Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

No i koniec odlewania do przyszłego wekendu.Kolorki w tych różowych świnkach musiałem trochę podciągnąć bo słabe światło,u mnie jest to kolor nr 1 na okonie.

post-46714-0-33216400-1440426653_thumb.jpgpost-46714-0-91209700-1440426659_thumb.jpgpost-46714-0-35429700-1440426666_thumb.jpg

Co w planach.A no!Guma na sumy ok.15-18cm z mega mocno kopiącym kopytem.Coś tam z ryby będzie wykorzystane,potem dużo modyfikacji.

Podobne do okonków będą strzeble.Praca,kopyto które sobie wymyśliłem w moich przynętach powinny działać na pstrągi,klenie i jazie.

Edytowane przez Tomy

Ciekawi mnie bardzo gumiak pod suma , dobra droga

No, taka guma to i esoxy powinna wabić :) Trzymam kciuki za realizację tego projektu.

Taka guma ze 20cm pod pika to by sie przydala :)

Nie bądźmy zachłanni, te 18 cm też powinno smakować ;)

No to już nie ma wyjścia.Trzeba robić :)

• Like 5

Dziś z rana na percha puknął okoń powyżej 30 cm, sandaczyk 42 i do tego szczupak 60 cm - małe ale guma widać dalej testy zdaje ;)

poza  tym parę pięknych puknięć sandaczowych przy opadzie

będę musiał wkrótce domówienie zrobić - sprawuje się najlepiej ten z czerwonym ogonkiem

U mnie dzisiaj dalszy ciąg jazdy z okoniami.Jeden spory był i linka  ni z dupy ni z pietruchy pierdyknęła z 5 metrów przed przyponem.To już nie pierwszy raz i będę się żegnał z tymi pletkami.Tym bardziej że była to 25lb.Jak widać zestaw był dzisiaj dość mocny MB Cyklone do 20lb z ip 68 w którym jest korba 11cm.Łowiłem na 8mkę.jedną pociął szczupak a druga poszła z pasiakiem i ch..j z tym wszystkim tylko teraz ta ryba mi spokoju nie daje,co z nią.. "Pałka się przegła" .Potem łowiłem na 6stkę.

post-46714-0-90274600-1440528888_thumb.jpgpost-46714-0-80831900-1440528894_thumb.jpg

U mnie dzisiaj dalszy ciąg jazdy z okoniami.Jeden spory był i linka  ni z dupy ni z pietruchy pierdyknęła z 5 metrów przed przyponem.

Tomek, bo to sprawka Krasnala Nacinacza...  :ph34r:

Edytowane przez AdasCzeski
  • Like 1