucisz parę sztuk na giełde ??Zabrałbym razem z kupionyn wczoraj na giełdzie wobkiem ??Które dokładnie ile sztuk napisz mi na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Trochę nowych sprzętów i materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Raptor7BS.-7cm-15g Edytowane 7 Lipca 2015 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Na stole pasiasto. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Taki konkursik.To jest faktura łuski-jakiej ryby? Mały pstrąg... tęczowy może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) aś sie zerwał Czeski to odpowiedzi po 2tygodniach .Szczupok Panie,szczupok Edytowane 7 Lipca 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 aś sie zerwał Czeski to odpowiedzi po 2tygodniach .Szczupok Panie,szczupok P1300623.JPGP1300650.JPGP1300646.JPGSzczupok Pan powiadasz. ............. A nie, nie znom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 A co mam robić... w Warcie kicha taka, że strach chodzić, to inne wyzwania se robię. Szczupok powiadasz... a wiesz Tomku co to pamperek ? Ino w googla się nie gap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Trochę nowych sprzętów i materiałów. P1300868.JPGWidze bedą foremki zamkniete i wstrzykiwanie plastisolu :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) A co mam robić... w Warcie kicha taka, że strach chodzić, to inne wyzwania se robię. Szczupok powiadasz... a wiesz Tomku co to pamperek ? Ino w googla się nie gap. ....u mnie też kicha.Siadam przy metodzie dopóki te upały nie przejdą.Okonie dzisiaj brały i sporo ale max.25cm. Widze bedą foremki zamkniete i wstrzykiwanie plastisolu :-DTak.Zobaczymy co i jak.Raczej spore gumy to będą.Do małych też ale formę muszę kupić na paprochy.W sklepach nie ma takich kolorów jak ja chce. Edytowane 7 Lipca 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Nowe wersje kolorystyczne Perch w przygotowaniu. Perch Lemon. Ciernik/Perch 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Tak te płotki na żywca wyglądają, że aż fote pierdyknąłem i po obróbce wyszło całkiem fajnie, może się przyda . A praca, rewelka, niestety dzisiaj się nic nie udało wyjąć na tego wobka ale miałem mase odprowadzeń, pewnie pogoda zrobiła swoje na przemian słońce i deszcz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Dzisiaj u mnie to kompletna klapa z castem.Strasznie wiało.Jak odprowadzały to na 100% przy dobrej aurze będą zagryzać.Bolki też ta płotka łowi.Trzeba tylko dać chwosta na tylną kotwę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał73 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Witam,czy z boleniówek na stałą wodę coś by się znalazło dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Witam,czy z boleniówek na stałą wodę coś by się znalazło dla mnie?Każdy bezsterowiec działa na stojącej i wolnej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) Teraz się relaksuje nad krystalicznie czystą wodą.Zakumplowałem się z kaczkami.Połowiłem karpi do bólu rąk. Edytowane 12 Lipca 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Spora wyprzedaż u mnie się szykuje.Zostaje tylko sprzęt boleniowy,który zdaje egzamin na szczupakach,sandaczach i konkretnych okoniach.Reszta idzie do ludzi.Jak ktoś chętny pisać.Wszystko castingi-X-Zoga 7kg,X-Zoga 12kg,Kaleido Stingray [wypasiona okoniówkaJDMcastingu] DaiwaT3Air-multik UL.Wszystko w stanie idealnym.Zostają tylko Megabassy ale to bardziej do testowania przynęt,u mnie ryby się skończyły a jeździć gdzieś żeby połowić,nie mam czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) witam Płotka jest poprostu zajeb..fajna i rewelka,dałbym czerwieńsze płetwy ale pewnie tak ma być,i pewnie sie mienii okazale w tych perłach.. Pozdrawiam! Edytowane 12 Lipca 2015 przez andre99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Tomy a jak prace nad formą raka u mnie okonie opchane są raczkami które zrzuciły pancerz.Dziady jebane na nic nie reagują zero ataków z powierzchni parę wydłubał znajomy i sekcja wykazała że zażerają raki )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Tomy a jak prace nad formą raka u mnie okonie opchane są raczkami które zrzuciły pancerz.Dziady jebane na nic nie reagują zero ataków z powierzchni parę wydłubał znajomy i sekcja wykazała że zażerają raki ))Tak i to jest problem jak raczki mają wylinkę.Rzucaliśmy różnymi twisterami 2 ogonowymi tzw.portki,różnymi imitacjami raczków i zero. <<...>>Używanie żywych raków jako przynęty spinningowej jest niezgodne z regulaminem połowu ryb. Musiałaby to być bardzo wierna imitacja. Edytowane 14 Lipca 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Wzorek pozytywnie przyjęty przez wędkarzy za miedzą w kraju też.Zamówienia wpłynęły na mniejszą i większą wersję.Tak więc szykuje się 5cm i 9cm. Edytowane 13 Lipca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Tak i to jest problem jak raczki mają wylinkę.Rzucaliśmy różnymi twisterami 2 ogonowymi tzw.portki,różnymi imitacjami raczków i zero. Musiałaby to być bardzo wierna imitacjaZ Twojego warsztatu byłaby git wersja , River 2sea ma w swojej ofercie coś takiego Edytowane 14 Lipca 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi