Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj parę bolków ale foty sobie narazie daruje i chyba auto będę musiał zmienić żeby zgubić ogon.Ruszam z boleniówkami Raptor8BS/Raptor6BS.Dzisiaj dały sporo ryb.Była też ryba na mojego chlapaka,golas bez farby.Po prostu biała żywica z kotwicą  :lol:

Gumy już ma kto robić to mogę spokojnie wrócić do mojej korby ASP.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

ZZ"Rap85 WTD Asp [8,5cm/18g] .Wobler boleniowy na wodę stojącą i wolno płynacą,w uciągu też można się nim pobawić-prowadzenie w poprzek nurtu +podbicia.Praca w trakcie ściągania bez podbić "wężyk" w opadzie bardzo mocne lusterkowanie.Mistrzowie też na to łowią tylko się nie chcą przyznać  :D

post-46714-0-52481600-1442601901_thumb.jpgpost-46714-0-53932500-1442601908_thumb.jpgpost-46714-0-05735300-1442601916_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Dzisiaj parę bolków ale foty sobie narazie daruje i chyba auto będę musiał zmienić żeby zgubić ogon.Ruszam z boleniówkami Raptor8BS/Raptor6BS.Dzisiaj dały sporo ryb.Była też ryba na mojego chlapaka,golas bez farby.Po prostu biała żywica z kotwicą [emoji38]

Tomy kto cię śledził? Chyba nie mówisz o mnie

Najlepszym sposobem jest zatrzymanie się ale tak dość szybko i szybko zmienisz furacxa

Dzisiaj parę bolków ale foty sobie narazie daruje i chyba auto będę musiał zmienić żeby zgubić ogon.Ruszam z boleniówkami Raptor8BS/Raptor6BS.Dzisiaj dały sporo ryb.Była też ryba na mojego chlapaka,golas bez farby.Po prostu biała żywica z kotwicą  :lol:

Chlapak który w takiej formie już zaliczył ryby.Będzie trochę modyfikacji optycznych i myślę że niedługo pojawi się w sprzedaży.Cena na jerkbaicie 29zł wersja wypasiona.20zł wersja podstawowa [cały perłowy] która moim zdaniem przy powierzchniowej konstrukcji zupełnie wystarcza. 

8,5cm/16g-konstrukcja bardzo lotna.

post-46714-0-95006300-1442643973_thumb.jpgpost-46714-0-77985500-1442643979_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Mistrzowie na ZZrap złowili kilka ryb. W zeszłym roku jedną w tym dwie ja i kolega chyba dwie albo trzy. Dlatego zostaje w pudełku jak im coś strzeli do łba bo trzeba być przygotowanym na wszystko. Szans dostaje bardzo dużo ale wyniki na niego są takie jak napisałem.

Edytowane przez Krisu23