Tomy Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Zależy od środowiska w jakim występuje czy to mały czy to duży,zmienia barwy pod kolor otoczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Zastanawiam się czy nie zrobił byś takiego ale lekko wygiętego pyskiem i ogonem w dół tak by zamieścić go na podstawie zamiast kielicha pucharu, jako nagroda za największego złowionego szczupaka na Strret Fishing Wrocław (sugeruję tyko bo czasu miałbyś mało ale znając Twoje możliwości było by to super trofeum). Na takie coś w obecnej chwili musiałbym mieć rok czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Nie znam się na boleniach i przynętach na nie. Czy ten boleniowy jerk (ukleja) to taki ślizgacz jeśli chodzi o pracę? Pytam się pod kątem ewentualnego zastosowania pod jeziorowego sandacza, dużego okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) To jest ok.12cm raczej na okonia za duży.Nie jest to ślizgacz.Praca przy ściąganiu V z migotaniem wzdłuż osi.Opad bardzo mocne lusterkowanie.Myślę że jak byś tym łowił z opadu byłyby efekty na Zedach.Przynajmniej na inne konstrukcje-Leviathan,RaptorBS sandacze brały.No i jest też 9tka.Bolenie na rzece zbierają to prowadzone wachlarzem i przy opaskach przy prowadzeniu wolno pod prąd z postojami. Edytowane 27 Października 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Tomy potrzebuje lekcji malowania tych maluchów. świetne malowanko. Edytowane 27 Października 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Tomy potrzebuje lekcji malowania tych maluchów. "podwijam kiece i lece" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Wąziutkie Uklejki9.Praca mocna ogonkowa przechodząca w wężyk aż do głowy. Raptor7 ta gumka będzie chyba produkowana w większych ilościach.Praca energiczna,kopią w kij dość wyraźnie.Dopiero trzecie kopyto dało zamierzony efekt.Prace trwają nad większą wersją Raptor9.Takie przedłużenie linii woblerów RaptorBS. Jest też wersja na Bolenie tej gumki z pracą dużo delikatniekszą. Edytowane 28 Października 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Taki kubeczki mam do sprzedania.Na You Tube widać że głównie to stosują do odlewania SoftBait. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Tomy&Zelldo-Perch Crankbait 10cm/19g. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Tomy poproszę o takiego Perch Crankbait 10cm/19g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 A ja poproszę:Uklejka 9 - 3 szt,Raptor 7 - 3 szt ( nie na bolenia)Perch Crankbait 10cm/19g. Mam nadzieję, że jest to wszystko dostępne....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Tomy poproszę o takiego Perch Crankbait 10cm/19gWstawiliśmy na naszą na stronę i wszystko od razu poszło ale robią się następne.To była mała partia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) A ja poproszę:Uklejka 9 - 3 szt,Raptor 7 - 3 szt ( nie na bolenia)Perch Crankbait 10cm/19g. Mam nadzieję, że jest to wszystko dostępne....???Gumy tak.Perche poszły wszystkie z naszej strony.Zero na stanie.Za ok.1,5 tygodnia będzie większa ilość. Jadę pełną parą już miejsca w suszarni zabrakło i wieszam na miotle Edytowane 28 Października 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Tomy jak już robisz z Zelldo te Perche 19 gramowe i masz odlewy umaluj jednego w real płoć o jakiej pisałem z czerwona dupką. Jeśli mogę to pozwolę sobie jeszcze zwrócić małą uwagę - ster dał bym bardziej wygięty coś pomiędzy tym a boleniowym jaki jest w pion wręcz od dołu wpasowany. Myślę że bardziej agresywnie by ten wobler pracował i szedł bardziej pod lustrem wody jak tylko szczyt kija lekko się uniesie w górę podczas łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Nie wiesz jak jest obciążenie a wyciągasz jakieś błędne wnioski co do pracy.Malowanie-perch to perch nie będzie na Płoć.Zmiana konstrukcji,steru-tak/srak/siak nie wchodzi w grę.To działa bardzo agresywnie. Trzeba chyba tą płotkę dla Ciebie odlać Edytowane 28 Października 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 No kurcze już sam nie wiem jak mam Cię zmotywować to uciekłem się do maleńkiego fortelu, mam nadzieję że wybaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 ...Trzeba chyba tą płotkę dla Ciebie odlać Tylko niech przynajmniej 10 szt. kupuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Jak już się Tomek poświęci to i ja dwie wezmę. Wspólnymi siłami do dychy dobijemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Tylko niech przynajmniej 10 szt. kupuje . na 10 mnie nie stać bo wobki Tomiego tanie nie są ale dwie takie płocie z pewnością kupię, do tego okonia. Na resztę zapewne znajdą się chętni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) SoftBait Perch7 SoftBait Raptor7 klonek. Edytowane 29 Października 2015 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Nowe,różne mikro zabawki SoftBait się szykują. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Taki kubeczki mam do sprzedania.Na You Tube widać że głównie to stosują do odlewania SoftBait. pyr_originals_1pt_rnd_meas_cup_6pk_6001075.jpgMogę zapytać ile taki kubeczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumek66 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Widzę że gumiaki pochłonęły Cię całkowicie. Fajne modele szczególnie ten w środku,jestem ciekawy finalnej formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Z pływającego silikonu bedziesz odlewał tą mrówke? (3 od góry) Zaczynam sie zastanawiać jak tu ją daleko posłać w rzeke i ruchdm kija porobić oczka na tafli wody. Klenie będą walić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Z pływającego silikonu bedziesz odlewał tą mrówke? (3 od góry) Zaczynam sie zastanawiać jak tu ją daleko posłać w rzeke i ruchdm kija porobić oczka na tafli wody. Klenie będą walić Takim gówienkiem małym żeby oczkować to kijek musiałby mieć z pół metra.Dół będzie z silikonu tonącego,góra z pływajacego.Priorytetem z tych mikro jest kopytko.Próbnie odlałem praca miażdży.Bardzo ostra wymachuje energicznie ogonkiem.Dedykowane kleniom,jaziom.Teraz robię formy na to i odlewanie.Najiwększy nacisk na kolor narybku ale fantazyjne też będą. Nowe Jazgarze.Jutro w dziennym świetle zrobię fotki bo tu marnie wyszły ale widać co nie co.Montaż oczek i gotowe. Edytowane 30 Października 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi