mifek Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ten, którego pokazujesz aktualnie stoi za 34.900. http://otomoto.pl/oferta/suzuki-jimny-1-3-4wd-offroad-klima-ID6ya3qw.html#33fd985edb Ale jak się zakręcić to są też inne warianty... bardziej surowy - cena ta sama http://allegro.pl/show_item.php?item=5687357653#957f8532a2 podobny wariat - tylko ten kolor http://allegro.pl/show_item.php?item=5671626602#a535a15c43 no i oczywiscie totalny wariant, ale nie na każde warunki: http://allegro.pl/show_item.php?item=5663913971#a535a15c43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 I ja się zastanawiam nad czymś co wjedzie prawie wszędzie.Tyle że musi troszkę klamotów do tego wejście i jeszcze łajbę 5 metrową pociągnąć.Tak budżetowo myślałem o Oplu Frontera . Sorki za offtop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Mała , paskudna papierowa zabawka . Dosłownie dotknąłem go i próg wgięty Moim zdaniem te gaziki ceny giełdowe mają z kosmosu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) To jakiś zgnilec pewnie był.Poza tym jak chcesz mieć gumy to musisz go zachwalać Edytowane 25 Września 2015 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Cierniczki.Zero malowania,wszystkie barwniki w masie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Pierwsza Ukleja9 w wersji SoftBait odlana.Wersja dedykowana Boleniom. Tomek, a da się to, to zrobić tak: obciążenie wtopione w łeb, korpus, oczko do kotwy na dole 1/3 od ogonka mniej więcej przy płetwie odbytowej, bez kopytka na ogonku, praca wersja do ekspresu super drobna taka cykada tylko w skali mikro, praca do wolnego prowadzenia mocniejsza ale nadal drobna albo taka gdzie sam ogonek pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Takie to już są.Ukleja RH.Moim zdaniem jest to konstrukcja THE BEST i nie da się zrobić tego lepiej.Chłopaki łowią bolki na Perch8 bez pasków.Idąc tym tropem zrobiłem gumę na zmodyfikowanym korpusie.Macha ogonem i trzepie się cały jak w padaczce.To działa i jest w zakresie moich możliwości.Może będzie coś na kształt gumy knight.Robert mi sugerował żebym uderzył w temat.Zobaczymy. Edytowane 25 Września 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 O gumie Knight to sam Ci pisałem... Ja nie umiem złowić bolenia w Warcie na RH, z całym szacunkiem dla Roberta, a próbowałem wiele razy.RH ma pracę cykady, a mi chodzi o coś innego. Podobnego, ale znacznie, znacznie drobniej pracującego... i za oczko w pysku, bardziej poziomo przy jednostajnym zwijaniu. Sru z tym. Trzeba łowić nie teoretyzować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) No to ta ukleja gumowa co ja robię ma bardzo drobną akcję.Może takie zbrojenie by zastosować Na ten drut od dołu dać obciążenie i powinno chodzić. Edytowane 25 Września 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Dancer8 Snake10 A! jeszcze Ukleja11 na gotowo. Edytowane 25 Września 2015 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Dancer8 P1320763.JPGP1320762.JPGP1320764.JPG Snake10 P1320756.JPGP1320752.JPGP1320755.JPG A! jeszcze Ukleja11 na gotowo. P1320769.JPGTomek coś z tej partii będzie dla mnie i Krystiana ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Dancer8 P1320763.JPGP1320762.JPGP1320764.JPG Snake10 P1320756.JPGP1320752.JPGP1320755.JPG A! jeszcze Ukleja11 na gotowo. P1320769.JPGTo jak nie ma jeszcze uklei 7cm to poprosze o 2x 9cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Mega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Gumy boleniowe-testery-.Delikatna praca ogonem+drgania całego korpusu.Wycięcie w ryjku spokojnie przyjmuje główki od 5-8g.Dodatkowo kanalik prowadzący ułatwiający zbrojenie.Polecany hak 3/0 Cena ze złotą prążką 9zł bez czyli 2 kolorowe 8zł/szt.Kolor grzbietu-oliwka,czarny,niebieski. Edytowane 26 Września 2015 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Tomku odłóż dla mnie 3szt z złotym paskiem po jednej sztuce z innym kolorem grzbietu. Edytowane 26 Września 2015 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Robię coś takiego.Ma to być kopyto z mega mocną pracą.Długość ok.12cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Po długich rozważaniach IP68 szuka nowego właściciela.Do grubszych zastosowań zostaje LiN 10 BJ. Edytowane 26 Września 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 No i IP68 znalazł swój nowy dom. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 O prosze jak szybko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Hej Tomy. Wobki zgodnie z prognozą dotarły tuż przed weekendem i całe szczęście. Wszak nie samą pracą człowiek żyje. Piątkowy wypad "w trakcie" w celu sprawdzenia wobków oraz nowego partyka - cóż... z patykiem tez miałeś do czynienia. Nawet bardzo, że się tak wyrażę... Nowa miejscówka powoli odkrywa swoje dotąd skrywane tajemnice. Co prawda do tej pory skupialiśmy się na jej innej częsci, ale skoro pojawił się tam pewien cwaniaczek, który gania płocie po 15-20cm to postanowiłem sprawdzić na ile jest chętny do współpracy. Trzeci rzut. I nagle za wobkiem prowadzonym przemiennie - tuż pod powierzchnią wody / po samej powierzchni - pojawią się piękny garb na wodzie i... tak przez dobre 3 metry... W końcu mu sę znudziło i booom! Oczywiście skubaniutki nie chciał zbyt szybko zapozować ale kijoszek - 20lb nie dał mu zbyt welkich szans. Dzieki Piotr za pomoc w podebraniu. Szybki pomiar na brzegu i wychodzi niewiele ponad 70 cm. Sprzęt: Kijoszek:Fishing Art - RAPTOR - 20lb / 35g / 8'6"Multik: Shimano Calais 201ALinka: unitika silver thread pe - 20lb + FC 0.33 na końcuPrzynęta - pokazana powyżej. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 No i pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 O i kijek doczekał się rybek Rafał świetne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) No ba!Kijek sam projoktowałem to musiał połowić.Dobry patol za śmieszne pieniądze Mifas kupiłeś.Odnośnie pytań o Dancer'a i Snake'a to dzisiaj dam odpowiedź.Muszą trochę popływać w Wiśle czy po malowaniu nic się nie zmieniło.Dobra wiadomość.Wobler boleniowy dla ludu czyli wersja ze sterem-formy zalane.ZZ'Rap85 WTD to na co połowił Mifas jest w przebudowie,będzie zmieniona lekko twarz i dodane płetwy piersiowe.Praca pozostanie bez zmian. Edytowane 27 Września 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Słabe żerowanie dzisiaj ale coś tam udało się wyłuskać. "Wentylator" na Raptor6BS Nowy wobler też zaliczył.Parę odprowadzeń zakończonych wirami na wodzie i jedno wcięcie, ale jak pisałem żerowanie było bardzo kiepskie. Edytowane 27 Września 2015 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 U mnie dzisiaj 3 -sztuki - stykowce , tak na szybko... sporo brań na Leviatana i BS 6 miodowy kolor... C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi