Maciek_7 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 To jest ZABAWA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Ta rybka pachnie Irasem .A pro po gdzie się ON udziela? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Ta rybka pachnie Irasem .A pro po gdzie się ON udziela?Mamy dobry kontakt.Wymieniamy się wiedzą.Iras udziela się na Facebook. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Cierniki kolorki. Perch12 Perch8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Okonie 12 mówisz w hak 8/0 uzbrajać ?? Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Okonie 12 mówisz w hak 8/0 uzbrajać ?? Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu TapatalkaTak albo dopasować dozbrojkę plus ciężarek odpowiedni musi być na tym drucie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Na okoniowy opad za bardzo wiało. .Około 30sztuk.Wszystkie pełnołuskie. P1310296.JPG Hey Tomy zdradź nazwę tegoż podbieraka , bardzo się mi podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 wygląda na damowski fz.. ale mogę się mylić ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Nie wiem co to za firma.Na karpie takie do 5kilo ok.ale np.Boleń 70tka to już bida.Dość płytki kosz i może się z niego wybić na ogonie.Szukam czegoś podobnego większych rozmiarów bo na przyszły rok jak będzie zdrowie.Holandia i Esoxy Edytowane 28 Lipca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Taka pasiasta gumka w rozmiarze 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) P1310042.JPG gdzie nabywasz takie matowe / ciemne główki ? Edytowane 28 Lipca 2015 przez dreadknight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Włóż normalną do wody na noc i masz matową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Na noc ? U mnie jest takie jezioro że wystarczy 2-3 rzuty zrobić i już jest ciemna, ba biała guma nawet koloru nabierze haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Model jest... czas na dzieło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Model jest... czas na dzieło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 To na pewno model? Znając Tomiego zaczynam podejrzewać, że nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Ja obstawiam ze model :-D ale szczena by mi opadla jak byloby inaczej :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Tak pomalować to dla mnie żaden problem.Formę zaraz przedmucham kompresorem i zalewam.Takie barwy w softbait będzie ciężko uzyskać ale zbliżone myślę że się da.Taki z transparentnej żywicy może sobie odleje na biurko Edytowane 28 Lipca 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Ja obstawiam ze model :-D ale szczena by mi opadla jak byloby inaczej :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Model jest... czas na dzieło... To na pewno model? Znając Tomiego zaczynam podejrzewać, że nie... Ja obstawiam ze model :-D ale szczena by mi opadla jak byloby inaczej :-D To już odlew . Oczywiście taka przynęta nie miała by sensu.Dobry strzał okonia i nóg ni ma ale napewno duża część tego odlewu będzie miała zastosowanie w imitacji raczka pręgowanego na okonie. Edytowane 29 Lipca 2015 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 HAHAH po miniaturach myślałem że to prawdziwy tylko ma coś doczepione u góry. Pięknie to wyszło jak jeszcze go pomalujesz to będzie miazga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Teraz mnie będzie mniej na jerku przez jakiś czas. Tego koloru nie mogło zabraknąć w tym zamówieniu. To jest tylko tło pod malowanie.Gotowe Jerki będą wstawione w naszym wspólnym wątku Tomy's Bait & Zelldo Lures. Pozdrawiamy Tomy i Zelldo. Edytowane 29 Lipca 2015 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Parę testowych odlałem.Nie wytrzymałem .Raczek5-mały SoftBait na okonie.Niedługo 2 kolorowe.Tym czasem nie są przeznaczone na sprzedaż.Gumy szefa wątku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Niesamowite , a jakby ta czesc ogonowa zrobic z ołowiu taka glowke jigowa, moze by sie raczek fajnie przy opadzie a raczej szuraniu ukladał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi