Tomy Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 No i to jest fan.Uczcie się.Dzisiaj dżampreza iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaa.Wetereni dają czadu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ukleja.Będę robił na tym boleniówkę na moje bolki ze stojacej wody. P1320530.JPGP1320532.JPGP1320545.JPGP1320543.JPG P1320534.JPGNoo w uklei takie detale szacun :-D Jaki roz miar ?? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Noo w uklei takie detale szacun :-DJaki roz miar ?? :-)10,5 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Co tomy na rybki się wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Tak ale za późno i nie ten brzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Okoń8 Jazgarz9 Pozostałości-zaraz wstawiam na giełdę twórców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Mózgojebka opadowa 6. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Masakrator6/Mózgojebka6.Gotowe. Edytowane 17 Września 2015 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Od "bidy" może być Edytowane 17 Września 2015 przez Tomy 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Wyglądają jak neonki - super. Teraz to chyba osiągnąłeś perfekcję z tą ukleją. To kalka czy mega malowanie? Edytowane 17 Września 2015 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Od "bidy" może być P1320588.JPG Biore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 eeehehehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ja stawiam że to jednak prawdziwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Też tak myślę Ale jeśli się mylę to jestem w głębokim szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Niebawem rusza strona. http://www.tomysbait.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Tommy do zywej oczka dorobiles ? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Tommy do zywej oczka dorobiles ? :-D Nowy photoshop ostanio wyszedl, wiec teraz juz wszystko mozna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Asp SoftLure.Myślę że w przyszłym tygodniu pierwsze egzemplarze będą gotowe do działania Edytowane 18 Września 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Dzisiaj parę bolków ale foty sobie narazie daruje i chyba auto będę musiał zmienić żeby zgubić ogon.Ruszam z boleniówkami Raptor8BS/Raptor6BS.Dzisiaj dały sporo ryb.Była też ryba na mojego chlapaka,golas bez farby.Po prostu biała żywica z kotwicą Gumy już ma kto robić to mogę spokojnie wrócić do mojej korby ASP. Edytowane 18 Września 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) ZZ"Rap85 WTD Asp [8,5cm/18g] .Wobler boleniowy na wodę stojącą i wolno płynacą,w uciągu też można się nim pobawić-prowadzenie w poprzek nurtu +podbicia.Praca w trakcie ściągania bez podbić "wężyk" w opadzie bardzo mocne lusterkowanie.Mistrzowie też na to łowią tylko się nie chcą przyznać Edytowane 18 Września 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Dzisiaj parę bolków ale foty sobie narazie daruje i chyba auto będę musiał zmienić żeby zgubić ogon.Ruszam z boleniówkami Raptor8BS/Raptor6BS.Dzisiaj dały sporo ryb.Była też ryba na mojego chlapaka,golas bez farby.Po prostu biała żywica z kotwicą [emoji38]Gumy już ma kto robić to mogę spokojnie wrócić do mojej korby ASP.Tomy kto cię śledził? Chyba nie mówisz o mnie Najlepszym sposobem jest zatrzymanie się ale tak dość szybko i szybko zmienisz furacxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Nie o Ciebie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Dzisiaj parę bolków ale foty sobie narazie daruje i chyba auto będę musiał zmienić żeby zgubić ogon.Ruszam z boleniówkami Raptor8BS/Raptor6BS.Dzisiaj dały sporo ryb.Była też ryba na mojego chlapaka,golas bez farby.Po prostu biała żywica z kotwicą Gumy już ma kto robić to mogę spokojnie wrócić do mojej korby ASP.Chlapak który w takiej formie już zaliczył ryby.Będzie trochę modyfikacji optycznych i myślę że niedługo pojawi się w sprzedaży.Cena na jerkbaicie 29zł wersja wypasiona.20zł wersja podstawowa [cały perłowy] która moim zdaniem przy powierzchniowej konstrukcji zupełnie wystarcza. 8,5cm/16g-konstrukcja bardzo lotna. Edytowane 19 Września 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Mistrzowie na ZZrap złowili kilka ryb. W zeszłym roku jedną w tym dwie ja i kolega chyba dwie albo trzy. Dlatego zostaje w pudełku jak im coś strzeli do łba bo trzeba być przygotowanym na wszystko. Szans dostaje bardzo dużo ale wyniki na niego są takie jak napisałem. Edytowane 28 Września 2015 przez Krisu23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 O Ciebie też nie bo i tak "se" nie radzisz na moich metach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi