Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Mrówa w silikonowej odsłonie :) , pewnie będzie kiler jak większość twoich przynęt. Szacun!

Mrówa poszła na pierwszy ogień bo były formy pod ręką.Raczej będę celował w realistyczne odbitki owadów,twarde formy napełniane wtryskarką albo tłoczkowe.Właśnie robię teraz taką.Moja pierwsza,ciekawe czy wyjdzie :)

• Like 2

Mrówa poszła na pierwszy ogień bo były formy pod ręką.Raczej będę celował w realistyczne odbitki owadów,twarde formy napełniane wtryskarką albo tłoczkowe.Właśnie robię teraz taką.Moja pierwsza,ciekawe czy wyjdzie :)

Musi :) Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy ;)

Woblery - wiadomo nie od dziś ... ale z tymi gumami to jest jakiś kosmos. Kapitalnie rozpracowany temat, formy grawitacyjne, wtryskowe, gumy barwione, warstwowe... Trochę czasu i materiałów na to pewnie poszło, ale nie ma wątpliwości, że było warto

Woblery - wiadomo nie od dziś ... ale z tymi gumami to jest jakiś kosmos. Kapitalnie rozpracowany temat, formy grawitacyjne, wtryskowe, gumy barwione, warstwowe... Trochę czasu i materiałów na to pewnie poszło, ale nie ma wątpliwości, że było warto

Najciekawszy dla mnie temat to formy tłoczkowe z podgrzewaną komorą  :) .Masakrująca robota ale temat ciekawy okrutnie.

Edytowane przez Tomy

Tomy gdzie ta moja płotka z sterem i dupą pawiana?, wiem że gumy i duże zamówienia to priorytet ale nie daj czekać w nieskończoność bo mi sezonu szczupakowego w tym roku braknie. :D

Żeby tylko gumy to jeszcze jakoś by się ten czas znalazł.Najpierw muszę skończyć to zamówienie.

post-46714-0-94813800-1445345925_thumb.jpgpost-46714-0-67574000-1445345931_thumb.jpgpost-46714-0-81355400-1445345937_thumb.jpgpost-46714-0-05890800-1445345944_thumb.jpg

Na pierwszej fotce są z tyłu Okonie ze sterem :)

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

No to mały urlop.Tak się kończy praca bez rękawiczek przy softach.Myślę że za 2-3 dni ruszę dalej z tematem.Tym czasem się intensywnie schładzam.

post-46714-0-80846900-1445454270_thumb.jpgpost-46714-0-63975900-1445454276_thumb.jpg

Wysyłki będą opóźnione zamiast jutro polecą w poniedziałek.Za niedogodności kolegów którzy czekają na gumy-przepraszam.

Tomy.

Do wesela się zagoi :) Pamiętaj Tomku że rutyna.... tfu :) Lecisz z tematem jak maszyna, musisz bardziej uważać :) Życzę powrotu do zdrowia. Trochę odpoczynku nawet profesjonalistom się należy !! 

Niedługo odpalam maszynę do silikonu własnej konstrukcji ale na wszelki wypadek po załączeniu chyba wyjdę z pomieszczenia.To jak by tak pierd.....ęło to by po mnie skwarka została.

Czuję że już przechodzi.Piwo nie ma z tym związku.To bezalkoholowy lech.

Edytowane przez Tomy
  • Like 5

Do wesela się zagoi :) Pamiętaj Tomku że rutyna.... tfu :) Lecisz z tematem jak maszyna, musisz bardziej uważać :) Życzę powrotu do zdrowia. Trochę odpoczynku nawet profesjonalistom się należy !! 

Ja z tym pracoholizmem to chyba do lekarza powinienem iść.Największy problem z tym poparzeniem to jest dla mnie to że nie można nic robić.Formy jutro spróbuje.Może z lewej ręki się da.

• Like 1

Ja z tym pracoholizmem to chyba do lekarza powinienem iść.Największy problem z tym poparzeniem to jest dla mnie to że nie można nic robić.Formy jutro spróbuje.Może z lewej ręki się da.

Zostaw na razie formy. Zrób se urlop. ;) Zdrowie jest najważniejsze. Klienci to na 100% zrozumią. To dla Twojego dobra. Kuruj się ;)