Tomy Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ten problem występował tylko przy małych gumach np.Ciernik malowany na okonia.Silikon żeby to zalać musi być mocniej podgrzany i czasem lekko ściemnieje.Dość szybko załatwiłem tą sprawę i jest ok.choć nie widzę w tym problemu.Farba się trzyma bardzo długo.Prędzej się guma zajedzie niż ona zejdzie itd.Widziałem w sklepach paski innych producentów które schodzą bez problemu pod palcem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Detale miazga... Wiecej pisac nie trzeba ;-)Właśnie dokończyłem pomieszczenie zwane modelarnią.Teraz to dopiero będzie nowości.Głównie gumy.Raczki pręgowane niestety wcięło na żwirowniach.Muszę podjechać na stawy i będę próbował zrobić kopię w silikonie.Tak z 5cm w sam raz na pasiaki.Ostatnio żaba mnie kusiła ale nie miałem serca jej skasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) .Ostatnio żaba mnie kusiła ale nie miałem serca jej skasować.Tomy wyobraźnią popracuj bo ta żaba to .... tusk . Jeb w łeb i masz model gotwy bez bólu serca Spoko.Silikon teraz przyszedł w 20 litrowym pojemniku.Szykuję się do gumy imitacja walleye/sandacza ok.18cm a to troche pożera materiału P1290396.JPG Z ostatnich odlewów to mi sie najbadziej podoba . Będzie z kopytkiem do góry , czy jakaś inna wersja merdajacego ogonka .... Ile waży? Dwie sztuki bym kupił Edytowane 21 Lipca 2015 przez emigrand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Modelarnia. Cierniki Denaturat/LemonFluo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 KOZAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 opadowa 6stka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 No no, widzę, że ten będzie bardziej ruchliwy od poprzednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Mocno zamiata już przy wolnym opadzie i do opadu jest stworzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 opadowa 6stka. P1310115.JPGnoo przygotowałeś publiczke pod właściwą gumę bedzie cos w wersji bardzo ekonom.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Zaje.........bisty kolorek wyszedł Edytowane 22 Lipca 2015 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 noo przygotowałeś publiczke pod właściwą gumę bedzie cos w wersji bardzo ekonom.?Po "dychu" są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Jak można to byś dorzucił 2 opadowe 6-stki do tych moich okoni 12-stek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Jak można to byś dorzucił 2 opadowe 6-stki do tych moich okoni 12-stek .ok.Słowo się rzekło ale potem będą tylko na użytek własny.za dużo dłubania z tym.Pod dropshota. Edytowane 23 Lipca 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Jak można to byś dorzucił 2 opadowe 6-stki do tych moich okoni 12-stek . Tak samo bym poprosił , jeżeli chce Ci się z tym dłubać to też 2 szt. bym wziął tych opadówek, a jak nie to chociaż jedną szt. do po testowania . A te do dropa świetne , da się je jakoś uruchomić na główkach w ostrym podbijaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ale my jesteśmy upierdliwi PS. Krasnopiórki też są pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Życzę sobie jak najwięcej takich marudzących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Pozdrowienia.Ryb pod spodem sporo .Następnym razem wstawię jakieś fotki spod wody . Na okonie to tam na 100% pojadę Edytowane 23 Lipca 2015 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Haha, też ostatnio zamiast łowić, polowałem z "kamerą". Ryb mnóstwo, ale okonki 15 cm raczej nie przekraczały Taka woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Na tej wodzie przy stoku na około 9 metrze są konkrety ale trochę tchu brakowało.Długa przerwa była od nurkowania po Chorwacji.Teraz spoko,uszy działają,idę prosto nie wywracam się więc chyba wszystko wróciło do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Na latawca.Czyli guma i haczyk.Zero obciążenia.Z tego zestawu leci coś takiego na 20-25 metrów.Przy podbiciach gumka zachowuje się jak "strzelona" ryba ale tam gdzie jest trochę małego szczupaka to nie ma szans połowić tą metodą okoni.Startowały ale zawsze jakaś strzałka mu sprzed nosa softa zawinęła Muszę tą metodę sprawdzić na boleniach Czuje że będzie się działo. Edytowane 23 Lipca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Perch12.Zbrojenie albo tak jak na fotce hak 7/0 plus dozbrojka z kotwą na brzuch.Jak w pojedynczy hak to 8/0.Główka min.10g do 40g pracuje poprawnie.Stabilny,ładny opad.Na dnie ustawia się tak jak na fotce.Na fotkach mój testowy,najbrzydszy Edytowane 24 Lipca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Rudd6. Edytowane 24 Lipca 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bymes Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witam,wiem że to nie wątek zakupowy ale jest szansa zamówić parę sztuk pod opad plus drop shot? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Jest.Pisz na priv ile i jakie.Cierniki spakowane.Lemon/Blue a w sumie denaturat. Edytowane 24 Lipca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi