Szogo636 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Nie ma wolnych niestety.Tomy a zamówienie można złożyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Tomy a zamówienie można złożyć ?Tak.Tym się zajmuje mój consigliere Zelldo. Do mnie bezpośrednio to po boleniówki i gumy. Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Spoko,to w takim razie pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nowa szafka Whirpol Nowa maszynka do szybkich prac interwencyjnych w pracowni.Idzie jak szalona Zelldo posyłąj towar bo mi się nudzi a w suszarni echooooo Nowe kolorki Perch Crankbait. Parę Płotek8. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Tomy,jak by się znalazła wolna płoteczka8 to byś dorzucił,do mojego zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Znajdzie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Płotkę to ja bym też przytulił, jeśli jest taka możliwość jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Płotkę to ja bym też przytulił, jeśli jest taka możliwość jeszcze.ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Temat strzebli uważam za ogarnięty . Jutro oczyszczanie,montaż oczek i jadą do Rosji się pokazać. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 A HAHAHA daga,daga,daga . https://www.youtube.com/watch?v=ZZ5BdrZnhwE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Strzeble ukończone. Edytowane 19 Grudnia 2015 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Formy Tomy's Bait które będą na sprzedaż.Jazgarz90 i Perch85.Tu akurat podwójna dla klienta.Będą dostępne w sklepie internetowym Modelarnia24 u kolegi Marcina i u mnie w tej samej cenie.Myślę że będziemy je sprzedawać w zestawieniu wraz ze wszystkimi materiałami potrzebnymi do odlewania tych modeli-SoftPlastic,termostabilizator,barwniki pyłowe i płynne,brokat czarny wskazany przy jazgarzu itd.Oferta będzie caly czas powiększana o nowe wzory.Tylko wersje otwarte do użytku w warunkach domowych.Wykonanie gum na tych formach jest dość proste.Należy jednak pamiętać o zachowaniu niezbędnych środków ostrożności,zwłaszcza rękawic,maski i okularów ochronnych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Juz wypatruje listonosza???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Juz wypatruje listonoszaWszystko już przygotowane.Może będą mieli jakiś drób po odławianiu stawów to dojdą niebawem nowe wzorki.Pisz na mail Tomku. Edytowane 19 Grudnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Następne stadko Perch10 Crankbait [niedostępne] i to by było na tyle.Jak złapię trochę luzu i zrobię coś nowego to tu wrócę. Edytowane 19 Grudnia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Juz wypatruje listonoszaNie Ty jeden. Czekaj cierpliwie na swoją kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Strzeble ukończone. Strzebelki klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Strzebelki klasa!Wymyśliłem sobie softa na Bolenie.Za wzorek posłuży Jaź złota orfa ok.9cm -10cm.Skrzela będą mocno rozłożone,obciążenie zintegrowane o małej masie.Ma to imitować ranną rybę i służyć do prowadzenia przy samej powierzchni.Ogonem ma robić ale nie za mocno.Taki projekt i nad nim teraz pracuje.Myślę że to się wstrzeli w Rapy.Drugi pomysł to wierna imitacja uklejki bez pracy własnej,coś jak soft DS do spławiania wachlarzem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Teraz kombinacja z kolorami żeby wyszła tak strzebla w wersji Soft Bait. Tym czasem przepalanie nowych form a przy okazji zabawa z nowymi barwnikami. Formy gotowe.Jadę ze strzebelkami. Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 To zdjęcie strzebli to klasyk w necie, pewnie wielu sie na nim wzorowało (ja też, choc chodziło o kalke ) znając Twoje możliwości to pewnie guma nie wiele się bedzie różnic od orginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Pomalować tak wobka to żaden problem z gumą gorzej.Stosuje wszystkie barwniki w masie bez malowania a to co uzyskasz w mieszance nie zawsze tak samo wyglada już po odlaniu.Typowe strzebelki wyszły super po ok.10 próbach.Guma w zasadzie uniwersalna.Klenie powinny w to pakować tym bardziej że akcja moich gum to nie jest tylkko ogon a reszta stoi.Wywija całym korpusem.Praca ogonowa z migotaniem bokami.Im twardzszy silikon tym większe migotanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Małe stadko Snake10 . Jeden jakiś czas temu poszedł do Krisu23 i chwalił pracę .Nie będzie tego dużo.Raczej dla stałych klientów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 A w jaki sposób zostać "stałym klientem" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 KUPUJ KUPUJ I JESZCZE RAZ KUPUJ A BEDZIE CI DANE ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Chodzi mi raczej o starych klientów którzy już kupują od dłużsego czasu.Więcej ciężko.Naobiecywać,nabrać kasy a potem się nie wywiązać to nie moja bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi