Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Sporo waży.Teraz będę walczył z gumą imitacja sandacza ok.25cm.Niedługo moje formy będą do kupienia.Na pierwszy ogień Perch 85 i Jazgarz 9 .Są one otwarte,łatwo się w nich odlewa,nikt się nie poparzy,no chyba że ciamajda jakaś ale takiego to już tylko dobić.Wzory które z nich wychodzą są przetestowane mają piękne ryby na koncie.Silikon z którego są wykonane jest nie do zajechania przez dłuuugi czas.Przy zakupie pełna recepta na barwienie i jakich kolorów użyć.Będzie to wszystko dostępne w jednym miejscu razem z palstisolem tak więc wysyłka jedna.

• Like 2

HardBait6 działa :) .To jest kolega któremu warto wysłać coś do testów.Nie kończy się to na obietnicach a potem gadaniu-nie miałem aparatu,bateria mi siadła,żona mnie wzięła pod buta i nie mogłem pojechać itd.,itp......

attachicon.gif12308767_1257000947649216_1854007027894661946_n.jpg

Wypiął się po holu? Bo raczej tak zapięty nie dał się wyjąć z wody ;)

To Twoja guma czy żywy ? :)

Bez przesady.Chciałbym dojść do takiej jakości w Softach.

Woblera tak pomaluje bez problemu ale to jak będę miał czas to się pobawię i zrobię parę odjazdowych egzemplarzy.Tym czasem w malowaniu setka Perch Crankbait.Jak na dużą ilość wyszło bardzo dobrze.Potem wstawię fotki.

Edytowane przez Tomy

Żeby dobrze było widać musiałby ktoś zanurkować z kamerą.Ja się na to nie piszę bo za zimno.Na 100% będą filmy w lecie.

Załatw mi suchy kombinezon do nurkowania w takich temperaturach to zejdę Ci pod wodę nawet i na 40 metrów ^^

Mi się tam nie pali.Nie ma teraz czasu.Skoro już robimy z Zelldo formy w większej ilości i jedziemy z tym koksem tzn.że konstrukcja jest dopracowana.Filmy będą na 100%.Bardziej do mnie przemawiają z łowienia na daną przynętę ryb niż z samą pracą i raczej w tym kierunku pójdziemy.Może Holandia w przyszłym roku :) 

Właśnie szukam jerkówki w 2składzie.

Boleniowe Raptor100.Cieżko to ustawić do fotki bo w słońcu dają po oczach.Myśle że dosć podobne do uklejki  :lol: .

Cena w sezonie 50zł/szt. z uzbrojeniem i nie będzie opcji zakupu bez.Dobre fotki wstawię kiedyś tam jak będę miał gotowe opakowania do nich.

post-46714-0-10041600-1449930442_thumb.jpgpost-46714-0-34599400-1449930449_thumb.jpgpost-46714-0-69217200-1449930455_thumb.jpg

Okonki też dzisiaj pływały.

post-46714-0-14022800-1449931063_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 5