Tomy Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Karol to zobaczysz następce Leviathana Snake10 i drugi wobek.Dancer na zmierzch i noc.Ten drugi to już takie harce odwala że szok.Wyjścia były do korpusu bez malowania Jak dobrze pójdzie będą takie zestawy boleniowe do zakupienia:1.Dancer 8-top water2.Snake 10-top water na którego są brania również przy wolnym prowadzeniu wzdłuż opasek.3.Raptor9BS-imitacja uklejki z pracą poosiową+V4.Raptor9-imitacja uklejki lekko modyfikowany kształt,wobler ze sterem-akcja "padaczka" bardzo stabilny ale poddający się nurtowi. Wszystkie wzory są obłowione i dały ryby.Formy schną.Odlewanie w tym tygodniu. Ponadto ZZ"Rap85 WTD-lekko przebudowana,Raptor8BS,Raptor6BS to będzie a w sumie już jest dostępne.Plany-cała rodzina woblerów.Snake.Docelowo Snake10,Snake8,Snake7. Edytowane 27 Września 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 heheheha miało nie być już więcej wobków boleniowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 No jak nie , jak tak .... na co innego łowić .... u mnie rybki nie znają nic innego , no może jeszcze RH - i nic więcej do szczęścia nie potrzeba !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 heheheha miało nie być już więcej wobków boleniowych Od Boleni nie da się uciec.Jak mi Wisłę spaskudzą na przyszły rok to będę jeździł gdzie indziej.Teraz po licznych i dość długich rekonesansach stwierdzam że jest dobrze.Jedynie tego piździka 4WD muszę kupić. No jak nie , jak tak .... na co innego łowić .... u mnie rybki nie znają nic innego , no może jeszcze RH - i nic więcej do szczęścia nie potrzeba !!!i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Forma na ogonek gumowy.Będzie pasował do Dancera8 .Wtedy zbrojenie w kotwę brzuszną i wystarczy To taka próba.Robert zasugerował takie rozwiązanie.Czy mi to wyjdzie czas pokaże. Edytowane 27 Września 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Tomy masz jakieś chlapaki w wersji odchudzonej na stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Karol to zobaczysz następce Leviathana Snake10 i drugi wobek.Dancer na zmierzch i noc.Ten drugi to już takie harce odwala że szok.Wyjścia były do korpusu bez malowania Jak dobrze pójdzie będą takie zestawy boleniowe do zakupienia:1.Dancer 8-top water2.Snake 10-top water na którego są brania również przy wolnym prowadzeniu wzdłuż opasek.3.Raptor9BS-imitacja uklejki z pracą poosiową+V4.Raptor9-imitacja uklejki lekko modyfikowany kształt,wobler ze sterem-akcja "padaczka" bardzo stabilny ale poddający się nurtowi. Wszystkie wzory są obłowione i dały ryby.Formy schną.Odlewanie w tym tygodniu. Ponadto ZZ"Rap85 WTD-lekko przebudowana,Raptor8BS,Raptor6BS to będzie a w sumie już jest dostępne.Plany-cała rodzina woblerów.Snake.Docelowo Snake10,Snake8,Snake7.Tomek to dla mnie i Krystiana:Dancer8 , Snake10 no i Rapstik wszystki po 4 szt Resztę dogadamy na telefon jutro sie zadzwonimy. Ten Snake 8 i 7 połowią napewno przy sieczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Ogonki silikonowe do dozbrajania woblerów boleniowych.Naciągamy na oczko z tyłu zamiast kotwicy. Edytowane 28 Września 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ukleja 9 a dokładnie 8,5cm.Wersja bezsterowa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Tomy masz jakieś chlapaki w wersji odchudzonej na stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Nie mam.Na następny sezon będzie wszystko.Tylko Boleń.Przerwa na sumce lipiec/sierpień. Edytowane 28 Września 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ogonki silikonowe do dozbrajania woblerów boleniowych.Naciągamy na oczko z tyłu zamiast kotwicy. P1320813.JPGP1320814.JPGTak odpowiem zbiorczo może.Ogonki są dostępne w różnych kolorach po 80groszy/sztuka pakowane po 10sztuk z koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Ukleja 9 a dokładnie 8,5cm.Wersja bezsterowa. P1320822.JPGP1320817.JPGMożna takie 2 uklejki? Dane do przelewu mam Sterowe też masz? Edytowane 28 Września 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Kuba będą woblery ze sterem na tym korpusie ale lekko zmodyfikowany kształt.Praca miód! Żywica w drodze.Myślę że na środę będzie na miejscu.Formy cały czas robię żeby to szło szybciej. Edytowane 28 Września 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Tomy a gdzież się ta płoćka zapomniała? Cosik długawo się maluje od ostatniego postu co mnie nią poszczułeś w wersji jeszcze nie malowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Tomy's Bait ZZ Rap action. Pozdrówka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Foty MASAKRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Krisu, wyglądasz jak by Cię osa uj.bała w prawy policzek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Tomy's Bait ZZ Rap action. Pozdrówka Gromadkę jeszcze machnąłem na starych formach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Krisu, wyglądasz jak by Cię osa uj.bała w prawy policzek.Mam po prostu pociągłą twarz i jak ryba zawraca to mi się szczęka uwydatnia. Coś jak u Ciebie:)Tomy to są klatki z filmu, więc żadne cuda dobre ustawienie kamery i tyle w temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Mam po prostu pociągłą twarz i jak ryba zawraca to mi się szczęka uwydatnia. Coś jak u Ciebie:)Tomy to są klatki z filmu, więc żadne cuda dobre ustawienie kamery i tyle w temacie.To kiedy filmik zobaczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Dzisiaj o świcie parę bolków z miejscówki typu-Tu się ich złowić nie da .Strzałem w 10tkę był Snake10 .wszystkie ryby zapięte za tyną kotwę. Serwus Bolo Edytowane 29 Września 2015 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Tomy's Bait ZZ Rap action. Pozdrówka Krisu, super foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Zanderki lubią Perch'a 8. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) ciekawe czy to by się sprawdziło, tylko nie wiem czy ustawia się tyłkiem na widok ryby czy wędkarza ... ? Edytowane 29 Września 2015 przez bazyloss 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi