Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Myślę że to tylko w tak rybnych wodach jak u nas zwraca się uwagę na takie detale 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alzak Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 W jaki sposób można zakupić twoje gumy Tomy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Pare dni nie zagladalem, a tu kompletna miazga Kiedy Tomy Ty spisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Ostatnio trochę przeginałem z brakiem snu itd.To już nie te oczy.Organizm słabo się regeneruje.Trzeba sobie dać na luz z nowymi rozwiązaniami i robić to co jest już dopracowane i zapięte na ostatni guzik.Będą to woblery Tomy&Zelldo.Swoje wynalazki będę robił tylko w wolnych chwilach.Boleniówki dla stałych klientów bo ich zostawić nie mogę.Gumy bardzo rzadko.Mimo wentylacji dobija mnie ten zapach.Może w przyszłości większa produkcja ale to się wiąże z dość poważną inwestycją.Moje formy na gumy będą dostępne w Modelarnia24.Może z Marcinem otworzymy/podepniemy tu sklep na jerkbacie z całym asortymentem.Formy będą transparentne po 150zł/szt i nietransparentne po 75zł/szt.Jak zalewać,jak sobie z tym radzić żeby osiągnąć efekt zbliżony do moich softbaitów? Tu miałem problem bo to ciężko słowami komuś przekazać i zrobię film na płycie.Instrukcja w tej formie będzie załączona do form i setów forma+materiały.Dla bardziej ambitnych instrukcja jak zalewać wypasione gumy będzie dostępna na nośniku i będzie ona oczywiście płatna. Teraz jeszcze dojdą ćwiczenia na wzmocnienie pewnych partii mięśni pod skoki na wingsuit.Czy skoczę to będę wiedział jak stanę z tym w oko w oko ale raczej nie zdarza mi się cofać przed czymś czego naprawdę chcę.Tu nie wykluczam wyjątku bo trochę mam obawy.Cel trzeba jakiś mieć po za tym ćwiczenia,większa ilość snu wyjdą mi tylko na dobre. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00per Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jesteś hardkorem.Mi od samego oglądania tych skoków robi sie gęsia skorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Jesteś hardkorem.Mi od samego oglądania tych skoków robi sie gęsia skorka ...a myślisz że mi nie ? Jak ktoś nie czuje strachu przed pierwszym skokiem to jest nienormalny albo ściemnia.Nie może to być strach paraliżujący ale taki ludzki w normie jest wskazany. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Tomek napisz proszę coś więcej o tym Perch10 ze sterem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Tomek napisz proszę coś więcej o tym Perch10 ze sterem ? Weight: 19 grams Size: 4” | 105 mm Rate: floatingDiving depth: 1,3m – 2mCena 60zł bez zbrojenia 70zł z uzbrojeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 wingsuitTOMY czy nie wystarczy że jesteś orłem w przynętach?A jak się Tobie spodoba i nie będziesz chciał wylądować-kto zrobi nowe przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Mimo wentylacji dobija mnie ten zapach...Odlałem kilka gumek domowym sposobem , efekt taki nijaki ale to początki miały być . No i ten smród . Było nie było moja Królowa zrobiła mi wykład co ile kosztuje , ile to jeszcze będzie śmierdziało , czy nie mogę kupić gotowych gumek etc.. Całą kwintesencję swojego wywodu na temat mojego softbaitingu zawarła w jednym zdaniu " Jak nie rozumiesz to ten cały silikon w tej chwili w dupe ci wsadzę " Wolę kupić gotowce , tym bardziej , że jest z czego wybierać i dupa cała 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) wingsuitTOMY czy nie wystarczy że jesteś orłem w przynętach?A jak się Tobie spodoba i nie będziesz chciał wylądować-kto zrobi nowe przynęty?Wylądować to na pewno wyląduję.Żona zdecydowanie mi zabrania i boi się że spadochron nawali.Tyle że to nic nie da.Powiedziałem że jak się nie otworzy to mnie zdejmie z ziemi i ten placek co ze mnie został będzie robił za kilim na ścianie. Odlałem kilka gumek domowym sposobem , efekt taki nijaki ale to początki miały być . No i ten smród . Było nie było moja Królowa zrobiła mi wykład co ile kosztuje , ile to jeszcze będzie śmierdziało , czy nie mogę kupić gotowych gumek etc.. Całą kwintesencję swojego wywodu na temat mojego softbaitingu zawarła w jednym zdaniu " Jak nie rozumiesz to ten cały silikon w tej chwili w dupe ci wsadzę " Wolę kupić gotowce , tym bardziej , że jest z czego wybierać i dupa cała hahaha no jest przykry zapach a i zdrowotnie nieciekawie zwłaszcza z materiałami ch...j wie skąd.Może to być stabilizowane ołowiem.Muszą być na to certyfikaty dopuszczenia produktu chemicznego do użytku na terenie UE,badania i karty MSDS wtedy przy zachowaniu środków bhp nic się nie stanie.Konieczna-wentylacja,maska,rękawice i okulary.Te ostatnie zwłaszcza.Wystarczy jak pryśnie kropelka do oka i posprzątane a to się zdarzyć może.Modelarnia24 ma wszelkie "glejty" na to. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 wingsuitTOMY czy nie wystarczy że jesteś orłem w przynętach?A jak się Tobie spodoba i nie będziesz chciał wylądować-kto zrobi nowe przynęty?To tak jak wróbel pytał sokoła-kto ty jesteś-sokół król przestworzy! a Ty kto?-orzeł tylko trochę chorowałem.... Bez przesady.Staram się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) @Tomy Edytowane 31 Stycznia 2016 przez KRIS.spin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Krasnopiórki na okonie. Edytowane 1 Lutego 2016 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Elegancja Francja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 To kiedy można składać zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Im wcześniej tym lepiej.Panowie to robię w wolnych chwilach których coraz mniej.Postanowiłem też nieco skrócić czas pracy bo przeginałem ostatnio dość mocno.Termin wykonania to absolutne minimum 2tygodnie.Cena 45zł/szt woblery z uzbrojeniem-jedna kotwa na brzuchu.Więcej nie ma co w to pchać.Brania na tego typu konstrukcje są w 90% wcięte.Również brań boleni na krasnopiórkę jestem pewny. Edytowane 1 Lutego 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Biorę 1 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ktoś tu mial odpoczywać????Piekne Krasnyje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ze dwie dla mnie mógłbyś odłożyć, finalizacja zamówienia może być na koniec lutego, jeżeli oczywiście taka opcja odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Masz jeszcze w sprzedazy Ruffle105 i Roach-e koledze sie spodobały i chciał by zakupic no i cos na nasze warciane bolenie tez chce przygarnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dwie Krasnopiórki dla mnie Tomku poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Tomek, ja dwa podobne jerki malowane w okonia zamówiłem, to dorzuć mi jeszcze jedną krasnopiórkę.Jak długość tych przynęt? Czy wielkość taka sama jak okonia? A co do wingsuit, masz już doświadczenie w skokach ze spadochronem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jaka jest waga i długość tych krasnopiórek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi