Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

na spokojnie...ustalimy co i jak i wtedy bedziesz mogl dzialac...

Wyzwanie ciekawe.Siądę w weekend i odleję.Raptory SoftBait będą najlepsze moim zdaniem.Kolory jak ma być ten pomarańcz to i będzie.Połączę to z seledynem fluo i fioletem.Kręgosłup marchewa+złota perła,głowa fiolet/perła,brzuch seledyn fluo+zielona perła.Wszystko to w przezroczystym sofcie ze sporą domieszką srebrnego i czarnego brokatu.

Coś takiego tylko w tych kolorach co wyżej napisałem.

post-46714-0-96263500-1455568151_thumb.jpg

Dlaczego Raptory SoftBait.A no dlatego że mają najlepszą pracę z moich gum i powiem szczerze że mało która guma na rynku tej przynęcie dorówna.Kopyt do tego zrobiłem z pięć.Wreszcie trafiłem na właściwe i jedną rzecz podpowiedział Robert Hamer w tej kwestii.Ponad to przynęta ta jest bardzo "wygodna" do zbrojenia co też jest rzeczą ważną. 

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

Z prawej na dole to ta płotka 8cm, o której na fb gdzieś wspominałeś ? 

Tak to są te płotki.Obecne lepiej odbijają światło.

post-46714-0-93454300-1455652609_thumb.jpgpost-46714-0-60454600-1455652587_thumb.jpgpost-46714-0-82243000-1455652573_thumb.jpg

Czy krasnopiórki będą dostępne w sprzedaży?

Tak.

Tomku jest opcja żebyś dociążył jerki o kilka gram : Perch6 Hardbait oraz Krasnopiórkę na etapie produkcji :) ?

Ciężko w tak małej konstrukcji upchać więcej żeby zachowała pracę ale w sezonie spróbuje.U mnie to fruwa z casta na 30 metrów bez problemów.

• Like 4

Kurna jest o moich gumkach w relacji z Rybomanii.Tak od 5 tej minuty z hakiem.

Tomy- na targach spędziłem sporo czasu, bo całe 4 dni i powiem szczerze, że Twoje gumy zrobiły na mnie wrażenie,jednak wobek (chyba jazgarz) pozamiatał system.Ekran komputera jednak nie pokazuje takich detali jakie w rzeczywistości posiada taka przynęta. Widziałem na żywo sporo rękodzieła,nie tylko polskiego,Ty osiągnąłeś w zdobieniu zdecydowanie poziom PRO. Pozdrawiam

Nie wiem skąd się wziął mój wobler na targach  :) .Na następne może się z Zelldo wybierzemy.Pracujemy nad nowymi modelami.Opakowania już są prawie gotowe.Szata graficzna patriotyczna.Idziemy zdecydowanie w kierunku dużych przynęt.Mniejsze woblery [boleniowe,hardbaity perch,wzdręga itd.] robię sam to też ilości są mocno ograniczone.Ciśnienia specjalnego nie mam żeby to robić.Mam czas na ich dopieszczanie,próbowanie nowych rozwiązań designerskich co często w późniejszym czasie ma zastosowanie w naszej działalności z Zelldo.

• Like 1

Z powodu powrotu do sportu [siłownia/nurkowanie] i braku czasu na zasiadki sprzęt sumowy/stacjonarny idzie pod młotek.Wędki Sportex Boye-2szt,DAM MadCat Pellet-2szt.Kołowrotki FinNor 750 z linkami WFT do pełna odpowiedniej mocy.Wszystko w stanie idealnym.Wstawię niedługo na giełdę.

Na tym da się dooooobrze zarobić ;)

Jak już jest wprawa to dwie takie kreski 3 stówki.Czas pracy 5minut+10minut na znieczulenie.To jest akurat dość tani zabieg :) .To było dobre posunięcie.Szkolenie trochę kosztowne ale żeby zarobić trzeba inwestować.No i trzeba mieć predyspozycje do wykonywania tego zawodu.

Edytowane przez Tomy

Nie tak szybko Tomek, poprawić jeszcze trzeba jak zejdą strupki  ;) i to zazwyczaj jest w cenie,- przynajmniej u mojej żony tak jest.

Usta są najdroższe,- u nas to 1000 E  ;)

Tzw.korekta.To się nie da bez tego.Usta sporo ale to drogie znieczulenie.Robimy też  :)

post-46714-0-78980700-1455877346_thumb.jpgpost-46714-0-82988300-1455877349_thumb.jpg

Ja to mógłbym robić przy gościach.Modny zabieg tatuaż maskujący łysinę.Dobra kasa a znieczulicę na ból mam wrodzoną .Podstawa dobrze "chycić" żeby nie dygnął i jazda! hehe.

Dobra dość tego of topu ale jakbym zniknął z wątków lurebuildingu to będzie znaczyło że się przekwalifikowałem.

Edytowane przez Tomy
  • Like 2