tete Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Podobnie jak kolega Robert zapytuję o dostęp do pełnej oferty z cennikiem w jednym miejscu. Temat ma już 699 stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Podobnie jak kolega Robert zapytuję o dostęp do pełnej oferty z cennikiem w jednym miejscu. Temat ma już 699 stron.Temat nie jest na giełdzie żeby był tu cennik.Możesz zawsze skontaktować się z Tomkiem na priv bądź śledzić jego oferty na giełdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Cennik będzie na mojej stronie.Kwoty będą podane w euro.Użytkownicy jerkbaita będą mieli rabat tylko trzeba w wiadomości podać swój nick.Gumy będzie można kupić tu na giełdzie twórców,tym działem zajmie się mój kolega.Dogrywamy temat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Perch110 Crankbait.Malowanie bazy.Teraz zacznie się ta właściwa zabawa . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 No Tomek widzę że łapa do przodu. Żebyś w tym wiewiórczym stroju nie przekroczył atmosfery ;-) P.S. Co to za model maski? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 No Tomek widzę że łapa do przodu. Żebyś w tym wiewiórczym stroju nie przekroczył atmosfery ;-) P.S. Co to za model maski? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu TapatalkaŁapa dochodzi do formy .Model maski napiszę później.Dzisiaj nocka przede mną w pracowni.Trzeba podgonić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Tomy masz ucznia,a śmieci nie wyniesione-jak to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Trzeba go będzie jutro przeszkolić w innej dziedzinie https://www.youtube.com/watch?v=NJ1p5Slus3k 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Haha, niezły kwadraciak. I te jego ruchy .. niezły jest, tylko mógłby przy pistolecie trochę z linii schodzić, bo jak ktoś będzie szybki w paluszkach to ołów na klatę przyjmie Chociaż wygląda na takiego co by się nie wzruszył i dalej robił swoje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Trzeba go będzie jutro przeszkolić w innej dziedzinie https://www.youtube.com/watch?v=NJ1p5Slus3kDlaczego go nie ma w filmach ze Stefanem Senegalem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Bo Stefan słabo by się prezentował zbierając zęby połamanymi "rencami". Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 To jest Ruski kryminał a nie Hollywood 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Boleniowe WTD Dancer85 .Niedługo pierwsze egzemplarze będą dostępne. 8,5cm 16g. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Ooo ten to kosa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Design baaardzo stylowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Tomek możesz zapisać 2szt WTD Dancer85 dla mnie jak będą dostepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Tomek możesz zapisać 2szt WTD Dancer85 dla mnie jak będą dostepne Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Raptor SoftBait.Dzisiejszy wytop.Teraz lecą Jazgary do szurania po dnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Raptor6BS Benzin. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Tomy czy małe okonki odlałeś ? Kiedy będą dostępne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K...k Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Tomy czy małe okonki odlałeś ? Kiedy będą dostępne ?Odlane.Musi poleżeć żywica tak do jutra i maluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Nowy wzorek SoftBait na bolenie a w sumie na każdy gatunek.Dzisiaj pierwszą formę robię i idę kurna spać Edytowane 2 Marca 2016 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Tomy, on 02 Mar 2016 - 23:18, said:Nowy wzorek SoftBait na bolenie a w sumie na każdy gatunek.Dzisiaj pierwszą formę robię i idę kurna spać Kurna ja też Ale jak tu spać, strasznie mnie coś dręczy, przez tego WTD Dancera85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Nowy wzorek SoftBait na bolenie a w sumie na każdy gatunek.Dzisiaj pierwszą formę robię i idę kurna spać Tomek, to może być naprawdę super guma. Czekam na szczegóły, łapię się od razu na pierwsze wypusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi