DelTor0 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Watek zniknal po awarii sewera, wszystkie posty pomiedzy czwartkiem a poniedzialkiem poznikaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Watek zniknal po awarii sewera, wszystkie posty pomiedzy czwartkiem a poniedzialkiem poznikaly Może tak miało być.Pzreznaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Wiec Tomy jak możesz to stwórz na nowo Wasz wspólny wątek,forum wędkarskie będzie odpowiedniejsze na tak ciekawe prace niż facebook i trafi do większej ilości osób. Pozdrawiam i czekam na kolejne odsłony Waszej twórczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Fajna szczupaczyna, gumki widać klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Gumki to będą klasa.Mini Perch 4,5 5,5 i 6cm.i ich odpowiedniki w twardym materiale. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Wiec Tomy jak możesz to stwórz na nowo Wasz wspólny wątek,forum wędkarskie będzie odpowiedniejsze na tak ciekawe prace niż facebook i trafi do większej ilości osób. Pozdrawiam i czekam na kolejne odsłony Waszej twórczości Raczej na Face trafia do większej liczby osób ale założę choćby dlatego że od Jerka się wszystko zaczęło.Tu taki wstęp.To niektóre z naszych prac.Mój ulubiony design. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Tomku, nie porzucaj macierzy! Rozumiem ekspansję, to dobry krok, ale... nie każdy ma konto na fb, bo nie każdy chce je mieć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Tomku, nie porzucaj macierzy! Rozumiem ekspansję, to dobry krok, ale... nie każdy ma konto na fb, bo nie każdy chce je mieć Dokładnie , nie każdy chce mieć konto na fb a zarówno Twoje jak i Zelldo oraz Wasze wspólne prace szczególnie miło się ogląda a jak będą dostępne to i zapewne chętnie się potestuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 A! Dobra wiadomość dla Ciebie.Pracujemy nad woblerami ze sterem Małych nie będzie ale coś średniego planujemy no i duże pod trolling. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Nowe SoftBait mini perch już na dniach.Trzy rozmiary. Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 A! Dobra wiadomość dla Ciebie.Pracujemy nad woblerami ze sterem Małych nie będzie ale coś średniego planujemy no i duże pod trolling. Ja tam maluszków nie chcę przedział 8-10 cm jest dla mnie idealny i waga, waga minimum 20-25 gram by się zdało, jak będą tak latały jak Twoja płotka 8 cm to będzie klasa wykonania a jak dzięki sterowi będą jeszcze agresywniej chodziły w wodzie niż ta płoć co mam od Ciebie to już szczyt zadowolenia dla mnie z Twoich wobków. No to dalej czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Tomy pogromca sumów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Tomy pogromca sumów! No nie zły ale wczoraj była lepsza lokomotywa. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Pracuje nad SoftBaitem dedykowanym boleniom.Tak jak Adas Czeski napomknął będzie tam rozwiązanie pracy jak w gumach knight.Zrobiłem już próby,można masę różnych wariantów z tego wyciągnąć.Co prawda mi już przeszło łowienie w "gnojówce" a tylko tam u mnie występuje Rapa ale w sprzedaży po testach może pojawić się ta guma. Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Takie babole plamiste mi wyłażą na tych gumkach nie wiem dlaczego i w dodatku tak się "pocą" w pudełku(nie wszystkie) że jak by je czymś oblał, no ale o tyle dobrze że na pracy nie tracą. Tomku, miałeś kiedyś coś takiego ? Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Guma Ci się poci bo pewnie pudełko jest wykonane z takiego plastiku że zachodzi reakcja.Wiem, bo kiedyś miałem takie pudło, po wymianie na inne, gumy mają się dobrze. Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) No całkiem możliwe tylko teraz jakie wybrać pudełko żeby było si . Od jakiegoś czasu kupuje tylko i wyłącznie pudełka meiho, bo pod względem jakości wedlug mnie są jednymi z lepszych na rynku.. Nie wiem może to zależy od użytego materiału do tych przynęt bo zostały mi te jasne okonie 8 cm z pierwszego wypustu jeszcze chyba i są one w tym samym pudełku i nic ich nie bierze Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Są dwa wyjścia albo zmienić pudełko albo zmienić gumy na innego producenta.Mi się nic takiego nie dzieje w pudełkach wersus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Gumy mam własnej roboty i podejrzewam że z tego samego materiału co okonki, i nic im nie ma. Jedne mam w pudle meiho versus a drugie w tymhttp://allegro.pl/fire-fox-pudelko-na-akcesoria-mp3523b-i5583965932.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 ..a na pocenie się gum to może to by pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 A tam zmienić producenta, nic z tych rzeczy Nie wiem spróbuje w innym pudełku te gumy trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Za ciepło przez to się pocą. Też miałem nawet nie w pudle tylko na tacce i zaolejowały się Plastisol jest materiałem termotopliwym więc pewnie 40 stopni daje mu w kość, ale nie zmienia to jego właściwości, które nas interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 SoftBait perch 4,5/5/6cm czyli sieczka okoniowa.Odlewy już mają jakość zadowalającą.Praca bez zastrzeżeń.Najmniejszy jest wielkośći ciernika a może i ciut mniejszy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Jaki skromny - zadowalająca Super detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Tak na szybko omalowane i na testy.Praktycznie co rzut branie.Szału rozmiarowo nie było. Trzeba uderzyć o świcie Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi