Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

No i patrzcie jeszcze się że mnie nabija. Ładnie to tak?

w życiu! Nigdy nie nabijam się z potencjalnych klientów.Zawsze jest szacun z mojej strony.Po to się też katuje z tą łapą i robię bo kasa wysłana.Mógłbym iść na wolne z miesiąc śmiało,z zus wydębić kesz za wypadek przy pracy.Tylko trzeba by iść  z tym do lekarza-nie będę ryzykował .

Edytowane przez Tomy

Tylko mi chodziło raczej o wersję bez stera, tak jak w tych małych okonkach :). Co nie zmienia faktu, że nie wiedząc czemu umknął mi ten większy okonek ze sterem :).

To będzie 7mka w wersji bezsterowej.Czekam tylko na materiał-żywica transparentna.Będzie bardzo pododbnie wyglądał jak te gumki.

post-46714-0-86489600-1445858935_thumb.jpg

Oczko do mocowania linki w łebku.Zbrojone w jedną kotwicę.Ogon z tyłu zostanie.Myślę że ten materiał wytrzyma.

• Like 2

w życiu! Nigdy nie nabijam się z potencjalnych klientów.Zawsze jest szacun z mojej strony.Po to się też katuje z tą łapą i robię bo kasa wysłana.Mógłbym iść na wolne z miesiąc śmiało,z zus wydębić kesz za wypadek przy pracy.Tylko trzeba by iść  z tym do lekarza-nie będę ryzykował .

żartowałem czekam na spokojnie licząc że jak zrobisz to odłożysz i dasz na priv znać mimo że monitoruję stale Twój wątek.

To takie ćwiczenia malowania.Myślę że wyszło spoczko ale będzie jeszcze lepiej.Płetwy będą ale  mocno "przygolone" z takimi żaglami to ciężko by było z pracą.

...zacząłem zabawę z uklejką boleniową na wzorku który już Rapy zaliczył.Bardzo duży wobler jak na boleniówkę.

post-46714-0-33510600-1445971069_thumb.jpgpost-46714-0-48692200-1445971045_thumb.jpgpost-46714-0-69712300-1445971129_thumb.jpgpost-46714-0-72873300-1445971100_thumb.jpg

post-46714-0-79095700-1445970972_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 5

Tomy szczupaczek rewelacyjny ale młode mają żywsze, jaśniejsze barwy, ten wygląda jak metrowa torpeda z tematów o szczupakach jakie pokazuje Maciej (Malanzyk).  Zastanawiam się czy nie zrobił byś takiego ale lekko wygiętego pyskiem i ogonem w dół tak by zamieścić go na podstawie zamiast kielicha pucharu, jako nagroda za największego złowionego szczupaka na Strret Fishing Wrocław (sugeruję tyko bo czasu miałbyś mało ale znając Twoje możliwości było by to super trofeum).