maniek1972 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Te maluszki będą zabójcze w wodzie Świetny pomysł, zresztą jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Jakiej długości są te mikrusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Jakiej długości są te mikrusy?Na oko wygląda koło 4-5 cm Ale kto wie. Tomku piszę się na taki zestawik testowy jak będzie gotowy jako pierwszy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Mikro kopytko ma dokładnie 3,5cm.Rzeźbię teraz większe. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Mikro kopytko ma dokładnie 3,5cm.Rzeźbię teraz większe. A stąd już niedaleko do kijanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 A stąd już niedaleko do kijanki kijanka to jest z 10 minut rzeżbienia.Nie wiem tylko czy kijanki są bazą pokarmową dla ryb i czy warto w to wchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Mikro kopytko ma dokładnie 3,5cm.Rzeźbię teraz większe. P1330573.JPG Biere i tego glowonoga drugiego albo srodkowego też ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 kijanka to jest z 10 minut rzeżbienia.Nie wiem tylko czy kijanki są bazą pokarmową dla ryb i czy warto w to wchodzić. Są, tylko okresową. Na Twoją kijankę (drewnianą) połowiłem. Będą dobre na klenie, jazie, okonie i oczywiście pstrągi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 kijanka to jest z 10 minut rzeźbienia. Nie wiem tylko czy kijanki są bazą pokarmową dla ryb i czy warto w to wchodzić. W książce "Co zjada pstrąg" Staszek Cios podawał, że brak jest informacji w literaturze o zjadaniu kijanek przez pstrągi, lipienie czy głowacice. Zwróciłem więc uwagę, gdy pewnego razu przyniosłem do domu dwa pstrągi, w których jeden miał połknięte dwie kijanki, a drugi (policzyłem) - 64! Napisałem o tym Staszkowi i odpowiednią informację zamieścił w periodyku "Pstrąg & Lipień". Nigdy później nie spotkałem się ani z kijanką jako pokarmem, ani z informacją o żerowaniu na kijankach. Opisywany połów miał miejsce późną wiosną, po sporym wezbraniu wody. Ponad 20 lat temu. Wiele razy wiosną połowiłem na imitacje pijawek, usiłowałem zmajstrować również imitacje kijanek, jednak te mi się nigdy nie sprawdziły. Może brak wiary w przynętę zrobił swoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Coś się wymyśli. Edytowane 31 Października 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ryba je to co to ma pod nosem w dużej ilości i jest łatwe do pochwycenia. Nie ma "zwierza", którego inny "zwierz" by nie zjadł, o ile zmieści się do pyska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Z pracą rybki nie ma problemu ale żeby to chodziło jak kijanka to powiem szczerze nie mam pomysłu.Jedyne co mi przychodzi do głowy to ogonek w kształcie twistera. Edytowane 31 Października 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Takie kijanki kiedyś widziałem (z ogonkiem od twistera). Miały też możliwość chowania obciążenia do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Ta w kolejce czeka imitacja babki,nowe wersje cierników pod DS bo już kolaga z za miedzy ma tak "wyszczotkowane" od garbusów że ledwo to coś przypomina i wiele innych pomysłów Edytowane 31 Października 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Pomysłów jest wiele, tylko brakuje czasu. Widzę, że mocno zaangażowałeś się w gumy. Masz już tyle wersji i zastanawiam się nad tym, czy w ogóle to jeszcze jakoś ogarniasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Mam w pudełkach posegregowane formy i podpisane.Teraz przemeblowanie pracowni na górze.Będzie to modelarnia bo żywcica i siikony mają tu świetne warunki.Na jednej ścianie coś na kształt segmentu.Robię go sam na wymiar i będzie idealnie przystosowany do lania softbaitów.Komora z mocnym wyciągiem do odlewania,szafka na pojemniki z wodą do hartowania,szafka do suszenia i szafka na gotowe wyroby.Za plecami dłuuugi blat z podzielonymi stanowiskami-oczka,malowanie,pakowanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Czyli mała fabryka . Sypiasz czasami ? Pozazdrościć determinacji i gratuluję a jest za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Najwięcej będę robił Raptorów jeśli chodzi o gumy Mikrokopytka mocno nawiązują do tej linii. i od czasu do czasu coś tam nowego jak np.to.Powrót Hooligans w nowej formie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Kuuurna!!! Chyba będzie mała blizna Edytowane 31 Października 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Do wesela się zagoi , nie bój nic!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Mikro kopytka lane na 3 kolory. Edytowane 1 Listopada 2015 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Jazgarze gotowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Te kopytka będą jakoś w niedalekiej przyszłości dostępne na giełdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Mikro kopytka lane na 3 kolory. P1330691.JPGP1330687.JPGP1330676.JPGP1330675.JPG Jakaś cena sugerowana Tomku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Kopytka są ale nie wiem czy będę sprzedawał.Prachochłonne to i cena jak już ok.5zeta sztuka .Spróbuje to jakoś usprawnić i pod ciśnieniem robić ale o laniu 3 kolorów wtedy można zapomnieć w tak małej przynęcie. Edytowane 1 Listopada 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi