Skob.el Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Chyba a®mator, który doskonale prowadzi swoją lurebuildingowa łódź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Co ty gadasz, przecież to amator jest. Wiesz, ile jeszcze drzwi zamkniętych przed nim? Mnóstwo!;-)Marcin bo Cię kurde zbanuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Chyba a®mator, który doskonale prowadzi swoją lurebuildingowa łódź...... I jeszcze nawet łódki nie ma, a za samochodem na rybki się rozgląda od dobrego roku. Tomek, weź się skup i w końcu weź jakąś terenówę, a nie tak raz na kwartał zdjęciem podsycasz. No weź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Marcin bo Cię kurde zbanuję A to Ty tak możesz? Zaraz sprawdzę w Regulaminie... Lepiej odpisz chłopakom z BC na zapytanie o Twoje zestawy. A nie tylko gumy, jerki, wobki, jerki, wobki, gumy. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Zbieram na Tundrę.Jeszcze mi troszkę brakuje...Jedną ma wadę to auto.Ciężko brać na masce A tak to same zalety. Edytowane 4 Marca 2016 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Zbieram na Tundrę.Jeszcze mi troszkę brakuje... iQ_640.jpgJak już uzbierasz, to do Ciebie przyjadę, podczepię się na haku i trochę mnie potargasz po swoich rewirach. Tylko podniesienie Tundraka u nas nie będzie tanie. Lepiej bierz od razu docelową wersję z US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Jak już uzbierasz, to do Ciebie przyjadę, podczepię się na haku i trochę mnie potargasz po swoich rewirach. Tylko podniesienie Tundraka u nas nie będzie tanie. Lepiej bierz od razu docelową wersję z US.Pewnie że docelową.Co się bede pieprzył... Edytowane 4 Marca 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Pewnie że docelową.Co się bede pieprzył...I to jest prawidłowe podejście do tematu;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) low-key po modyfikacjach.Myślę że guma wyjdzie zarąbiście.Może i wobler boleniowy ze sterem na tym powstanie .Wygładzenie powierzchni i do formy. Mini Jazgarzyk też się szykuje.Będą dwie wersje z płaskim brzuchem którą będzie odlewał and67 i pełna którą będę odlewał ja w bardzo małych ilościach. Edytowane 5 Marca 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ty wiesz jak człowiekowi zagrać na nerwie. Napisałem priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Tak myślałem że te ogonki oczojebne zwrócą Twoją uwagę. .Siadam do większej gumy.Płoć taki rozmiar szczupakowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Siadam do większej gumy.Płoć taki rozmiar szczupakowy. Pół wyższa w korpusie, długość z 10 max 11 cm i takie same barwy i będzie zębatym bardzo . Pewnie też wezmę i lepiej by moja nie wyłapała ile na to idzie bo będzie a ma taką szturmową - firmówkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Jutro pierwsze odlewy mini jazgarzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Pochwal się jak wzór wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Nie da rady już jest w silikonie.Starałem się żeby miał mocną pracę.Czy wyjdzie to jutro się okażę.Jak poszło po mojej myśli to będę je odlewał.To taka praca relaks w przerwach od jerków.Będę próbował nowego sposobu i gumy te będą mocno wypasione ale drogie ok.18zł/szt.Wymagają też zastosowania innego i dość drogiego plastisolu. Edytowane 5 Marca 2016 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Perch8 HardBait. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Mini Jazgarek.Odlew próbny.Nie bawiłem się jeszcze kolorami.Praca-przy podbiciu-mocno,w opadzie-mocno.Prowadzenie stałym tempem praca po całości tzn.merdanie ogonkiem+wygięcia całego korpusu prawo lewo aż do głowy.Przy ściąganiu wzdłuż opaski,spokojnie zastąpi woblery sandaczowe.Będzie jeszcze większa wersja z tym samym rozwiązaniem kopyta. Pierwsze egzemplarze do testów dostanie Arek -Rheinangler o łowność jestem spokojny .SoftPlastic do ich wytopu w drodze. Edytowane 6 Marca 2016 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 W malowaniu okoni dogoniłeś naturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 W malowaniu okoni dogoniłeś naturę Jeszcze trzeba by było usunąć pierwszy czarny pasek przechodzący przez skrzela (w naturze jeszcze nie spotkałem takiego okonia) i byłoby perfekto Nie żeby teraz nie było. Jak dla mnie @Tomy jest numer jeden jeśli chodzi o realfishe. Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Mini Jazgarek tricolor. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Super kolor . Chce jeszcze wyprostować jedną rzecz bo miałem pod koniec lutego się zglosić po te krasnopiórki hard bait, ale niestety jak będzie możliwość to w późniejszym terminie sie odezwę na priva.(jak będzie możliwość jeszcze zakupu) Pstrągi mi teraz w głowie i trochę wydatków się porobiło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ogólnie to temat małych woblerów jest niepewny.Priorytet woblery Tomy&Zelldo i nie wiem czy jest sens się zarzynać.Gumy w przerwach owszem.Dzisiaj leje jutro do ludzi.Ostatnio nie przyjmuje zamówień na boleniówki i inne po prostu nie ma czasu.Te co przyjąłem zrealizuje a potem jak będę miał wenę to zrobię i wystawię na giełzie a jak nie to wiadomo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Pałka na sandałka. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Jakiś wyrośnięty tym razem ten "plemnik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi