Pride Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Miażdżysz system tymi gumami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) No , mnie się wczoraj trafiła pierwsza ryba na okonka, co prawda nie forumowy ale wymiar miał Ryba nie spełnia wymiaru forum Edytowane 30 Lipca 2015 przez milupa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ja przed sezonem na wąsatego też miałem przyłów na okonka ósemke tylko że mniejszy , coś te wąsate lubują te okonki ósemki, strach pomyśleć co będzie z dwunastkami No i filmik z dnia dzisiejszego, pozwolę sobie na to że wrzucę tutaj również, bo rybki dzisiaj gustowały w okonku 8 cm i jazgarzu 9 cm bodajże, natomiast "twardą płotke" omijają skurczybyki, albo źle to prowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ja przed sezonem na wąsatego też miałem przyłów na okonka ósemke tylko że mniejszy , coś te wąsate lubują te okonki ósemki, strach pomyśleć co będzie z dwunastkami No i filmik z dnia dzisiejszego, pozwolę sobie na to że wrzucę tutaj również, bo rybki dzisiaj gustowały w okonku 8 cm i jazgarzu 9 cm bodajże, natomiast "twardą płotke" omijają skurczybyki, albo źle to prowadzę. @MATIG co to za blank ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) W opisie filmu dałem tą informację bo mogłem się spodziewać że będą tego typu pytania, blank to MHX ST1083F, bardzo fajny kijaszek wyszedł. Edytowane 25 Lipca 2015 przez MATIG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Matig płotkę musisz podbijać-jerkować nią trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ja przed sezonem na wąsatego też miałem przyłów na okonka ósemke tylko że mniejszy , coś te wąsate lubują te okonki ósemki, strach pomyśleć co będzie z dwunastkami No i filmik z dnia dzisiejszego, pozwolę sobie na to że wrzucę tutaj również, bo rybki dzisiaj gustowały w okonku 8 cm i jazgarzu 9 cm bodajże, natomiast "twardą płotke" omijają skurczybyki, albo źle to prowadzę. to ja troszkę Cie przebije Było jeszcze kilka na okonka ale juz nie były tak fotogeniczne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 To nie jest "troszkę" tylko mocne przebicie . Fajne rybki, ja mam najczęściej ograniczony dostęp do wody, "brak środka pływającego" także tego . A co do płotki to najczęściej na spokojnie ją prowadzę, bo przy podbiciach najczęściej zaczepiała mi się o przypon, kotwicami, no ale pokombinuje jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 To za mocno pykałeś albo za rzadko.To musi być raz za razem a podbiciu od razu trzeba wybierać luz,ale skupmy się na gumach.Jerki już niedługo będą w osobnym wątku Tomy's Bait & Zelldo Lures.We wtorek zaczynam malowanie.Będą też woblery ze sterem naszego wykonania,raczej duże i bardzo duże konstrukcje pod trolla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Dał byś kiedyś wszystkie gumy z cenami bo ja już się pogubiłem , a coś bym zamówił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Już niedługo.Maciej obiecał że się wyrobi ze stroną do max.2tygodni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ciernik-nowy kolor. Rudd-nowy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Jak te cierniki będą dostępne na giełdzie to odrazu zaklepuje 2 z jednego koloru i 2 z drugiego bo znów nie zdąże i pójdą w trymiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Czekam z niecierpliwoscią na trollowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Jak te cierniki będą dostępne na giełdzie to odrazu zaklepuje 2 z jednego koloru i 2 z drugiego bo znów nie zdąże i pójdą w trymiga Matig jak się ktoś stara to i ja się staram i to doceniam.Nie uznaję Bóg zapłać.Cierniki dla Ciebie już spakowane. Dla Migotka spakowane Perch12 myślę że u niego przejdą testy pozytywnie Dzisiaj ostro waliły do cierników ale tylko waga kogucia. Ryby nie spełniają wymiaru forum Edytowane 30 Lipca 2015 przez milupa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Niedługo nowe gumy w tym kolory ciernika-infant- 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Perch8 i inne Jutro montaż oczek i malowanie. Edytowane 26 Lipca 2015 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Perch8 P1310254.JPG i inne P1310267.JPG Jutro montaż oczek i malowanie.Trafi "cuś" na giełdę , czy pisać priv ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Trafi "cuś" na giełdę , czy pisać priv ??Najlepiej pisać na priv.Na giełdę raczej coś trafi.Po sprzedaży tej serii będzie przerwa z gumkami.Priorytetem od środy będą jerki Tomy&Zelldo.No ale zapas gumek jest i jest w czym wybierać.W międzyczasie w wolnych chwilach będą pracował nad silikonowym raczkiem,właśnie dzisiaj dotarła skrzynia z pręgowanymi różnych rozmiarów.Czy coś z tego wyjdzie-zobaczymy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Co za czasy.Nawet brzoskwinie jakieś takie poje...ne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Brzoskwinia jak brzoskwinia, tyle że płaskoowocowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Powiedzenie "dupcia jak brzoskwinka" nabiera innego znaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 chyba że dupcia po 50tce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Nitowanie oczek. Opadowe 6stki. Rybka umarła 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Na okoniowy opad za bardzo wiało. .Około 30sztuk.Wszystkie pełnołuskie. Edytowane 27 Lipca 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi