Miro 85 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Testowałem dziś gumowe wyroby i powiem ze całkiem nieźle. Na małym progu zaliczyłem bolka na jasnego jazgiera, a potem na okonka ładnie sandaczyki skubały, na nic innego nie reagowały wiec jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Też się wybieram na bolenie ale bardziej w rejony Krisu.Tym czasem ugrzązłem na karpiach.Muszę sobie trochę ryb połowić.Nie ważne co.Byle dużo,duże i oby darło.Kij trzeszczy normalnie.Doje ile wlezie po 30-40 kilo na dzień .Woda na progu dalej taki syfilis? Edytowane 13 Lipca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Też się wybieram na bolenie ale bardziej w rejony Krisu.Tym czasem ugrzązłem na karpiach.Muszę sobie trochę ryb połowić.Nie ważne co.Byle dużo,duże i oby darło.Kij trzeszczy normalnie.Doje ile wlezie po 30-40 kilo na dzień .Woda na progu dalej taki syfilis?Tommy na spina je walisz ? :-D masz komercje pod nosem chyba :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Nie na spina.Co prawda próbowałem na casta ale to zawracanie dupy jest .Łowiłem z 3-4 sztuki na kilka godzin biczowania. Na metod feeder naparzam.Cały dzień w pracowni na nogach to dobrze sobie usiąść i złapać oddech.Na siedząco pracować nie potrafię.Na muchę by je tam trzepał ale jest dookoła taka skarpa że ta machawka musiałby mieć z 10 metrów .Pływadełko załatwiłoby sprawę ale nie wolno. To są stare żwirownie po Hitlerze.Konkretne wąsate też są ale można zapomnieć o regularnym łowieniu ich na spina.Na stacjonarkę jedynie.Jest nadzieja jak mi wyjdą silikonowe raczki w to mogą walić karpiszony ale chyba tylko jak jest wylinka. Edytowane 13 Lipca 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Woda na progu dalej taki syfilis?Na dworach nie byłem, ale na swoich rewirach mam mini próg Dwory w skali 1:3. Na spina idzie całkiem niezle połowić lechonow, stoją prawie na wszystkich przelewach i widac je z daleka. Wystrczy wobek 2cm a'la kiełż i biją jeden po drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Jest nadzieja jak mi wyjdą silikonowe raczki w to mogą walić karpiszony ale chyba tylko jak jest wylinka.A i garbus nie pogardzi takim raczkiem , czyli coś będziesz działał na warsztacie w tym temacie Raczki chyba pare razy do roku zrzucają pancerze przynajmniej te młode sztuki .Daj znać jak cos wyjedzie z warsztatu . Edytowane 14 Lipca 2015 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Z Twojego warsztatu byłaby git wersja , River 2sea ma w swojej ofercie coś takiego Takich możliwości to ja nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Tak i to jest problem jak raczki mają wylinkę.Rzucaliśmy różnymi twisterami 2 ogonowymi tzw.portki,różnymi imitacjami raczków i zero. <<...>>Używanie żywych raków jako przynęty spinningowej jest niezgodne z regulaminem połowu ryb. Musiałaby to być bardzo wierna imitacja.Raczki pręgowane[amerykańskie] wątpię żeby były pod ochroną.To jest chwast. Edytowane 14 Lipca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Pręgowanych nie wolno z powrotem wrzucać do wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Pręgowanych nie wolno z powrotem wrzucać do wody Chyba że na jigu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Tu raczej chodzi o spinning wyłącznie sztuczną przynętą= zakaz użycia przynęty naturalnej w spinie. Rak pręgowany nie podlega żadnej ochronie.Linkowane raki z filmu są dostępne u nas, 42 zł, nie chcę robić reklamy sklepowi, kto chce, niech wejdzie na stronę producenta i znajdzie sklepy partnerskie. Edytowane 14 Lipca 2015 przez Koza11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 To na troka go i przesuwać co 5minut po dnie.Ja nie mam tego problemu bo rybne łowiska PZW odpuściłem.Co się będę męczył tymi holami kabanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Już na dniach będą dostępne.Wobler boleniowy THM7 R&L. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jak to pracuje w jednostajnym prowadzeniu ? Czy da radę na jeziorowe bolki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jak to pracuje w jednostajnym prowadzeniu ? Czy da radę na jeziorowe bolki ?Zwłaszcza i na wolnej wodzie.Na szybkich uciągach też ale trzeba wiedzieć jak.Postaram się nakręcić filmik.Wobler mimo sporej wagi bardzo łatwo prowadzić przy powierzchni.Ryjek jest poszerzony,mocno zadarty do góry.Przy mocniejszym podbiciu można go wybić nad powierzchnię,u mnie to skutkuje.Przy lekkim podbiciu oczkowanie+plus odejście w bok.Opad bardzo mocne lusterkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Raptor7 Oldskul. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Mam duży sentyment do tych oldskulowych raptorków, lepiej się czuję jak mam 2/3 sztuki w pudełku Kiedyś nawet z Wisły wyłowiłem jednego ubranego jeszcze w skórkę. Zwróciłem go rzece parę miesięcy później, parę kilometrów dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) a ja nie mam żadnych sentymentów .Nowy wzorek robię.Zagranie solowe.Okoń w wersji przynęty twardej będzie miał ok.11cm,w wersji przynęty miękkiej ok.12cm.Jakość odbitki jest powalająca.Nowy materiał daje radę duuuużo lepiej niż inne specjalnie do tego przeznaczone.Wcześniej patent do wyciągania szczegółów po prostu strzał w dziesiątkę. Jutro jadę po ukleję.Taka wypasiona boleniówka to po prostu musi być w mojej ofercie. Edytowane 17 Lipca 2015 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) a ja nie mam żadnych sentymentów .Nowy wzorek robię.Zagranie solowe.Okoń w wersji przynęty twardej będzie miał ok.11cm,w wersji przynęty miękkiej ok.12cm.Jakość odbitki jest powalająca.Nowy materiał daje radę duuuużo lepiej niż inne specjalnie do tego przeznaczone.Wcześniej patent do wyciągania szczegółów po prostu strzał w dziesiątkę. P1310011.JPGP1310006.JPGP1310005.JPG Jutro jadę po ukleję.Taka wypasiona boleniówka to po prostu musi być w mojej ofercie.Teraz to pojechałeś z detalami Wydaje mi się czy wątek zmienił tytuł ? Edytowane 17 Lipca 2015 przez radekc1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Teraz to pojechałeś z detalami Wydaje mi się czy wątek zmienił tytuł ?Zmienił bo za jakiś czas się pojawi nasz wspólny z Zelldo.Tu będą moje solowe prace.Często dość krótkie serie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Taka próba stworzenia popperka na okonie.Zobaczymy co to będzie.Raczej wyjdzie .Pasiak pod 30cm spokojnie taką 7mke wciągnie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 WOW! Milion odsłon wątku!!! Szczere gratulacje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Ja pierniczę masakra.Wypadałoby się opić. Edytowane 18 Lipca 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Wypadałoby. Ja też trochę odsłaniałem - choć niewiele, bo jestem świerzak . Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 To ja jako pierwszy. Szable w dlon! Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi