MRTNZ Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zacnie, ja mojego F2 kocham bardziej niz malżonke szczegolnie jak trafi ladnego paska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zbrojenie Ciernika . Praca kosmos na tym patenciku .Kulki można zakładać o różnej gramaturze. P1310463.JPGjak to prowadzić na takim patencie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Tak jak na główce.Jedynie przy podciąganiu praca się różni.Kulka generuje drgania już od głowy po ogon.Teraz robię wzdręgę z dwoma małymi kopytkami.Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to przy takim zbrojeniu powinna kusić Bolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zacnie, ja mojego F2 kocham bardziej niz malżonke szczegolnie jak trafi ladnego paska:)To czemuś mu założył czerwoną czapkę do fioletowego stroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Mi pasuje, masz inne skojarzenia estetyczne. Pod IS-a podpiales szpulke BFS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Mi pasuje, masz inne skojarzenia estetyczne. Pod IS-a podpiales szpulke BFS?Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) SoftBait dwukopytowy.Jeszcze nie testowałem.Ciekawe jak to będzie pracować w wannie świetnie.Praca drobna merda ogonkiem pięknie przy opadzie.przy podbiciu i w trakcie ściagania. Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Tomek, a jakby dać takie wypustki w stylu knighta... tylko mniejsze i asymetryczne... lewa większa czy mniejsza od prawej?Lub w inny niż kopytko sposób wprawić ogonek, a w sumie nie ogonek tylko gumę od połowy korpusu w ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Można ale na gumy stricte pod Bolki szkoda mi czasu.Mi ta ryba przeszła.Bardziej w stronę okoni i sandaczy patrzę.Może jeszcze w tym sezonie łódka,silnik i echo.Na Wisłę obesraną nie mam ochoty patrzeć.Po prostu ch...j mnie strzela jak można bezkarnie tak spaskudzić wodę.Jeszcze 2 lata wstecz była czysta.Teraz jest gnojówa. Raczek LSD. Muszę się też wybrać rano na szczupaki.Ostatnio mi dmuchnęły dwa okonie przy holu. Teraz przerwa z softami.Jakieś resztki cierników zostały to wstawię ma giełdę.Za malowanie jerków trzeba się brać. Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Jestem ciekaw kiedy weźmiesz się za minoga w stylu soft . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Na Sumca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) .Bardziej w stronę okoni i sandaczy patrzę.Może jeszcze w tym sezonie łódka,silnik i echo. Muszę się też wybrać rano na szczupaki.Ostatnio mi dmuchnęły dwa okonie przy holu. Cienka stalka załatwi sprawę obcinek przez szczupłe i bedzie git majonez .. Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Nowa pracownia ruszyła.Dokładnie w dniu moich urodzin. Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 No właśnie. Mam zaznaczone w kalendarzu, że dziś Twoje urodziny, a na jerku (i na fejsie) brak potwierdzenia. Jak więc mają ludzie życzyć Ci "Stu lat"? Wszystkiego naj, Tomku, niech się marzenia po kolei spełniają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 100 lat i taaaaaaaaakich ryb Tomku , kolejnych 1000000 wyświetleń wątku i jeszcze więcej tak pięknych i łownych przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zdrowia Tomku. Resztę sobie albo zrobisz, albo kupisz, albo już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Zdrówka Tomku tylko zdrówka bo to najważniejsze Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Wszystkiego co najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 stówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Stówka w zdrowiu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Sto lat Tomku w zdrowiu i szczęściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 sto latek i spełnienia marzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 I ja przyłączam się do życzeń, prócz zdrowia życzę wytrwałości w dążeniu do jeszcze większego profesjonalizmu i wykonywania wobków jakie są bardziej idealne od żywych ryb bo takowe są najłowniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Tomek najlepszego, sto lat a przede wszystkim zdrowia. Nic nie piszesz pewnie w gardziel lejesz Twoje zdrówko i ja wypije pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zdrowia i wiecej czasu na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi