Lars Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zdrówka i 2 metrowego sumca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Tomek najlepszego, sto lat a przede wszystkim zdrowia. Nic nie piszesz pewnie w gardziel lejesz Twoje zdrówko i ja wypije pozdroTak właśnie wylazłem z pracowni,w gardziel już to co miałem wlać to wlałem.Od 6 lat zero.Są na szczęście inne alternatywy Dzięki wszystim za życzenia.Idę spać a w sumie nie wiem czy warto bo na świtaniu ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Nowa guma na szczupce się szykuje.Pierwszy swim.Zobaczę co to będzie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Ile to Tomku będzie ważyło i w jakie barwy będzie malowane? Ta płoć od Ciebie pracuje idealnie ale nadal uważam że jak by miała ster pracowała by zdecydowanie agresywniej, oczywiście jeśli możesz zachować taką wagę jak ta bez steru bo ta lata idealnie jak dla mnie (wciąż czekam na te z sterem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 No jest to okoń i będzie malowany jak okoń .Dość często szczupaki mi ściągają pasiaste w trakcie holu i stąd pomysł na tą gumę żeby je trochę w balona porobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Ale to będzie guma do zbrojenia hakiem czy dociążona z drutem i oczkami na kotwice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) Mam pytanko techniczne: czy w związku z podzieleniem korpusu na segmenty , przejścia /połączenia wzmacniałeś w jakiś sposób ?????? Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) Mam pytanko techniczne: czy w związku z podzieleniem korpusu na segmenty , przejścia /połączenia wzmacniałeś w jakiś sposób ?????? W gumach?Nie słyszałem żeby ktoś to wzmacniał a twardych swimbaitów nie będę robił.W tym soft Swimbait i tak jest dość grubo na połączeniach.Zbrojenie planuje rurkę z obciążeniem od głowy wychodzącą na dole przy końcu 1 szego segmentu.Przewlekasz przez to FC,dajesz koralik,kotwice i gotowe.Powinno działać. Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Tak, zbrojenie koniecznie od spodu Szczupaki BARDZO lubią okonie i wariacje na ich temat (pasy ftw! ). U mnie, niezależnie od łowiska, to pewniak. Tomku, jednego takiego swimka proszę dla mnie odłożyć. Jak już będzie gotowy, ma się rozumieć Chętnie go przetestuję tej jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) Tak, zbrojenie koniecznie od spodu Szczupaki BARDZO lubią okonie i wariacje na ich temat (pasy ftw! ). U mnie, niezależnie od łowiska, to pewniak. Tomku, jednego takiego swimka proszę dla mnie odłożyć. Jak już będzie gotowy, ma się rozumieć Chętnie go przetestuję tej jesieni.Na Jesień to bym to proponował.Już ruszyliśmy z tym Jerkiem.Perch 15 waga ok.65g.Tą Twoją 7mka spokojnie To jest rzecz jasna takie tło pod malowanie Gotowe będą wstawione w osobnym wątku.Tomy's Bait & Zelldo Lures. Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 No no Mój ulubiony format. Czekam zatem cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) No no Mój ulubiony format. Czekam zatem cierpliwie.No ja kompletuje sprzęt jerkowy.Jednak musi to być Megabass w moim przypadku.Na korbe nie ma rady Idę pracować na dół.Tam mam temperaturę do wytrzymania. Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Sam wiesz najlepiej czego Ci trzeba Jak kiedyś budżet pozwoli, dokupię coś pod jerki 120+ gr. Teraz 7mka ogarnia u mnie wszystko, a już przy rybach 80-90 cm daje mnóstwo frajdy z holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) No no Mój ulubiony format. Czekam zatem cierpliwie.To co,po sztuce z koloru odkładać Najprawdopodobniej ostatnie moje woblery na Bolenie Raptor8BS i Raptor6BS.Od nich się zaczęło na serio z Rapami i na nich się kończy moje majstrowanie woblerów na ten gatunek. Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Tomku,paleta super. Biorę takie 3. Reszta na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Jak kiedyś budżet pozwoli, dokupię coś pod jerki 120+ gr. Bukowy lub dębowy kij od szczotki załatwi sprawę taki niskobudżetowy kijek a nuż jerkowanie się nie spodoba to kij wróci na swoje miejsce Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja to będę brał coś bardzo krótkiego pod jerki max. 6stkę albo i mniej. Nowe Ruffle na ukończeniu.Niedługo otwarcie wątku Tomy's Bait & Zelldo Lures. Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Za każdym razem jak oglądam te cacka to zbieram szczękę z blatu biurka , doszedłeś kolego do perfekcji że aż zal te cuda do wody wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Dzięki za dobre słowo.Coraz mniej tego na jerku. Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Dzięki za dobre słowo.Coraz mniej tego na jerku.Tomku, ileż razy można wydawać z siebie ochy i achy? W tym, co robisz, jesteś światową czołówką. Więc pozostaje bez końca wzdychać, jakie to piękne, wziąć się w garść i samemu, zgodnie ze swoją ścieżką dążyć do (po swojemu rozumianej) doskonałości, lub bezsilnie zagryźć zęby i udawać, że Ciebie nie ma. Dzięki za dobre słowo.Coraz mniej tego na jerku.Jak każdy normalny facet, lubisz słyszeć zasłużone komplementy. Proszę bardzo:Znakomite prace. Wciąż zastanawiam się, jak do niektórych efektów dochodzisz. I nie mogę wyjść z podziwu. PS.Też jestem "normalny" Janusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Mega gumy i woblery . Klasa światowa .. Tyle w temacie . U mnie też mało ochów i achów , ale nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Guma na bolenie powoli nabiera kształtu.Może i będzie wobler boleniowy na tym korpusie ale to jak mi się uda namówić Zelldo do współpracy w tym temacie. Guma jazgarzyk mini ok.5,5cm Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Tomy Sto lat i jeszcze więcej super pomysłów. Piękności coraz ładniejsze, czy to softbait czy woblery. Jest czym oczy nacieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Dzięki.Dzisiaj odpoczywałem i nabierałem tlenu po urodzinach.Karpiszony i konkretne lechory [parę pod 7dych].Ręce bolą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Super wyniki . Ale czy to związkowa woda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi