Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Wiec Tomy jak możesz to stwórz na nowo Wasz wspólny wątek,forum wędkarskie będzie odpowiedniejsze na tak ciekawe prace niż facebook i trafi do większej ilości osób.

Pozdrawiam i czekam na kolejne odsłony Waszej twórczości :)

Raczej na Face trafia do większej liczby osób ale założę choćby dlatego że od Jerka się wszystko zaczęło.Tu taki wstęp.To niektóre z naszych prac.Mój ulubiony design.

post-46714-0-37150200-1439934671_thumb.jpgpost-46714-0-08800600-1439934679_thumb.jpg

• Like 5

Tomku, nie porzucaj macierzy! Rozumiem ekspansję, to dobry krok, ale... nie każdy ma konto na fb, bo nie każdy chce je mieć :)

Dokładnie , nie każdy chce mieć konto na fb a zarówno Twoje jak i  Zelldo oraz Wasze wspólne prace szczególnie miło się ogląda a jak będą dostępne to i zapewne chętnie się potestuje.

A! Dobra wiadomość dla Ciebie.Pracujemy nad woblerami ze sterem :)  Małych nie będzie ale coś średniego planujemy no i duże pod trolling.

Ja tam maluszków nie chcę przedział 8-10 cm jest dla mnie idealny i waga, waga minimum 20-25 gram by się zdało, jak będą tak latały jak Twoja płotka 8 cm to będzie klasa wykonania a jak dzięki sterowi będą jeszcze agresywniej chodziły w wodzie niż ta płoć co mam od Ciebie to już szczyt zadowolenia dla mnie z Twoich wobków. No to dalej czekam. ;)

Pracuje nad SoftBaitem dedykowanym boleniom.Tak jak Adas Czeski napomknął będzie tam rozwiązanie pracy jak w gumach knight.Zrobiłem już próby,można masę różnych wariantów z tego wyciągnąć.Co prawda mi już przeszło łowienie w "gnojówce" a tylko tam u mnie występuje Rapa ale w sprzedaży po testach może pojawić się ta guma. 

Edytowane przez Tomy

Takie babole plamiste mi wyłażą na tych gumkach nie wiem dlaczego i w dodatku tak się "pocą" w pudełku(nie wszystkie) że jak by je czymś oblał, no ale o tyle dobrze że na pracy nie tracą. Tomku, miałeś kiedyś coś takiego ?  :huh:

98bdfca9c81a.jpg

Edytowane przez MATIG

No całkiem możliwe tylko teraz jakie wybrać pudełko żeby było si :D. Od jakiegoś czasu kupuje tylko i wyłącznie pudełka meiho, bo pod względem jakości wedlug mnie są jednymi z lepszych na rynku.. Nie wiem może to zależy od użytego materiału do tych przynęt bo zostały mi te jasne okonie 8 cm z pierwszego wypustu jeszcze chyba i są one w tym samym pudełku i nic ich nie bierze  :lol:

Edytowane przez MATIG