Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Kobyla nie przeszkadza, zastosowanie dla niej mam, byle tylko lotna byla i nie tonela jak kamien ;)

To moge wziasc po dwie sztuki 11/9/7 i sam sobie zobacze ktora najlepiej bedzie mi robic :)

11stka waży 24g ale megalotności nie ma.Dość płaski kształt ale te 40metrów z casta bez problemu.Jak zostawisz tonie jak prowadzisz ma tendencję do pracy przy powierzchni-bez wykładania na bok nawet pod prąd.Dzisiaj ściągałem przy opasce,przytrzymywałem w nurcie i przy takim postoju jak nie pierdzialnie.Przy odpowiednim tempie wszystkie modele robią ryjek wężykowaty ślad na wodzie.Co jest dla mnie ważne bo lubię wężyki.

• Like 1

To ja bym może proponował mniejszą 9tkę bo ta to jest naprawdę kobyła.Nie wierzyłem w tego mastodonta do tego stopnia że przy pierwszym braniu o mało megabaska nie straciłem .

Rozmiarówka będzie taka:11cm/9cm/7cm

Tomek ja też poproszę 2 sztuki 7cm i 2 sztuki 9cm jak będą już dostępne. (prosiłbym o kontakt na priv)

Tomku, piękne! Ryby są najlepszą reklamą.

Tak.Myślałem że uwolnie się trochę od Boleni ale ta ryba jest tak mocno w mojej głowie że nie ma takiej opcji.Pozwiedzałem ostatnio moją Wisłę i miejscówek jest sporo ale trzeba pojazd odpowiedni zakupić.

Takiego trampkarza sobie upatrzyłem.

post-46714-0-41815000-1443113563_thumb.jpg

• Like 7

Niezły quadzik :lol:

Tak ale radzi sobie w terenie  lepiej niż zmoty jeepa i land rovera razem wzięte.Kolega mnie tym przewiózł po wiślanych bezdrożach i powiem szczerze,momentami miałem cykora  :D Auto ma nieprawdopodobne możliwości.

Opony wystają poza błotniki... chyba nie ma szans na dopuszczenie do ruchu... :)

Adam żyjemy w takim kraju że niektóre rzeczy da się spokojnie przeskoczyć.Trampki będą ciut mniejsze.Nie wybieram się tym na księżyc tylko nad Wisłę,gdzie trzeba dojechać jednak asfaltem,a na tych "kostkach" to tego nie widzę :)