Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Mistrzowie na ZZrap złowili kilka ryb. W zeszłym roku jedną w tym dwie ja i kolega chyba dwie albo trzy. Dlatego zostaje w pudełku jak im coś strzeli do łba bo trzeba być przygotowanym na wszystko. Szans dostaje bardzo dużo ale wyniki na niego są takie jak napisałem. Są dużo lepsze woblery na wodę stojącą. Chyba że ten nowy jest jakiś ulepszony. Służę pomocą w testowaniu. Adam mi ostatnio podesłał panica i klepnąłem na niego piękną rapę, co prawda jedną ale porządną. 

21b25j9.jpg

Jesteś w temacie dobry ale nie miałem Ciebie na myśli.No i dwie kotwy z zadziorami.Wstydziłbyś się  :lol:

Po za tym nawijałeś że tylko ZZ był skuteczny przez jakiś okres.Chyba że się przesłyszałem  ;) .Nie ważne Krisu czy Ty łowisz na moje woblery czy nie jest to dla mnie obojętne.Fajnie by było ale przecież chlastał się nie będę.Jesteś dla mnie takim klientem jak ja Twoim w Twojej wędzarni.Nigdy tam ryb nie jadłem.Na plus u mnie jest to że nie wstawiam fotki z konkurencyjnej firmy gdzie ryby kupuje  :lol: .Myślę że temat mamy wyczerpany.

Widać czas odgruzować formę sprzed kilku lat.Tylko nie wiem czy sobie dam radę z balastem przy tak skomplikowanej konstrukcji-hlip,hlip....

post-46714-0-73691800-1442662319_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Nie jest też fair pisać, że się nie przyznaję, biorąc pod uwagę fakt, że w zeszłym roku w Boleniach 2014 napisałem wyraźnie, że złowiłem rybę na ZZrap. Przypomnę Ci może zdjęcie bo pewnie zapomniałeś. Taki mały prezencik ode mnie żebyś miał w Swoim wątku jakąś porządną fotkę:)

351cvok.jpg

• Like 8

Uparty jak ....... normalnie nie odpuści.To też pisałem że nie chodzi o Ciebie gorolu.Są klienci którzy łowią i nie wstawią fotki na jerka choćby nie wiem co,a już pisać na co złowili jak bym ich proprosił to by mi napisali że mnie pogięło.Tu nie chodzi o to że na złość ktoś to robi .Chodzi bardziej o mięsiarzy którzy goszczą na jerku i po co się z nimi dzielić wiedzą.Tak to tłumaczą.A ja nigdzie nie napisałem że Krisu łowi tylko się nie przyznaje.

Dzięki za fajną fotkę w moim wątku ja bym takiej nie  u m i a ł ł ł.... :)

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Widzę że się podoba i tak już zostanie.Zmiana designu na stonowany.Na przyszły sezon mocno i ostro-Boleniówki.Mam też prototyp kleniowo jaziowego killera.Wersja skierowana głównie do chłopaków z castem. 

Może jeszcze dzisiaj guma boleniowa.Nie będzie to taki przełom jak RH  ale może coś połowi.W najgorszym wypdaku będziecie "se" na to łowić sandacze .

Pozdrowienia Tomy.

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

Na tą chwilę priorytetem są duże woblery trollingowe ze sterem.

ale tych płoci 8 czy 10 cm i około 20-30 gram z sterem i tą czerwoną dupką i czerwonymi płetwami też się wreszcie doczekam? Byle nie przed samą zimą Tomku bo w okręgu sieradzkim okres ochronny szczupaka zaczyna się od 1 grudnia.

Jak bedziesz sie zabieral do sprzedazy tych uklei, to dwie chetnie przygarne :)

To ja bym może proponował mniejszą 9tkę bo ta to jest naprawdę kobyła.Nie wierzyłem w tego mastodonta do tego stopnia że przy pierwszym braniu o mało megabaska nie straciłem .

Rozmiarówka będzie taka:11cm/9cm/7cm

Edytowane przez Tomy

To ja bym może proponował mniejszą 9tkę bo ta to jest naprawdę kobyła.Nie wierzyłem w tego mastodonta do tego stopnia że przy pierwszym braniu o mało megabaska nie straciłem .

Rozmiarówka będzie taka:11cm/9cm/7cm

Kobyla nie przeszkadza, zastosowanie dla niej mam, byle tylko lotna byla i nie tonela jak kamien ;) 

To moge wziasc po dwie sztuki 11/9/7 i sam sobie zobacze ktora najlepiej bedzie mi robic :)