BreederGoulda Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Identyczne kotwice mam od tymona z jerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) Identyczne kotwice mam od tymona z jerka.Bo to to samo.Tymon ma też Ukleje RH i woblery Roberta. Edytowane 26 Lutego 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Ja w swoich wszystkich usunąłem groty, spadów nie odnotowałem a bez problemu wypina się ryby. Fakt że są te kotwice mega rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Ja kasuje zadziory ale groty to chyba zostawię 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Ja kasuje zadziory ale groty to chyba zostawię Zaorane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Kurde o zadziorach myślałem a napisałem groty ale plama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) Już niedługo Edytowane 26 Lutego 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Tomek te kotwice to są dokładnie te same co są dostępne na stronie RH? Bo tam są 3 rodzaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Tomek te kotwice to są dokładnie te same co są dostępne na stronie RH? Bo tam są 3 rodzaje...To jest nr 6 moc.Tak mi Robert napisał 8mki są cieńsze ale też bardzo mocne i cholernie ostre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Też czekam na wczesnoletnie bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Raptor100 Diver w takim designie. ...no i parę jerków.Wiadomo priorytet. Edytowane 27 Lutego 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Testowy Perch8 HardBait. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Familia . 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Tomy nie trzymaj ich razem, bo się pogryzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Tomy a najmniejsze hardperche to jakie jesteś w stanie zrobić . Czy 8-ka to już najmniejszy ? Myślę o 5.5-6.5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Przepiękny ten testowy Perch8 HardBait , czysta natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Tomy a najmniejsze hardperche to jakie jesteś w stanie zrobić . Czy 8-ka to już najmniejszy ? Myślę o 5.5-6.5cm No są mniejsze.To już filigranowa konstrukcja . Edytowane 28 Lutego 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Przepraszam cos przeoczylem Znajda sie 2-3szt na sprzedaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Odlewam właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Pierwsze boleniówki na sezon 2016 jakie będą dostępne to powierzchniowe DANCER85 [8,5 CM waga 15g] .Jest to następca RapSticka.Zbrojony w dwie kotwice ale sugeruje łowić tylko z jedną brzuszną.Jest to zupełnie wystarczające.Wobler przetestowany w 2015r.Przechodzi lekkie zmiany wizualne. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Wzorki pod formy wtryskowe już prawie gotowe. Edytowane 28 Lutego 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Czy jakiś pełny cennik wszystkich wobków można gdzieś znaleźć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Tomek to odłóż 3 sztuki DANCER85 dla mnie i machnij coś ze sterem wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Odlewam właśnie.To jeżeli mozna min 2szt a najlepiej 3szt poproszę . W różnych odcieniach jeżeli będziesz takie robił , jeżeli nie to mogą być takie same wszystkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Cześć Tomek,jakbyś ruszył z sezonem bolkowym, to z chęcią przytuliłbym coś ze sterem w stylu raptora (4 sztuki) - mogą być różne odcienie jakbyś kombinował. Pozdrawiam,Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi