Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Efekt mojego szkolenia odlewania gum na moich formach.Niecałe 2 godziny nauki.Silikon z przetopu ale efekt wystarczająco dobry.Niedługo kolega jedzie z koksem na nowym materiale.Za parę dni nauka lania na 3kolory.Następnie na 4-5kolorów.

post-46714-0-26915400-1456346503_thumb.jpgpost-46714-0-19294400-1456346508_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 17

Patrze i patrze - k....wa przegięcie :)

No najbardziej mnie zaskoczył Iras.Skoro on kupił i był bardzo zadowolony jak zobaczył w realu znaczy się  że jest naprawdę dobrze.To jest człowiek z zasadami.Sam potrafi malować nieziemsko i ta opinia jest dla mnie bardzo ważna.Twoja też rzecz jasna bo jest szczera. 

Jeszcze mam parę trików do wypróbowania w zanadrzu.Może będzie niespodzianka na rynku boleniowym.Taki dość mocny team i połączenie sił :)

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Tak sobie ostatnio przeglądałem profil Irasa na fb i zauważyłem na jednym ze zdjęć Twoją makrelę w tle :) nie byłem pewny, aż do teraz.

Kawał dobrej roboty

...ale łobuz napisał że nie będzie na to łowił bo mu żal i do gablotki da.Moim zdaniem nie wytrzyma i weźmie nad wodę.Taki metrowy szczupak złowiony w Polsce to by było coś a po Irasie można się tego spodziewać.

Zanderki już pokolorowałem.Makrele zostawiłem sobie na deser :)

post-46714-0-33781900-1456441502_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 6

Nie pamiętam ale z 20g z hakiem chyba.Zważę je dzisiaj.Kombinuje coś ze sterem ale ja chcę odlewane.Takie grube jak w japończykach.Sprzęt do tego mam.Żywicę też już trafiłem odpowiednią.Nie pęknie choćby nie wiem co.

Trochę luzu przez weekend wykorzystam na malowanie Raptor6BS tak żeby był podobny do czebaczka amurskiego.Może jakaś modyfikacja konstrukcja.Ja go widzę z jedną kotwicą i z silikonowym ogonkiem w dupce.Zadzwonię do Roberta Hamera może coś poradzi z umiejscowieniem tej kotwy.

Edytowane przez Tomy

Nie pamiętam ale z 20g z hakiem chyba.Zważę je dzisiaj.Kombinuje coś ze sterem ale ja chcę odlewane.Takie grube jak w japończykach.Sprzęt do tego mam.Żywicę też już trafiłem odpowiednią.Nie pęknie choćby nie wiem co.

Trochę luzu przez weekend wykorzystam na malowanie Raptor6BS tak żeby był podobny do czebaczka amurskiego.Może jakaś modyfikacja konstrukcja.Ja go widzę z jedną kotwicą i z silikonowym ogonkiem w dupce.Zadzwonię do Roberta Hamera może coś poradzi z umiejscowieniem tej kotwy.

A robisz miejsze wersje tego raptora 100 takie około 7 cm? Na zawodnicze bolki ;)