Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Te stery są odlane ? i one tak do końca zostają czy zmieniasz na poliwęglan ? 

To są stery w koszulkach.Po malowaniu ściągasz i gotowe a z czego są te koszulki to nie powiem :)  Moim zdaniem zbyt częste podpowiedzi mogą generować coraz więcej kalek niezdolnych do samodzielnego myślenia.Ja bardzo szanuje userów jerkbaita WSZYSTKICH bez wyjątku to też nie udzielam rad.podpowiedzi itd.

Wyjątkowo praca pali się w rękach a miała być przerwa :)

Wzorek pod sporą gumę.Tak jak wcześniej pisałem i jest już prawie skończony.Długość ok.14cm. Można to różnie zbroić-czeburaszka,DS.Ja łowię na takie gumy bez obciążenia jedynie zbroję w hak lub w systemik hak + kotwica.Sposób prowadzenia-takie delikatne jerkowanie.Guma tak uzbrojona przy podbijaniu przypomina łudząco trąconą rybę.Brania są widoczne na lince bardzo wyraźnie.Można też zbroić na główce ale proponuje bocznie tak żeby hak wychodził z prawej lub lewej strony a guma była lekko wygięta z przodu do góry. Polecam spróbować,fajna zabawa.

post-46714-0-62716300-1452794958_thumb.jpgpost-46714-0-58820900-1452794964_thumb.jpgpost-46714-0-24586200-1452794970_thumb.jpgpost-46714-0-95634900-1452794975_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

To są stery w koszulkach.Po malowaniu ściągasz i gotowe a z czego są te koszulki to nie powiem :) Moim zdaniem zbyt częste podpowiedzi mogą generować coraz więcej kalek niezdolnych do samodzielnego myślenia.Ja bardzo szanuje userów jerkbaita WSZYSTKICH bez wyjątku to też nie udzielam rad.podpowiedzi itd.

Wyjątkowo praca pali się w rękach a miała być przerwa :)

Wzorek pod sporą gumę.Tak jak wcześniej pisałem i jest już prawie skończony.Długość ok.14cm. Można to różnie zbroić-czeburaszka,DS.Ja łowię na takie gumy bez obciążenia jedynie zbroję w hak lub w systemik hak + kotwica.Sposób prowadzenia-takie delikatne jerkowanie.Guma tak uzbrojona przy podbijaniu przypomina łudząco trąconą rybę.Brania są widoczne na lince bardzo wyraźnie.Można też zbroić na główce ale proponuje bocznie tak żeby hak wychodził z prawej lub lewej strony a guma była lekko wygięta z przodu do góry. Polecam spróbować,fajna zabawa.

attachicon.gifP1350281.JPGattachicon.gifP1350287.JPGattachicon.gifP1350292.JPGattachicon.gifP1350283.JPG

Ten ogon wyszedł miodzio :-D nienwiedziałem że się tak da :-D

Na gastro to nawet z pojedynczym hakiem i dozbrojką by poszła  :) Z jakim przeznaczeniem ten gumiak??

Długość ok.14cm. Można to różnie zbroić-czeburaszka,DS.Ja łowię na takie gumy bez obciążenia jedynie zbroję w hak lub w systemik hak + kotwica.Sposób prowadzenia-takie delikatne jerkowanie.Guma tak uzbrojona przy podbijaniu przypomina łudząco trąconą rybę.Brania są widoczne na lince bardzo wyraźnie.Można też zbroić na główce ale proponuje bocznie tak żeby hak wychodził z prawej lub lewej strony a guma była lekko wygięta z przodu do góry. Polecam spróbować,fajna zabawa.

• Like 1