Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Płotka 8 to wbrew pozorom wymagający wabik. Trzeba się jej nauczyć, na początku lubi sprawiać figle :) . Moim zdaniem nieodzowna jest krótka wędka. Jak już się nauczymy jej obsługi to daje mnóstwo frajdy, ogromny potencjał tkwi w tej przynęcie. Cały czas towarzyszy mi przeczucie, że właśnie ona da mi mój PB w okoniu :D .  

Szuka\m takiego młynka.Jak by się komuś kurzył w szufladzie chętnie odkupię  ;)

attachicon.gifIS63_MAIN2.jpg

Tutaj puknij do gościa.

http://olx.pl/oferta/megabass-lin-10-limited-multiplikator-japan-nowy-exclusive-CID767-IDcjpx3.html#3a1d685561

To nie ten multik i taki podobny już mam wersja Black Jungle LiN10

Swietne malowanie tych uklei :)

100tka to moje oczko w głowie!Do sezonu przejdzie jeszcze sporo modyfikacji obciążenia.To co jest na chwilę obecną daje bardzo dobrą pracę ale jeszcze będę próbował inaczej.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Tomy gdzie można znaleźć jakiś katalog/zestawienia aktualnie "wyrabianych" wabiów. Myślałeś o takim czymś???

To co jest produkowane non stop jest na tej stronie http://www.tomys-zelldo.com/ 

To co produkuję sam to w wolnych chwilach których coraz mniej i osobna strona bardziej by mi w tym momencie przeszkadzała niż pomagała.Coś tam zacząłem robić,strona istnieje ale nie ma czasu na jej aktualizację.

I czy jest znany termin kiedy jerk płoć 20 cm sie pojawi na stronie ??

Tak jest znany-nigdy.Przynajmniej ta co była.Najprawdopodobniej wyjdzie nowa ale kiedy nie wiem.Teraz mamy wystarczająco dużo pracy z tym jeśli chodzi o podobne gabaryty.

post-46714-0-41107900-1449238686_thumb.jpgpost-46714-0-55551800-1449238693_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Mrówa Jumbo.Korpusy na zamówienie ale sam też zrobię gromadkę na sezon.Materiał-żywica o bardzo dużej pływalności,bardzo mocny materiał.Spokojnie można robić woblery na wkrętach.

post-46714-0-43941300-1449240158_thumb.jpgpost-46714-0-04347900-1449240164_thumb.jpg

Perch7 SoftBait.Oczka jak we wszystkich moich gumach nitowane.Nie ma szans żeby jakieś odpadło itd.

post-46714-0-78390100-1449240242_thumb.jpgpost-46714-0-50716900-1449240248_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

To jest inny temat.Tatuaż permanentny i mezoterapia.Maszynki droższe niż do lure ale pieniądze nieporywnywalnie większe.Taki nowy biznes dla mojej zdecydowanie lepszej połowy.Dla mnie nowe wyzwanie bo lubię uruchamiać coś nowego :)

Na forum przez jakiś czas będzie mnie mniej.

Edytowane przez Tomy

To jest inny temat.Tatuaż permanentny i mezoterapia.Maszynki droższe niż do lure ale pieniądze nieporywnywalnie większe.Taki nowy biznes dla mojej zdecydowanie lepszej połowy.Dla mnie nowe wyzwanie bo lubię uruchamiać coś nowego :)

Tomek, na pewno chodzi o tatuaż?

Nareszcie będziesz miał czym wobki podpisywać.