Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba a®mator, który doskonale prowadzi swoją lurebuildingowa łódź...

... I jeszcze nawet łódki nie ma, a za samochodem na rybki się rozgląda od dobrego roku. Tomek, weź się skup i w końcu weź jakąś terenówę, a nie tak raz na kwartał zdjęciem podsycasz. No weź!

Zbieram na Tundrę.Jeszcze mi troszkę brakuje...

attachicon.gifiQ_640.jpg

Jak już uzbierasz, to do Ciebie przyjadę, podczepię się na haku i trochę mnie potargasz po swoich rewirach. Tylko podniesienie Tundraka u nas nie będzie tanie. Lepiej bierz od razu docelową wersję z US.

Jak już uzbierasz, to do Ciebie przyjadę, podczepię się na haku i trochę mnie potargasz po swoich rewirach. Tylko podniesienie Tundraka u nas nie będzie tanie. Lepiej bierz od razu docelową wersję z US.

Pewnie że docelową.Co się bede pieprzył...

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

low-key po modyfikacjach.Myślę że guma wyjdzie zarąbiście.Może i wobler boleniowy ze sterem na tym powstanie :) .Wygładzenie powierzchni i do formy.

post-46714-0-82275900-1457168520_thumb.jpg

Mini Jazgarzyk też się szykuje.Będą dwie wersje z płaskim brzuchem którą będzie odlewał and67 i pełna którą będę odlewał ja w bardzo małych ilościach.

post-46714-0-43125800-1457167707_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

Siadam do większej gumy.Płoć taki rozmiar szczupakowy.

Pół wyższa w korpusie, długość z 10 max 11 cm i takie same barwy i będzie zębatym bardzo mniam.gif . Pewnie też wezmę wallbash.gif i lepiej by moja nie wyłapała ile na to idzie bo będzie pala.gifpala.gifpala.gif a ma taką szturmową - firmówkę. szok.gif

• Like 1

Nie da rady już jest w silikonie.Starałem się żeby miał mocną pracę.Czy wyjdzie to jutro się okażę.Jak poszło po mojej myśli to będę je odlewał.To taka praca relaks w przerwach od jerków.Będę próbował nowego sposobu i gumy te będą mocno wypasione ale drogie ok.18zł/szt.Wymagają też zastosowania innego i dość drogiego plastisolu.  

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

Mini Jazgarek.Odlew próbny.Nie bawiłem się jeszcze kolorami.Praca-przy podbiciu-mocno,w opadzie-mocno.Prowadzenie stałym tempem praca po całości tzn.merdanie ogonkiem+wygięcia całego korpusu prawo lewo aż do głowy.Przy ściąganiu wzdłuż opaski,spokojnie zastąpi woblery sandaczowe.Będzie jeszcze większa wersja z tym samym rozwiązaniem kopyta.

post-46714-0-20630300-1457252182_thumb.jpgpost-46714-0-33888700-1457252189_thumb.jpg

Pierwsze egzemplarze do testów dostanie Arek -Rheinangler o łowność jestem spokojny :) .SoftPlastic do ich wytopu w drodze.

Edytowane przez Tomy
  • Like 8

Super kolor  B). Chce jeszcze wyprostować jedną rzecz bo miałem pod koniec lutego się zglosić po te krasnopiórki hard bait, ale niestety jak będzie możliwość to w późniejszym terminie sie odezwę na priva.

(jak będzie możliwość jeszcze zakupu) Pstrągi mi teraz w głowie i trochę wydatków się porobiło.. 

Ogólnie to temat małych woblerów jest niepewny.Priorytet woblery Tomy&Zelldo i nie wiem czy jest sens się zarzynać.Gumy w przerwach owszem.Dzisiaj leje jutro do ludzi.Ostatnio nie przyjmuje zamówień na boleniówki i inne po prostu nie ma czasu.Te co przyjąłem zrealizuje a potem jak będę miał wenę to zrobię i wystawię na giełzie a jak nie to wiadomo....