Sumek66 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Tomy będzie w najbliższym czasie coś z mniejszych okoni takich około 5 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Wystarczy napisać na priv.ile i masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumek66 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Ok tak zrobię, a twoim zdaniem jakie jest najlepsze zbrojenia aby wykorzystać potencjał przynęty? Próbowałem w tym roku czeburaszek ale nie przyniosły zamierzonych efektów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Zbrojenie na główkę.Jeszcze mam na prywatny użytek gumy bez kopyta,normalny ogon jak w żywej rybie.Zbroję to tylko w hak.Metodę nazwałem na latawca,przy delikatnych podbiciach guma przypomina konającą rybę.Brania obserwuje się na lince a jak walą to jedzie po wodzie pięknie. Edytowane 4 Października 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) ZZ'Rap85 WTD-ASP.Kilka sztuk do wzięcia jak by ktoś chciał. Raptor85. Finalna warstwa klaru i gotowe.Na tą chwilę dostępne tylko i wyłącznie dla stałych klientów. Edytowane 5 Października 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Z dziećmi nie da się chodzić po zakrzaczonych metach ale i tak coś się wydłubie. Raptorowe choć tym razem sreberko zamiast bieli. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Trochę materiałów których już nie używam będzie do sprzedania.Żywica Father Lite pelne puchy nie otwierane.Silikon do odbijania części ciała,skóry,ryb itd.[body Double Standard Set]. Ponad połowa zawartości.Od tego zaczynałem i jak na początek jest spoko.Posilę się tu filmem kolegi jak sobie z tym radzić. http://kauposil.com/sklep/pl/p/Body-Double/645 Edytowane 6 Października 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Mniejszy Perch7 dzisiaj doszedł do oferty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Raptor85. Finalna warstwa klaru i gotowe.Na tą chwilę dostępne tylko i wyłącznie dla stałych klientów. P1320905.JPGP1320906.JPGP1320913.JPGZnajda sie 2szt? Jak tak to priv poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Słabe żerowanie.Na kopyta cieniutko.Dopiero zaczęło się coś dziać przy rybce ze zwykłym ogonkiem. Wymiar niezgodny z zasadami Edytowane 11 Października 2015 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Znajda sie 2szt? Jak tak to priv poprosze.Odłożone. Edytowane 7 Października 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Na tą chwilę mam mało czasu na forum.Jak by ktoś się interesował co działam zapraszam na Facebook.Przez najbliższy miesiąc. https://www.facebook.com/Tomys-Bait-231851800335218/timeline/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Dziś zakupiłem pudełko pełne gum a w nim jeden woblerek i tu taka myśl mnie naszła czy to nie czasem z rąk Tomka wyszło jak przyłożyłem do boleniówki ze sterem od Tomka - ząb w ząb to samo ułożenie oczek tylko korpus bardziej napuchnięty pozostawiam do oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Ostatnio, w pewnej hurtowni wędkarskiej w Białymstoku, właściciel się chwalił Perchami Tomka i chciał zabłysnąć nową przynętą.Niestety nie zrobił ten gest na mnie żadnego wrażenia, gdyż już od dłuższego czasu, testuje te gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Ostatnio, w pewnej hurtowni wędkarskiej w Białymstoku, właściciel się chwalił Perchami Tomka i chciał zabłysnąć nową przynętą.Niestety nie zrobił ten gest na mnie żadnego wrażenia, gdyż już od dłuższego czasu, testuje te gumy. Co wnosisz tym wpisem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 slava, że gumy Tomka stają się bardzo popularne. Odpowiedź jest satysfakcjonująca...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Co wnosisz tym wpisem?Jak dla mnie dużo , już wiem gdzie są perche , które powinny byc już u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Jak dla mnie dużo , już wiem gdzie są perche , które powinny byc już u mnie Twoje Perche są w kopercie.Adres do wysyłki by się przydał .Skoro już tu jestem.Coś na kropy. SoftBaity odlane z trzech kolorów silikonu.Zero malowania.Jeszcze nie wiem jak to rozwiązać przy wtryskarce i w twardych formach ale już jestem na dobrym tropie.Nowe materiały cały czas dochodzą miedzy innymi SoftPlastic o bardzo dużej wytrzymałości.Naprawdę ciężko gumę rozerwać w rękach z tego wytopioną.Dobra rzecz na duże Softy przez to że ma bardzo mały skurcz przy stygnięciu. Edytowane 18 Października 2015 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 @Oprych, to jest wobek mojej produkcji, w zadnym wypadku nie wzorowałem się na wobach Tomego, z oczkami czysty zbieg okoliczności, do tego to pianka i kalkomania więc całkiem inna bajka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Testy-Mikro Okonka-Dużo ale małe. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Kanibale.... Gumy super.... Ale tego nie musze chyba pisać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Ten mikro okonik, rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Pływający silikon. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Tomy gdzie ta moja płotka z sterem i dupą pawiana?, wiem że gumy i duże zamówienia to priorytet ale nie daj czekać w nieskończoność bo mi sezonu szczupakowego w tym roku braknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prus Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Mrówa w silikonowej odsłonie , pewnie będzie kiler jak większość twoich przynęt. Szacun! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi