bymes Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 okonie też Percha 8 lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 ciekawe czy to by się sprawdziło, tylko nie wiem czy ustawia się tyłkiem na widok ryby czy wędkarza ... ? 11221957_929500860441640_742960796642818329_n.jpg No ale powiem szczerze że myślę o syrence Warszawskiej w wersji Soft Bait. okonie też Percha 8 lubią okonek.jpgTak i to jest odpowiedni rozmiar na te konkretne.Jeszcze będą mniejsze 7mki i chyba tych całkiem małych nie będę robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Najmniejszy z rodziny Snake-7cm. Edytowane 30 Września 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Jak bedzie waga Snake-7cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bymes Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) No ale powiem szczerze że myślę o syrence Warszawskiej w wersji Soft Bait. Tak i to jest odpowiedni rozmiar na te konkretne.Jeszcze będą mniejsze 7mki i chyba tych całkiem małych nie będę robił. zdecydowanie te 8mki najlepiej pasują, te mniejsze to UL już - dość uniwersalne są bo i podchodzi pod to szczupak, okoń i sandacz brakuje jeszcze czasu na testy jazgarza i peacocka od Ciebie - ale to już może w weekend Edytowane 30 Września 2015 przez bymes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ponoć peacock8 bardzo łowny.Może się doproszę o fotki to wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 No to jadę z odlewaniem.Głównie Perch8 bo się trochę nazbierało chętnych.Cena 50zł za 5sztuk z wysyłką.Jak ktoś w potrzebie pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Tomy zlituj się. Zostało mi 60 dni na połowienie z czego trzeba wykluczyć dni pracujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Nic nie poradzę.Nie dam rady oderwać się od sporych zamówień żeby robić jedną płotkę z czerwonym zadkiem. Perch8 odlane jutro druga tura i dekoracja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Tomy co z tą wagą Snejka 7cm Edytowane 30 Września 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Tomy co z tą wagą Snejka 7cm waży tyle ile musi.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 waży tyle ile musi..Dziękuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Jak Iras jeb...ie okonia to naprawdę... i do tego gdzieś mi pod domem pewnie łowi, tam gdzie inni łabędzie karmią... bułką. Edytowane 1 Października 2015 przez AdasCzeski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Fachowiec od pasiaków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Raptorowa rapa wieczorową porą 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Coś do Ciebie niedługo poleci Darku.Raptor85 ze sterem na tym korpusie Coś dla fanów Top Water WTD-ASP-7cm 10g. Edytowane 2 Października 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Super Cieszę się że wróciłeś do boleniówek bo co niektórych przetrzymałeś w tym sezonie. Wiedziałem że nie ma co truć i wystarczy poczekać. Przez jesień pewnie dopracujesz kilka projektów i stworzysz całą armię kolejnych kilerków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Tomy 2szt tych 7cm dla mnie odłóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Tomy 2szt tych 7cm dla mnie odłóż To trzeba jeszcze dograć.Dzisiaj połowiłem na wersję nie malowaną okonie tak więc działa ale to jeszcze nie to.To ma wyrywać z butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Dziękuję Spytaj Irasa chyba ze ma... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 To trzeba jeszcze dograć.Dzisiaj połowiłem na wersję nie malowaną okonie tak więc działa ale to jeszcze nie to.To ma wyrywać z butów I bardzo dobrze Na zawody jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Perch8 . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 piękne "piaskowce",- czyli takie co stoją na płyciznach z piachem i nieco cieplejszą wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Dzisiaj testy nowego wobka boleniowego.Efekty wstawię jak będą gotowe Zimno okrutnie o świcie,żeby dobrze poprowadzić wobka wystarczy wędkę trzymać i się ubrać jak na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Nowy ZZ'Rap85 WTD-ASP. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi