Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Nie zdajesz sobie sprawy jak ucieszył mnie ten post .Mnie też,zawsze to zdrowszy materiał.SoftPlastiku pomimo bardzo mocnego wyciągu mam dość po kokardy Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Zanderjerk dotarł . Szwagier laborant oko ma i pyta się - to jest skóra , wyglada jak skóra A to najlepsze to : w Oświęcimiu znają sie na wyprawianiu skór Musi być czadowy w realu , dzięki Tomy ! Edytowane 26 Stycznia 2016 przez m a t 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Kosmos.Przyzwyczaiłeś nas do pięknych rzeczy, ale wciąż uciekasz w niebotyczne rejony.Miękkie, czy twarde - zdobienie - po prostu kosmos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zanderjerk dotarł . Szwagier laborant oko ma i pyta się - to jest skóra , wyglada jak skóra A to najlepsze to : w Oświęcimiu znają sie na wyprawianiu skór Musi być czadowy w realu , dzięki Tomy ! No akurat tych czerwonych nie lubię ale mogą się podobać.Teraz będzie Zanderek real na tym korpusie.Największe wrażenie robi design makrela w realu Kosmos.Przyzwyczaiłeś nas do pięknych rzeczy, ale wciąż uciekasz w niebotyczne rejony.Miękkie, czy twarde - zdobienie - po prostu kosmos! Kosmos to może i będzie bo to jeszcze nie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 SoftLure DS 14,5cm. P1350742.JPG P1350740.JPGGuma daje czadu, zwłaszcza ogon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Normalnie złota rybka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Tomy codziennie się zastanawiam czym nas jeszcze możesz zaskoczyć?To naprawdę musi być niezła frajda, móc robić takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Mnie też,zawsze to zdrowszy materiał.SoftPlastiku pomimo bardzo mocnego wyciągu mam dość po kokardy Niech tylko lód odpuści na siurkach to w twitching-u HB, może okazać się tym o czym każdy łowca kropów sobie myślał a nie wiedział, że jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Tomy codziennie się zastanawiam czym nas jeszcze możesz zaskoczyć?To naprawdę musi być niezła frajda, móc robić takie rzeczy.Frajda to jest jak już wyjdzie to co chce ale zanim to się stanie to nie raz latają formy po pracowni. Niech tylko lód odpuści na siurkach to w twitching-u HB, może okazać się tym o czym każdy łowca kropów sobie myślał a nie wiedział, że jest...Spróbuje taką strzebelkę zrobić Mi ta przynęta "siadła" idealnie.Połowiłem na to sporo garbusków.Puste strzały są bardzo rzadko.Przeważnie wszystko wcięte.Oczywiście Perche HB też będą.Jakby tak przeanalizować tą pracę to Rapy powinny w to grzać Jakaś mała uklejeczka może Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Jest sporo przynęt o "podobnej charakterystyce" pracy, której uzyskanie jest albo tylko wirtualne albo bardzo trudne do wymuszenia, HB jest może mniej dostępny ale za to prosty w użyciu jak drut i to jest jego zaletą... szarpnij, podbij... wobler ucieka, abyśmy za chwilę poczuli jak coś zabiera linkę z młynka, ten wobler robi tylko jedną rzecz, robi ją dobrze, łowi ryby i nic więcej nie można od niego oczekiwać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 ... Jakaś mała uklejeczka może To jest kolejna informacja powodująca banana na mej twarzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) To jest kolejna informacja powodująca banana na mej twarzy .Zrobiłem doświadczalnie balast na rapy na tych krasnopiórkach i chodzą super.Potrzebują trochę tempa i w ostrym nurcie będą działać Obciążenie 2 punktowe na różnej wysokości zdało egzamin Edytowane 27 Stycznia 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 No to idę za ciosem i zrobiłem Raptor100 Diver.Waga konkretna,lotność miażdży.Praca-drgania odczuwalne na kiju nie za mocne,nie za słabe,w sam raz na Rapy z odskokami na boki.Oczko do mocowania jak widać dość blisko głowy to też wobler idzie w poziomie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Jig head do Jazgarza9.Miękka część będzie oczywiście idealnie spasowana z tą główką .To jest pomalowane z grubsza jeszcze będą opalizacje i lakier bezbarwny. Raptor100 Diver.Powinno być dobrze Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Fajne główki, gdybyś tak zrobił do nich te jazgarze 9-ki to 5 sztuk w takim komplecie główki + gumy bardzo chętnie bym dołożył do mojego zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Jak się zdecyduje to robić w większych ilościach dam znać.Na tą chwilę nie mam czasu bo jest co innego na warsztacie Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Jak się zdecyduje to robić w większych ilościach dam znać.Na tą chwilę nie mam czasu bo jest co innego na warsztacie ok, miej na uwadze choć ja będę monitorował swoją drogą i jak rzucisz hasło że robisz to potwierdzę zamówienie, może i z 10 szt bym wziął w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Makrele gotowe.Fotki na szybko niedługo będą bardziej profi na stronie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ja wiem , jakies takie do sandałka podobne Chodzi o to , że na więcej Ciebie stać kiedyś zrobiłeś dla mnie bezsterowce makrelki , wygrzebie z czeluści i wrzucę fotkę dla przypomnienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Tu jest duża kompresja na jerku i guzik widać na tych fotkach.Moje lepiej pomalowane niż te z cytryną.No i ja nie robię tego na korpusie makreli-do czasu Morskie przynęty to temat który zamierzamy z Zelldo mocno drążyć.Po za tym dobry i rozchwytywany kolor na szczupaki to jest Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Tu jest duża kompresja na jerku i guzik widać na tych fotkach.Moje lepiej pomalowane niż te z cytryną.No i ja nie robię tego na korpusie makreli-do czasu Morskie przynęty to temat który zamierzamy z Zelldo mocno drążyć.Po za tym dobry i rozchwytywany kolor na szczupaki to jest Ten kolor może być killerem na Syrsan ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Myślę że już nikomu nie uda się dogonić tzw "króliczka". Malowanie Twoich przynęt kosmos. Zastanawia mnie jak można uzyskać taki Level w warunkach domowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) ....w warunkach domowych da się ale w mniejszej ilości.Ja się przeniosłem z poddasza do piwnic.Najpierw musiałem zrobić remont,trochę kasy to zeżarło.Ogrzewanie podłączyłem miejskie i można pracować w krótkim rękawku,Wentylacja,dużo światła i nie odczuwam dyskomfortu.Zero wilgoci.W lecie nawet jak są upały po 40 stopni jest super w ok.20. Pracownia ma ok.100m2 60 z tego mi w zupełności wystarcza a pozostałe 40 przeznaczyłem na małą siłownie.Nie ma to jak w domu. Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) 50szt. stripped bass w jeden dzień na Ruffle105 Perch10 Crankbait pięknie łowi.Czekamy na fotki. Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jak zwykle rewelacja chociaż agrafka przy Ruffle 105 wygląda jak przegrubiony spinacz biurowy, pewnie na jakieś grube rybska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi