Tomy Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Ciekawi mnie bardzo gumiak pod suma , dobra droga No, taka guma to i esoxy powinna wabić Trzymam kciuki za realizację tego projektu. Taka guma ze 20cm pod pika to by sie przydala Nie bądźmy zachłanni, te 18 cm też powinno smakować Może tak z ciekaowści zrobię kopię sandacza w silikonie z dużym i mocno pracującym kopytem.To by na 100% dobrze działało tyle że koszt takiej gumy ok.24cm wychodzi dość spory. Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ale... Czy nie taki był Twój plan? Bo myślałem, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ale... Czy nie taki był Twój plan? Bo myślałem, że tak No ale guma za 5-6dych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Wiesz, to nonsens, zwłaszcza, że konkurencja, choćby w postaci McRubberów i Pig Shadów jest mocna. Tyle że ja nie posiadam wiedzy ile to może kosztować. Ty - przeciwnie, a że sam kiedyś pisałeś o stworzeniu czegoś na sumy... Rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Zobaczymy.Tym czasem pracy sporo.Następny stoliczek za chwilę wjeżdża do malarni. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 To te największe smakołyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 No ale guma za 5-6dych ? SG Real Trout 20cm w jukeju kosztuje powyzej £10, 30cm powyzej £20. Wiec te 5-6dych wcale by nie odbiegalo zbytnio od konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) To te największe smakołyki?Między innymi. SG Real Trout 20cm w jukeju kosztuje powyzej £10, 30cm powyzej £20. Wiec te 5-6dych wcale by nie odbiegalo zbytnio od konkurencji Tak a po dzisiejszych rozmowach i wynegocjowanej cenie za softplastic może i wyjdzie z 4dychy.Tyle że muszę kupić 20 litrów.Korpus i tak będę robił a do gumy od tego już blisko.Walleye/Zander hardbait do trolliingu wersja BS będzie.Zrobię coś na testy i poślę gdzieś w świat.Niech próbują jak to działa.Potem Zelldo już będzie działał z formami a ja przygotuje się do malowania.Zander/Walleye to prościzna i na 100% design wyjdzie super.Już pierwsze podejście wyszło obiecująco a to tylko tło. Edytowane 1 Września 2015 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Przynęty SoftBait będą dostępne niedługo z poziomu strony. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Boleń z przed paru dni na BS 6 cm Tomy.Widowiskowe branie z powiechrzni niecelne sekundę później opad wobka i bach!Sprzęt Phenix M1 10 lb ,TP MG 2500, na koncu Raptor BS 6 cm.Wobek zaje..ty na małe rzeki do łowienia z powiechrzni :)było wiecej bolków ale mniejszych a te z kolei wieksze nie chcą się zapinać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Witam serdecznie Tomy jestem pełen podziwu dla Twoich prac po prostu masakra. Od tygodnia śledzę cały wątek troszkę się tego nazbieralo:) tez zaczynam przygodę z castem. Wiele rzeczy które opisales dużo mi pomogły , gumy które kupiłem od Ciebie bajka oksy gryzą jak oszalałe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Artysta jesteś. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 A artysta będzie w Mrzeżynie na targach? Twoja strona jest już dostępna bo ja jej znaleźć nie mogę Bede wdzięczny jeśli podeslesz mi jakiś link gdzie Bede mógł kupić Twoje dziela:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Będzie nowa strona.Stara już nie działa.Na targi się nie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Konkret na Perch6 SoftBait zbrojonego na czeburaszkę. Edytowane 4 Września 2015 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Grubo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) No i przed chwilą dostałem wiadomość że już dwa zaliczone na Perch6.Oba powyżej 100cm.Ja miałem dzisiaj na Perch5tkę ale z lajtowym megabassem nie było szans,a już wychodziłem z mocniejszym kijem to mi się koncepcja zmieniła i wróciłem po witkę Edytowane 4 Września 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 No i przed chwilą dostałem wiadomość że już dwa zaliczone na Perch6.Oba powyżej 100cm.Ja miałem dzisiaj na Perch5tkę ale z lajtowym megabassem nie było szans..PL te metróweczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) PL te metróweczki ? Tak i to z wody gdzie raczej nie ma miodu z zębatymi.Mój który się urwał mniejszy chyba,ze żwirowni na której jest wręcz dramat z esoxami.Są bo widuję jak nurkuję ale mało dużych.Tak mnie podjarał że jutro skoro świt idę po niego Robię gumę na bolenie.Oświeciło mnie i mam taką koncepcję że jest to skazane na sukces.No chyba że nie wyjdzie Edytowane 4 Września 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Robię gumę na bolenie.Oświeciło mnie i mam taką koncepcję że jest to skazane na sukces.No chyba że nie wyjdzie Jak to mówią... cięgnie wilka do lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Jeden Bolek jest wart pokazania ale to może po sezonie zapodam fotkę.Dzisiaj był dobry dzień na zębacze.Cały czas płyną wieści o połowach na Perche. Edytowane 4 Września 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Tomy's Baits & Zelldo Lures.Będą dostępne tylko na naszej stronie jesli chodzi o Polski rynek. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Szczupy 100+ na Perch6 Edytowane 5 Września 2015 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Mozna się domyślać że wyciągnięty na lekki zestaw. Piękna sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Mozna się domyślać że wyciągnięty na lekki zestaw. Piękna sztuka. Koledzy poszli na sandacze.Połowili szczupaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi